IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

mikä yöLauantai 26.12.2009 03:22

Draamaa ja draamaa niin siinä käy kun ihmiset juo viiniä ja hiukan vahvempaa. Sitten aletaan puhumaan jonnin joutavista asioista,joihin mulla pää hajoo. Sillon onkin pakko vaihtaa huonetta.
No ainoastaan veljeni jaksaa kuunnella . Hyvä,että edes joku.
Sit aletaan kiistelee siitä kun maailmas syntyy aivan likaa lapsia, ei saa sanoo omaa mielipidetään ja poliitakasta sekä muista aiheista. Mitä tuossa tilanteessa voi muuta kun seurata tilannetta ja nauraa mahansa kipeäksi. Masu on kyllä oikeasti ihan kipee pelkäst nauramisesta.

Minne jäikään se tiettyjen ihmisten joulurauha. No aamulla sitä sitten eräät herää krapulassa päät kipeinä ja ehkä hiukan hiljemmissä tunnelmissa. No tiettyjen ihmisten on vaikea tulla toisten kanssa toimeen ja se on ymmärrettävä, mutta välillä noissa kiistelyissä asiat menee vähän yli. No ainakin tätä kiistelyä ja väittelyä oli jossain määrin varsin milenkiintoista seurailla,vaikka ei siitä mitään hyötyä ollut missään määrin. Mahdan tässä jo miettiä mitä tuo tuleva päivä tuo tullessaan. Toivottavasti ei vaan lisää draamaa. No sukulaiset on sukulaisia ei ne siitä muuksi muutu !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.