IRC-Galleria

immortale

immortale

oi kun kesä ois

viikonloppu tuli ja meniMaanantai 13.04.2009 16:12

Launtai päivä oli häslinkiä täynnä, myöhästyin äidiltä ja sen luonna ei tapahtunut mitään. Mä vaan olin ja odotin, et milloin pääsee lähtemään. Sen jälkeen mä menin käymään Minellan luona meillä oli hihityskerho taas valloillaan ja me mentiin popsimaan naapureiden salaatti. Aika meni nopsasti, sen jälkeen oli jo aika mennä Ellalle yökylään.

Ellalla oli sen serkku Sanni kylässä, me piirreltiin sen kanssa sydämiä ja Ella pelas vaan konella. Aika pian oli ruoka ja me päätettiin lähteä happihypylle. Pihalla oli vähän tylsää ja meno lähti käyntiin vasta, kun Sanni oli lähtenyt. Loppuilta me vitsailtiin ja vietittiin aikaa Jeninan kanssa. Päivä päättyi perinteisesti Banzuken katseluun.

Aamu tuli liian nopeasti. Mä yritin herättää Ellaa monilla tavoilla, mutta paras oli peiton vetäminen. Sen jälkeen se ei saanut enää nukuttua. Me syötiin aamupalaks jtn omenapiirakkaa mikä oli aika hyvää. Sen jälkeen Ellan äiti ehdotti, et me voitais lähteä bongaamaan lintuja. Pakattiin äkkiä eväät ja lähdettiin autoilemaan Torron suolle. Itse en lintuja nähnyt, mutta Ella bongas kurkia. Eväiden syömisen jälkeen me kyllästyttiin eikä menty enää syvemmälle metsään vaan lähdettiin Ellalle. Ellalla me vielä pelattiin peliä ja kulutettiin viimeinen tunti nopeasti. Seuraavaks oli hyvästien aika ja me porattiin kovaan ääneen.

Menin katsomaan Minellaa vielä ennen lähtöä, me lähinnä säädettiin ja toivottiin et aika jatkuis ikuisesti tai mä ainakin toivoin. Seuraavaks taas hyvästit, ja lähtö.
Loppupäivä oli aika tyhjä, tultiin myöhään kotiin ja menin heti nukkumaan.

Tänään olen vain hoitanut läksyjä ja yrittänyt heräillä, kohta olis tarkoitus mennä katsomaan toista Ellaa, ehkäpä ^ _ ^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.