IRC-Galleria

ijt

ijt

kasvot vielä kestää vaan sydän on väsyny

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 16:21

Iinesvauva on jo melkein sisäsiisti! Ihme!!!!

Aina kun sillä on hätä se vinkuu takaovesta ulos. Ei tietty pysty pidättelemään joten jos sitä ei päästä, ni tekee oven eteen sanomalehdelle :)

Ja koska maailma on mikä on, voimme taas todeta että onnesta ei koskaan saa nauttia kauaa.
Mulla on ihana mies, suloinen (hauva)vauva, kiva äiti ja anoppi sekä mukava koti. Siinä sitten on varmaan liikaa hyviä juttuja koska niiden lisäksi mulla on taas erittäin vihainen viisaudenhammas ja koko pää ihan sairaan kipeä mokoman varanaskalin tähden. Joten soitin hirvittävän kauhistuttavalle hammaslääkärille (joka edellisellä kerralla kun hammas poistettiin unohti puolet siitä hampaasta palasina sinne sisään ja niitä sitten käytiin ronkkimassa sieltä sillontällön) ja varasin poistoajan. en viittiny ottaa kokonaa toista hammaslääkäriä kun kummiski tunnen nyt ton.
Eikai se tee huonoa hammaslääkäriä että unohtaa muutaman luunsirun haavaan ja tikkaa sitten kiinni? Eihän se niin vaarallista kummiskaa voi olla jos ne kulkeutuu elimistöö ja aiheuttaa verenmyrkytyksen ja tuskallisen kuoleman.. Nehän saatii kuitenki pois! (kuukaus hampaanpoiston jälkeen kun ne suostu tulla esille sieltä)

Eikun vaan vellinostoon-- taaskaan ei syödä sitten pariin viikkoon mitään kiinteää. Vois itseasias liottaa itellenkiki noita koiran nappuloita veteen ja syyä iineksen kanssa kilpaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.