IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 04:32

nyt tämä täytyy tehdä. huomenna on jo myöhäistä. päätin sen, että lopetan turhan ajattelun kun vuosi vaihtuu. ei se kerta kaikkiaan sovi mulle. asioitten vatvominen ja turha kelaaminen. miksi ihmisen pittää takertua eleisiin, ilmeisiin, tekoihin ja sanoihin joskus niin tarkasti että ne jäävät kummittelemaan alitajuntaan ja puskevat iltaisin mieleen, niin että nukku-matti jättää usein saapumatta tai saapuu vasta aamuvarhaisella. mä olin jo kolme tuntia sitten tässä makoilemassa ja liftaamassa nukku-matin kyytiin, mutta niin ne ajatukset taas puskee päälle ja hankala kai tässä on mittään muuta ku pyöriä. piti ihan hiippailla ylös ja hakemaan tämä tainnutus masiina tähän viereen että stana, minähän aion nukkua vielä tänä yönä!
ihmismieli on niin ihmeellinen juttu. jos joku sanoo, että miehiä on vaikea ymmärtää niin uskaltaisin sanoa, että ei me naisetkaan helposti ymmärrettäviä olla. tai minä ainakaan. minulla on paha taipumus kiinnittää huomiota mitä ihmeellisimpiin asioihin muissa ihmisissä. sitten pohdiskella niitä itsekseni ja muodostaa jotain tiettyä kuvaa/käsitystä. hullua kun sitä joskus vaan tajuaa niin yllättäviä asioita ja uusia asioita ihmisissä, jotka luulee jo tuntevansa läpikotaisin. mutta se kait se tylsää ois jos ei oppis, aika tasapaksua ois nämä meiningit.
tämän yön, kuten lukuisat monet muut yötkin, minua on erityisesti mietityttänyt ihmisten pinnallisuus. myönnän olevani itsekin pinnallinen, mutta tiedän että minua pahempia yksilöitä ON olemassa! ajatellaanpa vaikka tilanne, että tapaat mahtavan komean uroksen jossain. hierot silmiä pariin otteeseen ennenkuin uskot silmiäsi. aivan täydelliset hiukset, kulmakarvat, silmät, hymy, kroppa, vaatetus, kengät.. eih! ei tuollaisia kenkiä. meni siihen. ei kai nyt noin kukaan voi oikeasti ajatella? että kengät olisi oikeasti miinusta. tai joku paita. tai hajakarva kulmakarvoissa. monesti kuulee sanottavan, että ensimmäisenä katsoo jossain kiinnostavassa ihmisessä kenkiä. eihän se voi pitää paikkaansa, tuskin sä kävelet kasvot maassa ja katselet kenkiä ja vasta kun näet "siistit" kengät, nostat katseesi? okei, aika mustavalkoista ajattelua.
mutta pointtini kuitenkin oli se, että tuntuu jokseenkin hullulta, että näet aina ihmisessä ensin ulkonäön, jonka perusteella teet joko aloitteen tai et. joku yltiö- hyvännäköinen ihminenhän voi olla ihan ääliö, mutta satuit vaan rakastumaan ensisilmäyksellä ulkonäköön, jonka rinnalla muut kalpenee. mutta se on väistämätöntä. siis että yleensä tutustut ensin toisen ihmisen ulkonäköön ennenkuin ihmisen persoonaan. ellette tapaa esimerkiksi netissä.
kauneus on katsojan silmässä.
tuosta pääseekin aika hyvin aasinsillan kautta seuraan mielen myllerrykseen: ihastumine/rakastuminen. ihastut johonki ja järkesi voittaa tunteet ihan 100-0, mutta vastakaikua ei kuulu. miksi sitä pitää jäädä niin järjettömästi murehtimaan? miksi sitä ajattelee aina yleensä ensimmäisenä että "mikä vika minussa on, miksen kiinnosta". miksei sitä voi ajatella järjellä ja huolettomasti että "ei väkisin, sinun häviö". että se nyt vaan ei tykkää minusta, antaa sen mennä. miksi pitää aina itsestä etsiä se vika. ei kaikkia vaan voi miellyttää. tai jos sinulla on jostain aikaisemmasta suhteesta huonoja kokemuksia, pelkäät niiden toistuvan myös seuraavassa. miksi vanhojen juttujen antaa olla esteenä? miksi ajatella että niin käy kuitenkin uudestaan? annat sen rajoittaa liikaa. mutta ehkä se on ihmisen tapa suojautua. kun voisikin vaan antaa mennä, ei kaikki todellakaan ole samanlaisia. itse olen huomannut valitettavan usein ihmisten toistavan samoja virheitä ja että hakemalla haetaan toisesta ärsyttäviä piirteitä jotta homma kusisi. tai sitten vaan yksinkertaisesti juostaan karkuun kun joku alkaa tuntua hyvältä. ei uskalleta hypätä mukaan, ottaa riskiä ja katsoa jos tämä oikeasti johtaisi johonkin. myöhemmin ehkä tajutaan ja kadutaan kun se juna on ehtinyt jo mennä. aika paljon ihminen suhteissaan kestää, tunteet myllertää järjen ja myöhemmin murehditaan. johonkin raja pitäisi kuitenki kaiken järjen mukaan vetää. itse olen vahvasti sitä mieltä, että pettäminen ja väkivalta olisivat minulle viimeinen pisara. siinä vaiheessa järjen pitää jo voittaa tunteet. "kohtele toista niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan".
yksi asia on se ainainen "paskanjauhaminen ja juoruaminen". myönnän tämänkin, teen sitä itsekin, mutta en kokisi sitä kuitenkaan paskanjauhamisena. yleensä asiat ja ihmiset joista "puhun sujuvaa paskaa" ovat ihan aiheesta. siis asiaa. tuleehan sitä joskus "haukuttua" joitakin ihmisiä, mutta silti uskottelen kuitenkin itselleni, etten jauha paskaa, puhun tosiasioita, sellaisia mikä minua jossakin ihmisessä ärsyttää. jaan ne muiden kanssa. ja valitettavan usein en ole mielipiteissäni yksin. ei me silloinkaan jauheta paskaa, keskustellaan. juoruaminen on asia erikseen. siihenkin myönnän sortuvani, mikäli kuulen jotain mullistavaa. mutta ei minulla ole tarvetta kyttäillä tuolla ihmisiä ja juoruta jokaisen jokaista liikettä ja tekemistä. vittu, eläköön omaa elämäänsä, niin minäkin teen! ja kun itse olen niin monesti törmännyt minua koskeviin juoruihin, jotka ovat joko täysin perättömiä tai matkalla mutkistuneita. ennen annoin sellaisten vaikuttaa, mutta nykyään selviän olankohautuksella ja ajattelulla "paras että itse tietää miten asiat on, jauhakoon mitä tahtoo". siinähän hulluksi tulis jos lähtisi jokaista asiaa oikomaan ja kertomaan asian oikean laidan. et eläisi itsellesi.
iänkaikkinen "mitä kuuluu" mietityttänyt myös. mitä helvettiä sä vastaat sellaiseen kysymykseen ihmiselle, joka näkee sinut muutaman vuoden jälkeen ja sinä aikana on ehtinyt tapahtua paljon? kerrotko koko stoorin juurta jaksain, vai selviätkö pelkällä "ei mittään"? ei sekään ole vastaus. jotain aina kuuluu. entä jos joku läheisesi kysyy mitä sinulle kuuluu? kerrotko totuuden? minulla oli jokin aika sitten uuvuttava vaihe elämässäni, ja kun tapasin ystäviäni, tyydyin kuuntelemaan mitä heille kuuluu. "pinnalliset kuulumiset" kerroin, mutta harvemmin ihmiset oikeasti kertovat mitä heille kuuluu ja miten menee. aloin miettimään jo silloin, että meneekö kaikilla oikeasti niin paljon paremmin kuin minusta se silloin kuulosti, kun oma tilanne oli mikä oli. mutta tulin tulokseen ettet sinä oikeasti jokaiselle ihmiselle kerro, jos olet edellis viikolla havahtunut ajaessasi vastaantulevien kaistalla rekan tullessa vastaan että "antaa mennä" mutta kuitenkin oikaiset omalle kaistalle. ei sitä halua kaikkein läheisimpiäkään järkyttää omilla kuulumisillaan. jos vain kaikki tuntuu olevan paskaa, niin paras ehkä vain jatkaa kulissin rakentamista ja pysyä hiljaa. toisakseen, jos sinulla on oikeasti paljon (tai vähänkin) sellaisia mieltä ahdistavia asioita joita täytyy jotenkin jollekin purkaa, varsinkin jos ne asiat rajoittavat elämääsi jollain tapaa, on siihen olemassa ihan ammatti-ihmiset jotka kyllä kuuntelevat eivätkä tuomitse sinua. yleensä on helpompikin puhua "tuntemattomalle" ihmiselle, jolla ei ole sinuun tai sinun elämäsässi oleviin ihmisiin ja asioihin sen suurempaa tunnesidettä. silloin ne keskustelut ei mene yhdessä itkemiseksi ja murehtimiseksi. ammatti-ihmisen avulla alat näkeä asioita ihan uudessa valossa ja monesti löytää vastauksia ja selityksiä mieltä askarruttaviin asioihin ihan huomaamattaan. miten jokin asia voi jollain tapaa ehkä liittyä toiseen. eikä se ole todellakaan heikkoutta, jos turvautuu ammattiapuun. päinvastoin, vahvahan sinä olet jos myönnät itsellesi ettet pärjää ajatustesi kanssa itseksesi ja läheisille on vaikea puhua, uskallat hakea apua jostain muualta. nykyään kuitenkin apua on valitettavan vähän tarjolla juuri silloin kun sitä tarvitsee, pitää muistaa vaan pysyä jämynä ja vaatia sitä. naureskella saatan jos joku ajattelee että "olet hullu" jos kerrot käyväsi vaikka terapiassa tai syöväsi lääkkeitä. mutta se on niin yleistä tänä päivänä tässä suomen maassa ja juuri tuollaisen ajattelutavan vuoksi siitä ehkä harvemmin uskaltaa puhua ääneen. ellet halua vastaanottaa huolestuneita ihmisiä lähipiirissä jotka kokoajan varmistelevat sinun olevan kunnossa,mutta kuitenkin tunnet tarvetta puhua, vaadi apua.
mutta toisaalta, joskus voisi ottaa tavaksi (tai joksikin) ns. "suoranpuheiden illan". silloin saisi avautua muille heidän ärsyttävistä piirteistään ja tavoistaan ja itseä ahdistavista muista asioista. puhuttaisiin asioista niiden oikeilla nimillä. kerran parin ystävän kanssa kokeiltiin tuollaista ja jäi hyvä fiilis, tuli puhuttua asioista oikeilla nimillä ja kerrottua ja kuunneltua miten oikeasti menee. ei kaikkien elämä ole sitä iänikuista "ruusuilla tanssimista" vaikka niin antavat usein ymmärtää.
mikähän mua vielä ärsyttäisi ja mietityttäisi? eiköhän tuossa ollut jo tarpeeksi ja jos tulee vielä jotain jännää mieleen, jätän sen kalvamaan omaa mieltäni. en jaa sitä enää kenenkään kanssa.

toivottavasti en mieti asioita enää ensi vuonna liian paljon, vaan koitan elää "levollisesti". lopettaa turhan paskanjauhamisen ja pyrkiä kertomaan ihmisille asioista niiden oikeilla nimillä suoraan, ilman välikäsiä. en murehdi turhaan "epäilyttäviä" ilmeitä, eleitä, sanoja ja tekoja itsekseni. annan mennä jos siltä tuntuu. oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

reipasta.Sunnuntai 30.12.2007 22:17

hele***** ku tuntuu ettei kädet toimi. ei suostu painamaan oikeaa kirjainta.
kolasinpas sitten pihan ja putsailin autot. mukavaa hommaa, raitista ilmaa. vähän kuitenki kypsytti kun naapurilla kävi traktori.
mutta olipa petollinen tuo piha, jäätä paksu kerros tuolla lumen alla. meinas heittää monet lipat.
siitä puheenollen, täällä meillä kotona on aika rampaa porukkaa, systerillä noidannuoli niskassa ja aivan avuttomana tuolla elbaa. isi veti lipat pihalla ja käsi paskana.
mä olen ilmeisesti hyvin jumissa huomenna tuon lumenluonnin jäljiltä. ei se mittään. aion muutenkin vaihtaa vuoden rennoissa tunnelmissa keskellä ei mitään sukulaisten kanssa.
mietittiin tuossa että järjestetään kunnon kohtaus, jokainen avautuu ja ollaan loppu illasta puukko hippaa. saa sitten alkuvuoden olla ihan rauhassa kun kukaan ei soita tai tule kylään. juhannuksena sitten voi taas juhlia yhdessä. eikä! meille ei kyllä saa aikaan sellaisia draamoja, ei niin millään.
nyt voisin palkita itseni pizzalla. vuoden viimeisellä. ja ensi vuonna jää pizzat historiaan minun kohdallani, vois koittaa vähän katsella mitä suuhunsa laittaa.
voi että, läskikään ei nyt lämmitä. paitsi harvemmin sitä varpaissa kovin on, varpaita tässä palelee.
mieltä lämmittää kun on saanut sovittua erään ihmisen kanssa välejä kiristäneet systeemit :)
ne on tätä vuotta ja niistä ei ensi vuonna hiiskutakaan.
"...tahdon oikeesti olla sinun, enkä vain leikisti rakastaa. kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa. tahdon syliisi painaa pääni, tahdon lämpöösi nukahtaa. olla kanssasi oikeesti onnellinen..." hyi kauhia mitä lässytystä!
voi että. jos nyt lähtis hakemaan haikein mielin sen pizzan ja söis itsensä onnelliseksi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 10:26

Kohta onkin vuoden 2007 loppu. Sen kunniaksi pieni gallup. Aloitetaan:

Ystävät/ihmissuhteet
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - joo
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - olen paljonkin asioita.
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - olen
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - kesä kokonaisuudessaan yksi parhaista kautta aikojen ja likaisten varpaitteni!
5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - olen

Sinä
1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - olen
2. Oletko lihonut? - kysy vain kuinka paljon! ja vaikka kysyt, niin en kerro.
3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en
4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - en
5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - kulmalävistyksen

Henk.koht.
1. Oletko harrastanut seksiä viimeisen vuoden aikana? - ehkä..
2. Mennyt kihloihin kuluneen vuoden aikana? - ei meikä
3. Saanut lahjaa joltakin miespuoliselta henkilöltä? - olen
4. Ollaanko sinua pyydetty treffeille tänä vuonna? - on
5. Oletko katsonut pornoa kuluneen vuoden aikana kertaakaan? - myönnän

MUUTA:
1. Oletko ollut koko yötä ulkona? - kesällä periaatteessa joo
2. Oletko joutunut tappeluun? - olen. sanaharkkoihin.
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - "kaikkihan on luvatonta. ja sallittua"
4. Oletko juonut "perseitä"? - teinikänniviivi
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - olen.
6. Oletko katsonut tähtiä ja laulanut laulua egyptistä ja kuubasta polttanut samalla palmal tupakkaa ja runkannut itseäsi uneen? - en. mutta ehtii kyllä vielä noinkin tekemään. ehkä päätän tämän vuoden huomenna juuri tuolla tavalla!


1. Mitä teit vuonna 2007 sellaista, jota et ole tehnyt aiemmin? - Meni jo
2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi? - en
3. Synnyttikö kukaan läheisesi? - ei nyt niin kauhean läheinen. tuttava. kaveri
4. Kuoliko kukaan läheisesi? - kyllä
5. Missä maissa kävit? - suomen maassa matkustin.
6. Mitä haluaisit vuodelta 2008 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2007? - aion kyllä tehdä muutaman uuden vuoden lupauksen, kuten viimeksikin, toivottavasti pystyn lupaamaan sellaisia asioita, mitä voin pitää.
7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2007? - 18.2 ihan vaan sen epäonnistuneen illan takia. ja sitten 15.7, jolloin tapahtui jottain jännää ;) "oon jumisa"
8. Vuoden suurin saavutuksesi? - lähteminen paskasta parisuhteesta. kauanhan se kestikin.
9. ...ja suurin epäonnistuminen? - saamattomuus
10. Kärsitkö vammoista? - eräänlaisista
11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - en mä tiiä, paljon kait mä oon ostanu.
12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - ystävien ja perheen tuki
14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - laskuihin. vaatelaskuihin!
15. Mistä innostuit eniten? - uudesta ihmisestä.
16. Mikä albumi / kappale tulee muistuttamaan sinua vuodesta 2007? - aika monikin. tässä heti ensimmäisenä tulee mieleen zen cafen biisi "stop".
17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - onnellisempi. ja "eläneempi". oppineempi.
18. Lihavampi vai laihempi? - Lihavampi
19. Rikkaampi vai köyhempi? - Köyhempi
20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - saada jotain jännää aikaan!
21. ...entä vähemmän? - itsesääli..
22. Miten aiot viettää joulun? - vietin sen perheen kesken. "velvollisuuksien" jälkeen piipahtaen ystäväni sarahin luona. ja yhden tärkeä ihmisen kanssa sitten vielä myöhemmin.
23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? - olisin puhunut asioista aiemmin niiden oikeilla nimillä
24. Rakastuitko vuonna 2007? - ??
25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? - ei yhtään
26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Big brother
27. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? - luulisin. tai en vihaa, viha on raskas ilmaisu. inhottaa.
28. Mikä oli paras lukemasi kirja? - viivi ja wagner "parisuhteellisuusteoria". ei meikä muuta lukenu.
29. ...entä musiikillinen löytö? - hm.. emt.
30. Mitä halusit ja sait? - rakkautta, lämpöä ja hellyyttä
31. Mitä halusit, muttet saanut? - koiraa.
32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - emt.
33. Mitä teit syntymäpäivänäsi? - maailman paskimmat synttärit evaaaaaah!
34. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi äärettömän paljon tyydyttävämmän? - olisin jättäny tunteet narikkaan ja kuunnellu järkeä jo kauan aikaa
35. Miten kuvailisit vaatemuotiasi vuonna 2007? - "sekasikiö". sopivasti kaikkea ja välillä liian paljonkin. tai vähän.
36. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - ihanat ystäväiseni <3
37. Kenestä julkisuuden henkilöstä pidit eniten? - BB:n Niko ja Sale
38. Mikä poliittinen puheenaihe säväytti sinua eniten? - poliittinen? ei mitään hajua.
39. Ketä kaipasit? - äitiä ja cheriä. ja ketä milloinkin.
40. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - "urpo"

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 21:23

jos löytäisin sateen päällemme
joka pyyhkisi tuhkan käsistämme
niin olisin sulle taas avaruus

ja jos löytäisin tähdet päällemme
ja jos tietäisin kuinka sytyttäisin ne
kun sokeutemme meitä eksyttää

varjot meihin niin suuttuneet
etten mitään nää

taas mun sydän punnitaan
kuinka paljon jään velkaa
kuinka paljon jäljessä oon
kun et seiso mun vierelläni

ja kun sydän punnitaan
enemmän kuin koskaan
suru minua kiinni saa
jos et seiso mun vierelläni

puhdasta ilmaa tahtoisin hengittää
jos ajan vois ees hetkeksi pysäyttää
siihen kun sylis mua lämmittää

enkä pyytänyt sua lähtemään
kun nyt yössä yksin itseäni mä säälin
ja mietin mitä väärin tein

varjot meihin niin suuttuneet
etten mitään nää

taas mun sydän punnitaan
kuinka paljon jään velkaa
kuinka paljon jäljessä oon
kun et seiso mun vierelläni

ja kun sydän punnitaan
enemmän kuin koskaan
suru minua kiinni saa
jos et seiso mun vierelläni

mustat sydämetTorstai 27.12.2007 23:41

seitsemännen auringon aamuna
alla näiden lukemattomien halojen
takana taivaita hipovien talojen
meri nousee edessämme
meitä sitoo sanomaton lupaus
josta me puhutaan vain vaieten

kuinka kauan sä annat noiden aamujen
sulle koittaa
ja kuinka kauan ennenkuin annat oikean elämän voittaa?

vielä jonakin päivänä sinäkin myönnät itselles
on kaikki mennyt pieleen
vielä jonakin päivänä sinäkin hautaat mustat
sydämet syvälle mieleen

mut sä oot mitä oot, et sille mitään voi
ellet tee elämällesi jotain ettei tarvi huutaa
yksinään et missä rakkaus?

ovat niityt vehreämmät siellä missä käsi
kädessä taas kuljetaan
hopeisen pellon reunalla silmämme jo suojataan

kuinka kauan sä aiot omaa elämääsi estää?
ja kuinka kauan sä aiot ilman oikeaa rakkautta kestää?

vielä jonakin päivänä sinäkin myönnät itselles
on kaikki mennyt pieleen
vielä jonakin päivänä sinäkin hautaat mustat
sydämet syvälle mieleen

anna mun mennä, älä päästä irti
ota musta kiinni, älä koske minuun
anna mun mennä, älä päästä irti
älä koske minuun, ota minut syliisi

vielä jonakin päivänä...[Ei aihetta]Keskiviikko 26.12.2007 13:36

kiitos ja näkemiin.

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 07:24

jos menis kuitenki nukkumaan tälle yölle. mehut loppu.

unitestin tulos..Maanantai 24.12.2007 04:21

Unet ovat sisimmän viesti valvetilalle, siksi niitä kannattaa kuunnella tarkasti! Useimmiten toistuvaksi elementiksi Sinun unissasi nousivat voimaunet. Negatiiviset ihmiset ja pelottavat tilanteet unissa kertovat siitä, että sisimpäsi yrittää opastaa sinua hakeutumaan vakaammalle pohjalle ja etsimään lisäturvaa. Voi olla, että joku lähelläsi oleva ihminen syö energiaasi niin paljon, että unesi neuvoo sinua ottamaan etäisyyttä häneen niin, että pystyisit paremmin ilmaisemaan itseäsi ja tekemään itsenäisesti omat päätöksesi.

Unesi antaa varmasti vinkkejä tapahtumien kulusta, kiinnitä erityisesti huomiota paitsi henkilöihin myös siihen, miten esimerkiksi takaa-ajo päättyy. Sieltä saattaa löytyä vastaus valvetilassa kohtaamiisi haasteisiin. Elämän haasteellinen valintatilanne saattaa tulla voimauneksi yöllä kertomaan siitä, että asioiden liiallinen pohtiminen on viemässä voimavarasi[Ei aihetta]Maanantai 24.12.2007 02:12

no perkele! sehän käänty jo jouluaaton puolelle. että hyvvää joulua kaikille tasapuolisesti!