IRC-Galleria

Vanhojen tanssit.Lauantai 20.02.2010 17:05

Juu no oli kyllä tosi pitkä päivä eilen, sen voin sanoa. Voin toki kertoa ihan koko päivästäkin ;D

Heräsin perjantai aamuna 6.45 ja sängystä nouseminen oli todella vaikeaa valvomisen takia. Raahauduin suihkuun. En uskaltanut syödä mitään, koska jännitin taas sen verran, ettei siitä olisi kuitenkaan tullut mitään. Ei kyllä tullutkaan heti nälkä. Puin aika rumasti, koska en halunnut kantaa farkkuja enkä mitään jättikenkiä.

Kampaaja tuli samalla bussilla mun kanssa ja pääsin istumaan tuoliin 8.30 niin kuin oli sovittukkin. Halusin jonkinlaisen nutturan ja hän nyrpisti nenäänsä ja sanoi, että laittaisi "kihara kukan" .....Ahaa. Selvä, kyllä se mulle kävi.
Kauan se mun pään takana hääräs enkä nähnyt mitään, eikä ollut aavistustakaan mitä siellä tapahtui, muttakun n. klo 10 näin toisen peilin kautta, en ollu uskoa silmiäni. Mun latteista ja lyhyistä hiuksista sai niinkin hienon kampauksen! Oli vaan niin hieno.

Kipitin sitten hirveessä pakkasessa Sairaalakadulle mutta hymyssä suin. Olin koko päivän itseasiassa yllättävän hyväntuulinen. Meikkasin itse, mikä ei ihan onnistunut niinkuin olisin halunnut, mutta hälläväliä. Nea auttoi kiristään narut ja muutenkin se oli kokoajan nyppimässä mun mekkoa xD

Hirvee hälinä ja osalla tytöistä oli paniikki (ja osa jo vähän hörppi..) ja Tuulalla oli kauheen vaikee saada meitä hiljaisiksi. Nooh, lopulta kipitettiin portaat ylös ja pyörähdettiin pikku kierros Sairaalakadun RUOKALASSA, mikä oli mun mielestä ihan hirveetä tanssia siinä. Noh, A-ryhmä tanssi kaksi tanssia ja me B-ryhmäläiset, mihin mäkin kuuluin, tanssittiin myös kaksi. Sitten pysty taas hengähtään ja haettiin tavarat pukuhuoneesta, tosin mä ajattelin, että mitä turhaa, niinpä jätin kännykän ja lompakon ja normaalit vaatteeni sinne. Nea myös.

Bussi vei meidät Santalahdenkadulle, eli pyynikin palloiluhallille. Siellä otettiin yksittäis-, pari- ja ryhmäkuva. Me "sairaalakadun ryhmä" plus pyynnikkiläiset ei mahduttu samaan kuvaan, joten otimme ne erikseen sitten. Hannu oli kuvaamassa. En ookkaan nähnyt sitä pitkään aikaan :D

Sitten tanssittiin Santalahdenkadun opiskelijoille koko hässäkkä, ja mä mokailin ihan kauheesti. Hitsit se oli noloa. Huh huh. Ei mua ne tanssit sinänsä jännittänyt juuri yhtään, vaan kaikki muu. En selitä.
Wienervalssin jälkeen piti mennä hakemaan jotakuta yleisöstä, niin mä pyysin kaveriani Jereä kun sen sieltä bongasin vähän aikaisemmin. He hee tanssin sen kanssa yhden valssin, tosin se oli ihan sika hauskaa pelkkää heilumista!

Uhhuh. Nyt oli kyllä ruuan aika! Pakkauduttiin bussiin ja mentiin Amarilloon syömään. Voi mitä herkkuja! Syötiin nelisteen, Jori,Jani,Neajamää. Omituista ruokaseuraa, mutta hyvää ruokaa :D

Vielä sitten kahvittelemaan vanhempien kanssa. No mua rupes ainakin ahdistaan jotenkin kummasti, kun kaikkien äidit ja isät tuli halaan muita ja ne nauro ja piti hauskaa. Se oli pelottavaa. Oli jotenkin Mononoke animen tapainen olo. Huh miten sekavaa.
Äiti tuli sitten 16.20 istuin sen seurana kun se joi kahvet.

Äkkiä kipitettiin toiseen rakennukseen, missä meidän tanssijoiden piti muodostaa jo jonoja, aloin selittään jotain Nealle kun isä ryntäs sinne yhtäkkiä. Säikähdin. Hämmennyin. Isä? Niin, mun isä tuli sinne juosten töistä, että pääsi näkeen mut tanssimassa. Se räpsi paljon kuvia. Olin hyvin hämmentynyt.

Tanssittiin sitten sama homma, selitän myöhemmin äiti hössöttää tossa en voi kirjotta kauheen pitkästi ja muutenkin on kiire. En puhunu niin paljoa tanssien aikana, niin meni paremmin kuin päivällä. Vasta joskus Wienervalssin kohalla huomasin Ollin takakatsomassa. Silleen ääk, kuinka kauan se on ollut siellä!! Pelottavaa.
Ja pelottavaa oli kans kuinka Jorin vanhemmat ja sen yks kaveri Henkka tuijotti meitä ihan kokoajan. Se Henkka virnuili koko ajan. Potkaisin sitä sääreen, sitten kun oltiin lopettu.

Noh kävin hakemassa isää kuitenkin tanssimaan. Pelotti mua vähäsen, mutta kivaa oli. Isä kehu mua ihan kauheasti. Häkellyin ja tuntu että pyörryn. Isä sanoi että siellä on jo potilas joka odottaa että isä tulee sahaan sitä, mutta se halusi väkisin tulla tanssimaan mun kanssa. Niinpä yhden valssin jälkeen isä ryntäsi takaisin töihin. Huh huh. Sitten vielä paljon kuvia ja haleja ja kiitoskia ja sellaista.
Jori lähti aikas aikaisin joten menin moikkaan Ollia :)

Käytiin hakemassa mun ja Nean vaatteet ja päivä oli ohi. Nooh kävin näyttämässä mummulle vielä mun pukua, Liisa ja Saimakin oli siellä.
Noh kotona kattelin äitin kanssa hetken telkkaria ja sitten nukkuun. En purkanut kampausta joten se on vieläkin!

Ääk kauhee kiire! Sori korjaan krijoitusvirhjeet myöhemmin!
meen leffaan marttojen kanssa.
heippa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.