IRC-Galleria

inari

inari

em tap dna sdnah ruoy worhT

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 19:05

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.)Olen kulmakarvafetistinen, mikä käytännössä tarkoittaa, että kritisoin kaikkien ja kaikenlaisia kulmakarvoja jos ne ovat epäsymmetriset tai muuten vain omituiset.
2.)En osaa nukkua eriparisissa lakanoissa, eli tyynyliinan ja pussilakanan + aluslakanan on oltava samaa sarjaa, tai edes muistutettava toisiaan jotta saisin unta.
3.)Minulla on pakonomainen tarve nyppiä vaatteisiin tarttuneita irtohiuksia ja nukkia muiden, jopa ventovieraiden vaatteista.
4.)En osaa pitää elintilojani siistinä normaali-elossa, mutta kun sitten alan siivoamaan, teen sen yleensä täysin väärään aikaan, esimerkiksi keskellä yötä. Ihan vain, koska asia alkaa ärsyttämään minua juuri silloin kun pitäisi tehdä jotain paljon tärkeämpää, vaikkapa siis nukkua tai lukea kokeisiin...
5.)Lääpin naispuolisten ystävieni takapuolia ja tissejä... En tiedä miksi, tissit ovat intohimoni. x)

1.)Jonnah
2.)Shelleyduvall
3.)Mankeli
4.)Vanilla_
5.)Jab3

ITSEASIASSA!! haastan vielä yhden omituisen otuksen tähän kerhoon... _Monni !! KYL!!
- Vanhemmat »