IRC-Galleria

ijt

ijt

kasvot vielä kestää vaan sydän on väsyny

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 18:40

Iinesvauva on syönyt lähes kaikki piuhat tästä läppäristä. ilmeisesti täytyy käydä illalla piuhakaupassa, jos haluan vaihtaa tuon hitaan mokkulan meidän nopeaan ja kalliiseen nettiin, ja jos mielin että tässä säilyy virta vielä huomennakin, ja varsinkin jos haluan kuunnella koneelta musiikkia stereoiden kajareista, enkä koneen huonoista äänivehkeistä..

ISO KIITOS kaikille lauantaina tonin synttäreille osallistuneille.
Heräsin aamulla ja jostain kumman syystä meidän jääkaapin ovessa oli imukupilla kiinni jotain hyvin kummallista, joka kuuluisi vaikka yöpöydän laatikkoon mielummin kuin jääkaapin oveen:D
tekijä tunnustakoon ja kärsiköön seuraukset omilla synttäreillään!!! :D
Ettei sunnuntaiaamu olisi muodostunut liian tylsäksi, huomasin myös eteisen lipaston päällä harmaan tiiliskiven:D Kiitos siitä, kuka ikinä sen siihen on kuskannut, se palvelee takapihalla milloin minkäkin kuopan päällä, jonka iines on kaivanut.

Tänään menen sivistämään itseäni teatteriin. Keksin oivan keinon viettää parisuhteen laatuaikaa ja kerrankin vähän hienostella ja tuntea elävänsä semmosta aikuisen naisen elämää!
Ja mikä sen kivempaa kuin istua teatterissa käsi kädessä ja katsella kun taitavat näyttelijät esittävät romanttista komediaa, ja vähän pussailla sitten piemässä takapenkissä..

Kiitokset maijulle, joka suostui lähtemään toteuttamaan tätä mun hetken kestävää unelmaa boheemista elämäntyylistä, tosin ilman käsikädessäsöpilyjä ja pussailuja..
Jostain syystä aviosiippani tyrmäsi ehdotukseni ja sanoi lähtevänsä teatteriin katsomaan vain ihmissyöjätsombeja tai kiinalaisia taisteluelokuvia (elokuvia teatteriin??)

Joten meidän tämänpäiväinen avioliiton ihana yhteinen aika:
Jasmin teatterissa maijun kanssa
Toni autotallissa pakoputkien kanssa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.