IRC-Galleria

Perjantai~Lauantai 08.05.2010 01:48

Guoargh.
Ehkä sekavaa. Vähän kujalla päivistä. Koulussa sitä miettii vaan sitä, että loppuis nyt jo loppuis nyt jo, mutta sitten Otanin sylissä kaikki muu katoaa ja sitten kun jää yksin, ei halua muistaa päiviä. Hyvin sekavaa käytöstä minulta, anteeksi.

Jäin tänään tekeen kitaraa ainakin neljäks tunniks ja mun oikee käsi väsyi tosi paljon. Ja sitten piti vielä raahata se penkki kotiin. Joo tein äidille saunajakkaran ja raahasin sen tänää kotiin kun KÄVELIN. Gaah kädet niin väy. Mutta oli kätevää kun pysty vaan laskeen sen alas ja istuun hetkeks lepään xD
Äitillä on nyt porttikielto ulkovarastoon.

Täytyy tunnustaa, mua ahdistaa aivan hirveesti jos joku aikuinen katsoo mitä mä teen. Siis tyyliin koulussa jos joku opettaja näkee mut salin toiselta puolelta ja tulee sitten kattomaan mitä teen. On pakko väistää. En kestä sellaista. Se on ihan hirveetä. En osaa kuitenkaan niin sitä on sitten pakko tulla töllään. Pelkään. Grah pelkään aivan hirveesti aikuisia miehiä. Ehkä siksi tykkään vain nuoremmistani ^^; Osasyy!

MMRGHDZ.

Otani tuli meille siinä hmm vähän ennen kuutta. Syötiin jopa. Omnon riisiä. En ookkaan pitkään aikaan syönyt sitä, hyvää oli~
Ja kerrankin lähdettiin pysäkille ajoissa! Kun yleensä kun lähdetään meiltä, siinä Isoheikkilän päiväkodin kohdalla "AAGH BUSSI TULI JO JUOKSE!!" ..No ei tällä kertaa, ehdittiin jopa heipatteleen pysäkillä. Ooh :D Se meni väärään suuntaan niin en vienyt sitä.

Hmm menen ihan just nukkuun. Väsyttää ihan hirveesti.
Huomenna Pirkanpojat goes POP ! Siistiii. Saisinkohan äitiltä auton lainaksi. Olisi kätevää, ei pääse yhdellä bussilla paikalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.