IRC-Galleria

ijusten

ijusten

tietää mitä teit viime kesänä.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Asteroideista ja medianäkyvyydestä.Perjantai 13.10.2006 04:39

Asteroidi on kuulemma sitten taas iskemässä Maahan.

Ärsyttää hivenen se tapa jolla osaa näitä kauhuskenaarioita sanomalehdissä kaupataan. "Asteroidi iskee maahan keskimäärin joka 60 miljoonas vuosi, joten itseasiassa olemme jo viisi miljoonaa vuotta aikataulusta jäljessä." Kaikille niille jotka eivät asiaa ole vielä tajunneet;

EI SE ASTEROIDI OLE MIKÄÄN JUNA

Ei kukaan mene sanomaan että "koska joka kolmas arpa voittaa ja neljä edellistä ei ole tullut voittoa, niin itseasiassa seuraavan tulisi olla voittava lippu." Se mahdollisuus on yhä edelleen yksi-kolmesta, eikä se yhtään muutu vaikka olisit hävinnyt viisikymmentä edellistä kertaa.

Se että asteroidit keskimäärin osuu Maahan tietyin väliajoin kertoo kyllä jotakin - mutta ei sitä että me kuollaan meidän elinaikana koska jättimäinen asteroidi iskee maahan ja sitten seuraa jotain mistä saisi varmaan hyvän kesäleffan.

Jos asteroidi iskee maahan ni asteroidi iskee maahan. Kyse on ennenmuuta asteroidien liikeradasta -- istut juna-asemalla ja olet huomannut että junia tulee keskimäärin yksi 30 minuutissa. Paitsi että vitsi on että vuorot loppuu yöksi. Mistään ei voi tietää vaikka Maapallo on nyt Aurinkokunnan juna-asemalla klo kaksi tiistai-yönä, ja seuraavaan junaan (lue: asteroidiin) on neljä tuntia aikaa. Toivottavasti tuli viinaa mukaan.

Aina välillä voi sitten masentuneena katsoa kun pikajuna ajaa viereisellä raiteella kohti Rovanniemeä (Marsia). Kävellen olisit jo kotona.

Asiasta puheenollen, ei ydinpommia ole kovin vaikea tehdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.