IRC-Galleria

immortale

immortale

oi kun kesä ois

[Ei aihetta]Lauantai 20.12.2008 16:46

Istun nyt konella ja mietin päivää, on tämäkin ollut varsinainen, taas...

Aamulla lähdin kouluun väsyneelle mielellä, päivä alkoi kunnolla esityksellä, ja nauroin ja yskin koko ajan
kaikki taas vilkuili minuun päin, nooh en mä nyt niin hirveästi häirinnyt, kai..
Juhlan jälkeen oli aika käydä hakemassa herkkuja ihanaisille luokkalaisilleni, herkut olivat söpöissä pusseissa, jotka sisälsivät hedelmän, rusinoita, tripin, karkin... Samalla jotkut kävivät hakemassa joulupussis, minulle oli kaksi korttia, mut ei keneltäkään luokkalaiselta, ei ihmekään.. Osa sai aika kasan kortteja, mutta mua ei haitannut.

Lopuksi sai vielä todistuksen näytti ihan kivalta, numeroita en jaksa nyt tähän kertoa, mutta jos jotakin kiinnostaapi niin voin pistää. Päivän khyl yks ihanimmista seikoista oli se, kun Anni toi, mulle oman tekemän kortin <3 se kortti oli niin ihana, rakastuin siihen heti, kiitos ^^- Muutenkin oli ihan kiva nähdä ja jutella sinun ja kaverisi kanssa.

Lopulta pääsin kotiin, kauaa en ehtinyt olla, vaan lähdin heti Espoontorille, olin sopinut näes tapaamisen, mutta ihminen ei tullut paikalle, vain laittoi viestin, ettei pääse näkemään, no näin sattuu, ei voi mitään. Sen sijaan ehdin käydä Entressessä ostamas yhden kivan lahjan Ellalle, ja viemässä sen hänelle, hän arvosti lahjaani kovasti.

Ja äsken söin ja nyt olen kotona, näen vielä Ellaa tänään, ehkä teen jotain muutakin saa nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.