IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 21:49

moi!

mulla oli mukava viikonloppu. eilen tuli pitkästä aikaa naurettua niin paljon että vieläkin vatsaan sattuu. kiitos ihanat ystäväni <3

[Ei aihetta]Perjantai 23.02.2007 15:57

kohta lähden kuusamoon. kai. siis heti kunhan kyyti soittaa että nyt meemmä.
ihan kiva mennä kotiin. tänne jos jäisin, luulen että tulisi taisteltua. luulen kuitenkin, että taistelemaan joutuu kotonakin. itsensä kanssa.

illalla olisi tarkotus vissiinki mennä rukalle kattomaan etelän turisteja? uusia naamoja.

huominen ehkä vähän jänskättää, tarkoitus olisi tavata uusi ihminen. ei siittä enempää nyt. en tiedä mitä hänestä kertoisin.

tänään olen yksin kotona, että tervetuloa :D
varmaan kahvittelen tätien kanssa ja jauhetaan paskaa. iltaan asti. ihanaa, mulla on kauhea ikävä ihmisiä kuusamossa, sukulaisia.

ja sarah-Ystäväni, luulen ettet lue tätä, mutta sinut haluan ehdottomasti tavata. edes vilaukselta, koska ensi viiikon perjantaiihan oli sitten "pyhitetty" sinulle ;) jeah.

pääsis jo lähtemään...

[Ei aihetta]Maanantai 19.02.2007 13:58

oli joo yhdenlaiset synttärit. ja eräänlainen viikonloppu.
en selvinnyt taistelematta.. tuli taisteltua oven, ihmisten ja ennenkaikkea itseni kanssa.

oon kuitenki taas vuoden vanhempi, ja pitäs ehkä olla jo mieleltäänkin ja käyttäytymiseltään jotenki varmaan "kypsempi ja aikuisempi", en mä vaan osaa. ei se multa luonnistu.

taustalla on kuitenkin jotain ihan muuta.

eilen mielisteltiin, tänään hyvitellään ja koitetaan paikkailla tapahtuneita asioita. hirveästi ei selitellä, mutta miksi pitäisi? ei sitä jaksa kuunnella. voi syöttää mitä tahansa paskaa ja uskoa tai kuvitella että toinen uskoo kaiken.

uupunut. väsynyt.

tahdon nukkumaan.

mutta puhelin toimii taas!

[Ei aihetta]Maanantai 19.02.2007 00:36

kiitos kaikille onnittelijoille!


ps. anna abreu jatkoon, eikös jookos?

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 15:40

tänään, yhentoista tunnin päästä, tai okei ei se enää ole tänään, mutta kuitenki, meikä täyttää taas vuoden. eikä näy eikä tunnu missään. pitäs ehkä olla aikuisempi. ja käyttää pikkuhiljaa ryppyvoidetta tai etes silmänympärysvoidetta, mut meikä on kai niin hyvin sitte säilyny ettei rypyistä juuri ole tietoakaan. finnejä vain pukkaa naamaseen.

ja papereitakin ne jaksaa kysyä.hehe, isi, sori että pissasin sua linssiin et ajoin muka lunariin :D[Ei aihetta]Keskiviikko 14.02.2007 20:53

eiih.. millon mä opin? laitoin omaisuuden kaupan ja katsellaan miten homma etenee..

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.02.2007 14:01

Hyvää Ystävänpäivää kaikille!


pst.. 4p

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.02.2007 17:20

ei herunu töitä.. tahi kutsua etes haastatteluun.
no, uutta hakemusta kehiin... eri paikkaan tietty. jos nyt natsais?

[Ei aihetta]Maanantai 05.02.2007 15:03

paskiaiset! minulta laitettiin liittymä kii kun en maksanut ajoissa. kääk! ystävät rakkaat, jos jollain on minulle asiaa minut saa varmaan kiinni msn. tai hemulin luurista, neljän jälkeen kylläkin vasta..

[Ei aihetta]Torstai 01.02.2007 16:55

minulla on sininen jalka. liian innoissani heiluin ja onnistuin kaatamaan tuommosen hyllyn, kaatu suoraan jalan päälle, repi pohjetta ja veti sen siniseksi. sattuu kävellä. haha. ei pitäs siivota.