IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 01.02.2007 00:41

haistakaa kaikki se v***u justiisa ja haiskaa pahalle. näyttäkää rumalle ja lihavalle. ei pyöreälle eikä sopivalle. olkaa inhottavia kaikille.


angstangstangst.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.01.2007 21:37

tässä sivistyneenä ihmisenä joka päivä, joka hetki, ku uutisia koneella päivittelen ja tv:stäki niitä kattelen, tänään olin kyllä pitkästä aikaa järkyttyny. oikeesti, kirka on kirka! meikä muistaa ku pikkulikkana tädin luona kuuntelin kirkaa ja lauleskelin "tule lähelleni peiton alle, pidä sylissäsi suudellen.." hahaa. kikka ja kirka oli meikän idoleita pikkulikkana. ja matti ja teppo. sekä ootas.. kukahan se laulo sen "nakit ja muusi", se oli hyvä kans.

sit ysikytluvun alkupuolella meikän isosysta kuunteli kunnon europoppia, minä siinä sivussa. ysärit on hyviä vielä tänäkin päivänä, kelatkaa nyt joku about 7v likka hoilaa mielissään "max don't have sex with your ex.." :D isi roudas työreissuilta meille KASETTEJA, ei sillon vielä CD-levyjä ollu.
haha. sit ku tuli cd:t, oli tarjous, osta kaksi mitä tahansa cd:tä, saat bonus cd:n kaupan päälle! meikällä on niitä säälittäviä bonus cd:itäki muutama. niis on jotain perus 101 ja taikapeiliä.. neon2 ja waldo's people.. :D

siivotessa ysärit rullaa. so 90s!

kopioin whimperiltäh ajankuluksi.Keskiviikko 31.01.2007 15:33

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "aurinko pääsi häikimään..."

2. Toistelin: pedro*

3.Sanoin luokkatoverilleni: "For relaxing time.. Make it suntory time"

4. Sitten piti tehdä: "Hki-Vantaalla odotellaan lähtöä.. Kaikki oli vasta edessä"

5. Joka kerta kun oon kotona sanon: "mitä itse teit kesällä?"

6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "Minä ja luokkakaverini Antti"

7. Oon saletisti: "Mut ehkä joku päivä jotain täst elämästä tajuun"

8. Kiljasin eilen kaupungilla: "Aivan ihana näky<3"

9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "Syvä joki"

10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: "Sytyn jensben hiuksista pari grammaa"

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.01.2007 14:37

kirka on kuollut!

[Ei aihetta]Tiistai 30.01.2007 22:25

tiedättekö kun joskus tulee vain kiintiö täyteen jostain ihmisestä tai asiasta ja sitte on vain järkevää antaa hetken olla.

nyt on kiintiö täysi. en vain jaksa kuunnella ja katsella sitä kaikkea hössötystä ja "minäminäminäminä". aivan kuin kaikella muulle ois ihan sama. onhan se hienoa, kun on tyytyväinen itseensä ja tekemisiinsä, mutta kohtuus kaikessa.

vai johtuukohan se siittä että itse on aina välillä kovastikin hukassa?
no mutta. jatkas oc:tä, rasvailis ja alkas tutimaan.

makkari vieläki kylymä, mutta ehkä se lämpiää..........

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 18:27


koitin nukkua päikkäreitä, mutta puhelin tuntu piipittävän kokoajan ja sit toiseks paleli ihan hirveästi. pitäsköhän soittaa jollekin että makkarin ikkuna vetää? maybe.
kävin tänään lääkäritätillä ja pelkäsin että tökkii mua neuloilla ja purkittaa verta. ei onneks. vasta ens vkolla.
nyt kun noi päikkärit jäi alle tuntiin, on ihan pöhnä ja pää tuntuu lämpimältä. plöh. lähtis hakemaan koirat hoitoon ja kävis evästä. siskon perhe lentää huomenna teneriffalle mummolaan *vähä oon kade*, ni pittää piskit hakea. tuleekohan ulkoiltua. heahaho. ikävä.

[Ei aihetta]Lauantai 27.01.2007 12:39

kylmä aamu.
tuli katsottua kauan peiliin.
ei niin mukavaa.

[Ei aihetta]Perjantai 26.01.2007 20:49

arvoton.

täys nolla. pelkkä ympyrä. säälittävä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.01.2007 20:59

ostetaan elämä kaikilla mukavuuksilla :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.01.2007 16:46

tänään oli taas sellainen aamu, että herätyskellot pettivät tyystin meidät ja huaah nukuttiin pitkään. liian pitkään, en enää ehtinyt kouluun :D
kauhea päänsärky iski sängystä noustessa, ei yhtään kivaa. menis ostaa kaupasta maitoa ni sais kahvia ja alkas päivä paremmin. ehkä heräis tähän päivään..