IRC-Galleria

Torstai. Tuskaa.Torstai 18.03.2010 22:13

Uah.
Nyt musta tuntuu, että saan valittaa olevani väsynyt. Tänään oli pisin työpäivä mitä mulla on ikinä ollut. 9-18 mutta se venyi puol tuntia pidemmäksi, koska se matkasänky oli tosi vaikea saada pysymään kasassa yksin molemmista päistä yhtäaikaa. En jaksa ees puhua. Ugh. Tiesin, että tulee oleen pitkä päivä, mutta en olettanut, että ihan näin pitkä!
Noh, onneks huomenna meen vasta kahteentoista kouluun :D Tosin meen koululle syömään pitkästä aikaa, oon syönyt viimeks meidän koululla tammikuussa. Perin omituinen fiilis.

Eikä! Unohdin kenkäni töihin. No en kyllä niitä tarvitse nyt. Oli siis toiset kengät mukana, ettei jalat kuole maihareissa.
Vaikka tosin mulla oli tänään punavalkoiset tennari, täytyy näköjään pistä'ä ne vielä vähäks aikaa kenkäkaappiin.
Saakelin lumimyrsky. Huomasin sään vasta joskus viiden jälkeen kun menin myymälän puolelle viemään yhtä pöytää ja siinä oli ikkuna. Varastossa ei ole ikkunoita niin en tiedä yhtään millaista ulkona on.

Tänään pitäis vielä tehdä äikkää. Tai sitten ei. Herään huomenna aikasin ja teen sitten. Argh kumpikaan ei kuulosa kivalta. Noh pitää kattoo. Nyt katon Munto TVtä pitkästä aikaa. En nähnyt Ollia tänään. Hmm ehkä se vois tulla meille huomenna :D
Din dinn~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.