IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Oudot uneni !Torstai 01.03.2007 21:39

Nyt tuli tunne et on pakko kirjottaa tänne mun unista hiukan, koska pidän mun näkemistä unista. Ne on tosi mielenkiitosii ja huvittavia joskus jopa todentuntuisia. Kerronpa nytten minkälaisia olen oikein nähnyt. :)

Viime kesänä mun oli tarkotus mennä seuraavana päivänä Saloo ja näin sitä edeltävänä yönä unta että myöhästyn linkusta. Yritin juosta linkun perässä, mutta se ei siltikään pysähtynyt ja ottanut minua kyytiin. Jotenpa mun oli pakko lähteä seuraavalla linkulla Saloon. Seuraavana aamuna ku heräsin ja muistin et mun pitää mennä tänään Saloon niin mulla tuli oikeesti kiire kävellä linkkuasemal. Pelkäsin oikeestin et myöhästyn kun lähdin sen verran myöhään.

Sit oon nähnyt kahdest samast henkilöst kesän jäljeen noin 10 kertaa ehkä . Kaikki on joko samantapasia tai lyhkäsiä unia. Oon nähnyt niist sellasii unii, että en puhu niille, puhun niille, muistelemme menneitä mitä kolmen vuoden aikana on tapahtunut, he katselevat aurikolaseja ja sanon "moi.

Muutama henkilö joist en tykännyt yläasteel olivat mun unessa. Mul oli isokasa kirjoja kädessä ja pudotin ne kaikki heidän eteen . Se oli eka uni niist, mut oon nähnyt toisenkin unen niist samoist henkilöist. SEuraavassa unessa ne oli mun orjina. Ne palvelivat mua ja aina mitä sanoin niin ne tekivät kaiken mitä käskin.

Oon ollu metsässä ja sillon siel oli pimeää ja hyvin synkkää. Kun kuljin vähän matkaa pelästyin outoja ääniä ja juoksin pois metsästä.

Olin valkoinen siis aivan valkoinen. Mul oli vaaleet hiukset, Valkoinen lyhyt mekko, korkeakorkoiset saappaat, ja upeat viitta. Sitten mun päässä kasvoi lunta ja lunta ei tullut enään taivaalta vaan mä levittelin sitä lunta aina kaikkialle.

Viime viikolla se vast outo uni olikin. Mä kuvittelin et koulu alkais 9, mut sit myöhästyinkin tunnin koulust. Koulus sit käviki selvil et mun ois pitänyt tulla 8 kouluun. No kuitenkin kun pääsin Salon linkkuasemal niin siel oli jotkut suuret markkinat meneillään. Sitten lähdin kävelemään koululle päin ja huomaisn siel et laukku puuttuu. Samas mun yks kaverini toi sen mulle ja ihmettelin sitä miten osas tuoda mulle laukkuni. :D


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.