IRC-Galleria

inari

inari

em tap dna sdnah ruoy worhT

PARIISI !!!!!!!!!Sunnuntai 06.08.2006 20:23

Koska tekee mieleni, kerron nyt reissustani Pariisiin yhdessä toverini jab3n kanssa. lähdimme siis matkaan viiden jälkeen aamulla ensimmäinen päivä elokuuta ja riensimme lentokentälle. Meillä oli vielä toista tuntia aikaa oleilla ennen lentoa joten suunnistimme erinäisiin täksfrii-liikkeisiin. Koska olin edellisen yön nukkumisen sijasta viettänyt baarissa, oli oloni hieman ylivilkas ja yritinkin täpinöissäni ostaa arkullisen koskenkorvaa ja täytetyn poron...
Jab3 tahtoi käydä kahvilla ja minäkin sain itseäni niskasta kiinni ja hommasin itselleni mukillisen vettä. Kaikeksi pahaksi onneksi kaikki maistui suussani juuri tuona nimenomaisena aamuna mädältä lampaalta ja juominen jäi vähiin.
Juup. Lento olikin sitten paskan puoleinen eikä siitä sen enempää muuta kun että jalkatila oli pieni ja aamiainen mätää lammasta.
Saavuimme Paariisiin kello tasan noin baut 09.30, eli puolisen tuntia myöhässä. Etsimme käsiimme englanninkielitaitoisen kassaneidin ja ostimme häneltä junaliput lähelle hotelliamme.
Tuo hieman reilun kilometrin patikkamatka asemalta hotellille vaihtui avoimeksi kiduttamiseksi kun pakaasit painoivat liikaa ja jalkapohjaa vaivasi suonenveto. Eksyttyämme vain noin neljä kertaa löysimme vaatimattoman majapaikkamme ja heitimme sinne kamat jatkaen sitten sivukatujen kauppoihin. Tämä ensimmäinen päivä kului siis pohjoisessa Pariisissa ja allekirjoittanut itse sammui jo kymmenen jälkeen eikä kadu sitä sekuntiakaan. Sen verran oli väsy. Seuraavana aamuna kokosimme itsemme ja lähdimme metrolla keskustaan ja jatkoimme sieltä Notre Damelle, Riemukaarelle, Luuvreen ja kaikkiin muihin mukaviin paikkoihin joita emme osaa kirjoittaa. Illalla suuntasimme ah niin kauniiseen Eiffelin puistoon ja ostimme kaupustelijalta pullollisen shampanjaa. Sitä avatessani paikalle osui kaksi muuta juomia myyvää nuortamiestä joita miltein ammuin korkilla päähän. He asettuivat kanssamme istumaan ja vietimme oikein hauskan illan. Saamme kuitenkin ikuisuuksiin mietiskellä, mikä on todennäköisyys törmätä kahteen venäläiseen, Siperiassa asuvaan mieheen, jotka viettävät kesänsä myymällä viiniä Ranskassa...niinpä... Ö_ö
Ilta päättyi arvoisellaan tavalla kun meille ilmaistiin etteivät metrot kulje puolenyön jälkeen ja jouduimme tepastelemaan puolen Pariisin läpi hotellillemme. Tämä kävely kuitenkin toteutti sen tosiseikan, ettei miltään reissulta selviä ilman haavereita. Minäkin siis onnellisesti kaksi shamppanjapulloa juotuani kävelin suoraan päitse liikennevaloja. Mustelma otsassa on vieläkin muistona. Ja kyllä me nauroimme.
Seuraavasta päivästä en myöskään rupattele niin kauhian mielelläni, mutta basically homma meni niin, että olimme ostaneet liput Disneylandiin ja paikka oli (ehkä myös hieman krapulasta ja väsymyksestä ja huonosta säästä johtuen) ihan paska. Ainakin näin 19-vuotiaalle...epäilen ma...
Seuraava päivä olikin viimeisemme tuossa loistavassa kaupungissa, ja vietimme sen kiertelemällä pikkupuoteja ja visitoimalla Euroopan suurimman ostoskeskuksen. Otimme taksin kentälle (ranskalaiset ovat hulluja kuskeja) ja vietimme hyvin möykkyisän kotimatkan pienessä sillipurkissamme. Kotiin päästyäni minut soitettiin heti baariin, ja sama linja jatkui koko viikonlopun kunnes tajusin, että huomenna alkavat taas työt...

Tavaton perjantai-ilta:Lauantai 08.07.2006 19:34

Kolmen huonosti nukutun viikon jälkeen perjantaini alkoi lupaavasti, kun piakkoin kahdeksan jälkeen pääsin lähtemään kotoani liikenteeseen isukin suparulla, tavoitteenani hakea Nuuli kotoaan mukaani. Onnistuin. Jatkoimme kohden hyrylän keskustaa, ja matkalla satuin soittamaan toverilliselle Paul Nymanille (aka Shelleyduvall) notta missäköhän hän mahtaisi sijaita. Paul oli juuri matkalla hyrylään, ja pakotin hänet matkaani. Tapasin myös enya^n ja tunteja kestävän taivuttelun jälkeen sain hänetkin mukaamme hurjaan yritykseen ajaa sääksijärvelle. Vielä kun Nuuli kävi vaihtamassa bikinit ylleen, olimme matkalla kohti menestystä ja vääjäämätöntä tuhoa !!
Omapäisenä ja tyystin muista piittaamattomana persoonana tahdoin välttämättä ajaa Raalan kautta, mikä johti kaikkien niiden jotka järvelle osasivat ajaa suuntavaiston totaaliseen sekoamiseen. Vielä kun Nuuli ystävällisenä persoonana johdatti meitä oman mielensä mukaisesti, paikan löytäminen kesti vuosisatoja.
Well, we did it !!
Ja kaikki tuo kärsimys ja pelko eksymisestä ja nälkäkuolemasta olivat kuin poispyyhityt kun kirmasimme iloisin mielin hienolle hiekalle ja leväytimme persauksemme juuri siihen missä parhaalta näytti. Ystävämme Nuuli ja Paul ryntäsivät uimaan, ja me loput nossot jäimme rannalle uikuttamaan. Keskustelumme oli hyvin tissi- ja penis painotteista, ja saimmekin itsemme pois tuolta rannalta vasta kun totesimme, että voimme aina mennä meille katsomaan saksalaista Beatles - pornoa. Siispä (taasen) itsepäinen inari tahtoi ajaa pois mahdollisimman vaikeaa (Metsäkylän) kautta, heitimme enya^n hyrylään mopolleen ja kaahasimme katselemaan aikuisviihdettä... HUONOA aikuisviihdettä...
Lopulta, kun enya^ ja Nuuli olivat poistuneet keskuudestamme keskustelimme Paul Nymanin kanssa hetken syvällisiä ja nukahdimme sitten viimein kuuden maissa. Tänään kyseinen poika oli herännyt puolen päivän maissa, ja itse nousin kuolleista puoli neljä. So I feel good.
Nyt menemme katsomaan elokuvaa. Hyvästi !!

Eräskin matkani Eevan kanssa !!Tiistai 13.06.2006 01:00

Tänään retkeilin erään ystäväni kanssa Tampereella, jossa kävin oleskelemassa kaupungin kauniissa luonnossa sillä aikaa kun ystini oli pääsykokeessa, ja matka oli kerrassaan antoisa.

Ajomatkamme tuolle kyseiselle paikkakunnalle oli ihastuttava. Itse suuressa vittupäisyydessäni vaaransin omani, siskoni ja siskoni ystävien, sekä VARSINKIN rakkaan nimettömänä pysyttelevän (mutta jo kertaalleen mainitun) toverini henget nostamalla vasemman jalkani kojelaudalle 140 kilometrin tuntinopeudessa. Lisäksi hysteerisyytemme ja epävireinen laulumme aiheutti näille herkässä kehitysvaiheessa oleville tytöille mitä selkeimmin ikuisia traumoja.

Jätimme raukkaparat urheiluleirille toipumaan ja suuntasimme itse paheellisesti mäkkiin. Siellä syötyämme pyöriskelimme hetken vaatekaupoissa ja poistuimme sitten tamperelaiseen ulkoilmaan. Lähdimme etsimään erästä yliopistoa ja löysimmekin sen helposti. Sisäänkäynnin löytäminen oli huomattavasti vaikeampaa meille teko-punapäille, jotka oikeasti ovat vaaleaverikköjä.

Merkittävän leppoisassa mielentilassa kiertelin hetken Tampereen ostoskeskuksen ihmeellisiä maailmoja ja tein muutamia hulppeita löydöksiä, muunmuassa Jenkkarekan uuden levyn ja paidan sen tilalle joka edellisillan tuloksena oli aivan salaattikastikkeessa. Lopulta päätin vain nauttia ihanan paahtavasta kesäpäivästä ja maleksin rantapolun varteen ottamaan aurinkoa ja kiertelemään kukoistavassa luonnossa kunnes sieluni oli täysin seesteinen.

Nimettömänä pysyttelevän ( mutta jo siis mainitun) ystäväni päästyä kokeesta ja kirottua taitojaan ankarasti shoppailin aktiivisesti hänen kanssaan. Onnistuin tuhlaamaan rahojani kohtuullisen hienosti ja toverinikin osti kesäisen vaatekappaleen. Keskustelumme oli varsin syvällistä, sillä puhuimme mm. tisseistä ja paidoista, joissa tissit näyttävät ISOILTA ja keskivartalo sorjalta. Tosin, koska molemmat olemme maailman kauneimpia ja viehkeimpiä naisolentoja, kaikki vaatteet näyttävät päällämme äärettömän suloisilta.

Kotimatka sujui leppoisasti ja pysähdyimme Tiiriön abc:lle ostamaan bensiiniä ja jäätelöä. Siellä maailmankaikkeuden parhaiten artikuloiva toverini huomasi istuneensa koko matkan jonkin sähköpiuhan päällä. "Sul on ollut koko ajan vapaat kädet* haaroissa" totesin. Tälle letkautukselle nauroimme mitä sydämellisimmin. Lisäksi syljimme Solero exotic -jäätelöä päällemme ja muutenkin suunnittelimme uusia retkiä Tampereelle.

Kotimatka hurahti äärimmäisen vauhdikkaasti ja epäilimme nukkuneemme koko matkan jäätelön syöntiä lukuunottamatta. Kävimme vielä kahlaamassa eräälläkin uimarannalla, jonka jälkeen kiidätin nimettömän ystini (jonka lahjakkaimmat ovat jo saattaneet yhdistää otsikossa mainittuun) kotiin hienolla automobiilillani.

(Ja pah minä mitään kirjoitusvirheitä tarkasta!)

(* Hands free, vitun tyhmät jos ette tajunneet!)

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.04.2006 07:05

Olen kuullut on kaupunki
tuolla, Babylon
nimeltään, siellä täytyy
nuolla ja myydä
itseäään. Jo olen käynytkin
siellä, missä
nimeään pimeällä tiellä ei
muista
yksikään.

"Kesäinen" on päivän sana !! <3Lauantai 15.04.2006 20:23

Julistan kesän virallisesti alkaneeksi, sillä olen käynyt jäätelökioskilla !! =D
Siitä jos jostain sen tietää. Ystini mak3n kanssa siis kävimme pyörimässä hyrylässä, istuimme kesäisillä paikoilla ja juttelimme kesäisiä asioita, olimme pukeutuneet kesäisesti ja söimme kesäisiä jäätelöitä (Amos söi kesäisiä vohveleita joita se sai jädekiskan ystävälliseltä tädiltä, joka myös oli kesäinen persoona).

Lämmintä Keski-Uusimaan mittari näytti 12-astetta (auton mittari 20-astetta, se on positiivisempi mittari ja pysyn siis sen kannalla), joten voimme autuaasti heittää kaikki talvivaatteemme uffaffaalle ja kietoa yllemme ohuita ja pieniä kangaskaistaleita.
Luultavasti onnellisin maailmassa tulen olemaan kun en tarvitse enää sukkahousuja tai sukkia, kengistä puhumattakaan.

Nyt uusin kesäinen virstapylvääni on saada auto puhtaaksi ja kiiltäväksi, sellaiseksi kesäiseksi, ja sitten rauhoitun isukkini ja pikkusiskoni kanssa grillaamaan kunnes korvistani tursuaa makkaraa ja käristettyä maissia. Loistavan upeaa ja lämmintä kesää kaikille tovereille, ja muistakaa syödä.

Jab3Lauantai 01.04.2006 00:24

Kuka (poika-/tyttöystävä, kaveri, perheenjäsen..)?
rakkain toveri<3

Silmien väri?
sinivihreet.

Hänen syntymäpäivänsä?
8.4. yli-lauantai!!

Nimipäivänsä (ÄLÄ LUNTTAA!)
- - -

Lempivärinsä?
varmaan se pitää oranssista ja kaikesta...

Lempiruoka?
kanan rintasuikulat ja riisi. =D

Lempijuoma?
TEHO !!

Inhottavin ruoka?
joku...karjalan paisti...

Entä juoma?
glögi??

Hänen mielestään paras bändi?
ANTTI TUISKU !!

Hänen lempivaatteensa?
ei se varmaan omista muuta kun lempi-sellasia.

Omistaako hän sarjakuvahahmo-alusvaatteita?
- - -

Löytyyykö hänen lompakostaan/takataskustaan/laukustaan kondomi?
epäilen, mutta saattaa olla.

Kuuluuko hän johonkin seuraan/järjestöön tms..?
on se ainakin isonen jos ei muuta.

Hänen paras ystävänsä?
tuxtux<3

Ensirakkautensa?
epäilen, että en tiedä vastausta tähän.

Jos hänella on sisaruksia, tiedätkö heidän toiset nimensä?
en taida tietää.

ONKO HÄN KOSKAAN:
ollut liikenneonnettomuudessa?
on.

kokeillut/käyttänyt huumeita?
tuskimpa.

menettänyt perheenjäsentään/läheistään?
hmmm ehkäpä.

ENSIMMÄINEN:
koti?
jossain joensuussa kuiteski...

känni?
- - -

työpaikka?
hautausmaa??

NYKYINEN:
tyttö-/poikaystävä?
eiole....ANA !!

kirja jota lukee parhaillaa?
ei taida nyt olla mtn...

VIIMEISIN:
nähty elokuva?
ne kävi kattoo sen kummeli leffan zäkpotin!!

teatterikäynti?
hyvin pientä tietoa tältä saralta.

tavattu sukulainen?
mummi probably.

Anteeksi `abe pieni, tajusin etten tiä susta mitään!! =( Olen paskiainen!!

LIIAN ISO KYSELY.Perjantai 17.03.2006 02:49

1. Paljonko kello on: - 23:37
2. Etunimet: inari pauliina
3. Lempinimet: iitu ja muutama muu.
4. Syntymäpäivä: maaliskuu.
5. Missä asut?: russal, koska kaikki parhaat asuu.
6. Mitä koulua käyt?: skavaböle gymnasium.
7. Sisarukset?: isoveikka jussi, pienempi sellanen waltsux ja sit se h|lla.
8. Eläimet?: koira amos<3 ja kisumirri leijonamieli, puss in boots.
9. Vasen-/oikeakätinen?: oikea.

ULKONÄKÖ
10. Hiusten väri?: punaruskeat.
11. Silmien väri?: sinivihreet ja keltasta.
12. Pituus?: 168cm.
13. Silmälasit/piilolinssit?: noei.
14. Lävistykset?: korvissa 9, nenäkoru, kulmakoru.
15. Haluaisitko?: joo enemmän lisää.
16. Tatuoinnit?: ei olee...
15. Haluaisitko?: joo yläselkään/niskaan.^^
18. Käytätkö sormuksia?: yhtä erityistä.
19. Millainen on tyylisi?: oma.
20. Oletko harkinnut tyylinvaihtoa?: miksi pitäisi?? =o

VIIME AIKOINA
21. Millainen olo sinulla on juuri nyt?: tylsistynyt.
22. Mitkä housut sinulla on jalassasi?: teijan farkut, lainassa.
23. Mikä paita sinulla on päälläsi?: valkonen ja sit toppi siinä päällä.
25. Miltä hiuksesi näyttävät?: lokseilla, pipon alla.
26. Mitä biisiä kuuntelet?: everything but the girl:missing<3
27. Mitä söit viimeksi?: parhaillaan hyviksiä.
28. Millainen sää siellä on?: pimeetä, iso kuu ja tähtiä.
29. Viimeisin puhelu?: jab3.
30. Viimeisin uni, jonka muistat?: hyvin omituinen.
31. Kenelle puhut juuri nyt?: rotko.<3
32. Paljonko kello on?: 23.46
33. Puhelinnumerosi neljä viimeistä numeroa?: 4497
34. Jos olisit puukynä, minkä värinen olisit?: vihreä.
35. Oletko koskaan melkein kuollut?: heti syntyessä...hirtin itteäni kohdussa napaani!!^^
36. Pidätkö siitä henkilöstä jolta sait tämän kyselyn?: rakastan<3
37. Miten syödään domino?: haukataan vaan, mahdollisesti avataan ja leikitään sisuksilla.
38. Mikä saa sinut iloiseksi?: oikeanlainen musiikki ja toverit ja chillailu.
39. Minkä levyn aiot ostaa seuraavaksi?: ei sitä vielä tiedä...eletään spontaanisti toverit!!
40. Paras sinulle annettu neuvo?: varmaan jotain elämää suurempaa, mutta en muista.
41. Oletko koskaan voittanut palkintoa?: joskus ala-asteella yleisurheilusta, ja muutama ruusuke.
42. Tulevaisuutesi?: toivottavasti on semmonen.
43. Tykkäätkö tanssista?: toisinaan.
45. Tyhmin juttu, jonka olet tehnyt?: ei voi valita.
47. Jos voisit vaihtaa jonkun asian itsessäsi, mikä se olisi?: olisi itsekuria.
48. Missä shoppailet eniten?: päätin just et kirpparilla.
49. Mitä kuuntelet nyt?: everything but the girl:my head is my only house unless it rains.
50. Lempipojan nimi?: mun lempi poika on teemu, mut kivein nimi on ehrottomasti aslak.
52. Maryjane vai crack? :
53. Juotko?: kun on rahaa.
54. Mitä shampoota käytät?: VO5
55. Mitä urheilua vihaat eniten?: curling.
56. Mitä pelkäät eniten?: kuolen yksinäisenä<--lainaan jab3n sanoja.
57. Kuinka monta tv:tä talossasi on?: 3, yks toimii.
58. Omistatko oman puhelinlinjan/kännykän?: kyllä.
59. Millaisen?: nokia harmaa ja siin välkkyy punainen valo ja läppä on.
60. Oletko koskaan katkonut luitasi?: yks hiusmurtuma, muuten oon rautaa.
61. Mistä unelmoit?: omasta kämpästä.
62. Entä mitä kuuntelet nyt?: everything but the girl:rollercoaster
63. Kuka on mölyisin kaverisi?: vanilla_
64. Kuka on hiljaisin kaverisi?: ei semmoisia.
65. Onko cheerleading mielestäsi urheilua?: eiköhän se kunno päälle ota...AINAKI ENEMMÄN KO LOL JOKU CURLING !!
66. Kuinka monella nuolaisulla pääsee tikkarin sisään?: yhen purasul

RAKKAUS
67. Uskotko rakkauteen?: sokeasti.
68. Oletko vapaa vai varattu?: varattu.
69. Onko sinulla ihastusta?: on.
70. Kuka se on?: rotko
71. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?: en. rakastaakseen pitää oppia tuntemaan.
73. Minkä laulun omistaisit rakkaallesi?: erykah badu:ye yo
74. Minkä asian huomaat ensiksi vastakkaisessa sukupuolessa?: kokonaisuuden.
75. Pisin ihastus?: 7kk 6pv.
76. Oletko ujo pyytämään treffeille?: naiset ei pyydä, ne vaan näyttää tyrmääviltä.
77. Oletko omistavainen vai välinpitämätön?: omistan.
78. Mikä on kaunein asia joka sinulle on sanottu?: "mä näin sut äsken unessa ja heti helpotti."
79. Ovatko muut kehuneet kauneuttasi?: eipä oikeastaan. välillä.

KUMPI ON PAHEMPAA
80. Kookossuklaa vai marsipaanisuklaa?: marsipaani.
81. Marilyn Mansonin vai Rob Zombien suuteleminen?: kuka on Zombie?
82. Nälkäkuolema vai jäätymiskuolema?: ...jäätymis.

MIELIPITEESI

POJILLA
83. Pitkät vai lyhyet housut?: samapa tuo.
84. Pitkät vai lyhyet hiukset?: kuhan sopii kantajalleen.
85. Kiharat vai suorat hiukset?: -"-
86. Pitkä vai lyhyt?: pitkä.
87. Lihaksia vai ei?: kuhan siitä itestää tuntuu hyvält<--taas jabea lainaten.

MIELIPITEESI

TYTÖILLÄ
88. Hameet vai housut?: ilmastoon sopivat. minihame suomen talvessa=ei hyvä.
89. Hiukset auki vai kiinni?: vaihdellen.
90. Pitkä vai lyhyt?: lyhkänen.
91. Rintaliivien olkaimet näkyvissä vai ei: kuhan ei minkään juhlapuvun yhteydessä.

MIELIPITEESI IHMISILLÄ YLEENSÄ
92. Söpö vai seksikäs?: söpö. seksikäs.
93. Tummat vai vaaleat hiukset?: ihansama.
94. Pitkä vai lyhyt?: -"-
95. Kiharat vai suorat hiukset?: -"-
96. Silmien väri?: -"-
97. Pitkät vai lyhyet kynnet?: -"-
98. Hattu vai ei?: -"-
99. Hyvä vai paha?: hyvis.
100. Hiukset ylhäällä vai alhaalla?: päässä.
101. Koruja vai ei?: juu.
102. Kiva vai tylsä?: lupsakka.
103. Aksentti vai ei?: omanlainen lausunta.
104. Metalhead vai hoppari?: en välitä.
105. Rusketusrajat vai ei?: -"-
107. Koti- vai ulkoihminen?: -"-
108. Pisamia vai ei?: on ne söpöjä.
109. Ujo vai ylivilkas?: ylivilkas, koska minäkin olen.
110. Hauska vai cool?: hassu.
111. Puhelias vai vaitonainen?: kuhan edes joskus vaikenee.
112. Kuka on kaunein/komein kaverisi?: kaikki toverit ansaitsee nuo arvonimet.

TÄMÄ VAI TUO
113. Valot päällä/pois?: pois.
114. Lumi, aurinko vai sade?: tyksin kaikkia.
115. McDonalds vai Burger King?: kuhan saa ruokaa.
116. Komediat vai kauhuelokuvat?: kumpiakin sopivissa määrin.
117. Backstreet Boys vai NSYNC?: päkkärit koska non aito ja oikee.
119. Kivi, sakset vai paperi?: paperi ja kynä.
120. Makkara vai pepperoni?: maissi.
121. Kesä vai talvi?: kesä ja talvi.
122. Makea vai kitkerä?: makea.
123. Suklaamaito vai valkoinen maito?: ei maitoa.
124. Kalja vai Dr. Pepper?: teho.
125. Puolityhjä vai puolitäysi lasi?: kokonaan täysi.
126. CD vai kasetti?: kasetissa on jotain hienoa, historian lehtien havinaa.
127. Video vai DVD?: kuhan tulee kuvaa.
128. Kissat vai koirat?: koirat ja jellis.
129. Muta- vai kivipaini?: kivipaini??=o muta tietty!!
130. Vanilja- vai mansikkajäätelö?: mansikka. vaniljaa vaan jugurttina.
131. Murtomaahiihto vai lumilautailu?: lautailu.
132. Yö vai päivä?: kesäyö.^^
133. Kakku vai piiras?: kakku ja mummun piirakat.
134. Hopea vai kulta?: hopea.
135. Timantit vai helmet?: helmet.
136. Auringonlasku vai -nousu?: kummatki on kivei.

LEMPI-
137. Väri?: oranssi ja vihreä.
138. Ruoka?: ruoka.
139. Pikaruoka?: kotiruoka.
140. Karkki?: salmiakki. suklaa.
141. Juoma?: teho.<3
142. Jäätelö?: mehu sellanen.
143. Urheilu?: lätkä. ratsastus. snoukkaus.
144. Eläin?: kaikki pörröset.
145. Musiikkityyli?: reggae.
146. Radiokanava?: listen to groove fm, it´ll warm u up.
147. Laulu?: vaihtelee.
148. Bändi/artisti?: jukkapoika+kokoonpanot, erykah badu, jamiroquai, bob marley...
149. Numero?: 4.
152. Kuukausi?: kaikki ne yhdessä muodostaa vuoden, josta mä pidän.
153. TV-ohjelma?: kameleontti<3
154. Kauppa?: lähin.
155. Tuoksu?: escada:ibizza hippie
156. Opettaja?: turre koska son nii pöhkö.
157. Peli?: twister.^^
158. Sana?: hämärä.

OLETKO KOSKAAN...
159. Rakastanut ketään niin paljon, että itkettää?: parhaillaan rakastan ja välillä itkettää.
160. Polttanut?: valitettavasti.
161. Juonut alkoholia?: ehkä.
162. Joutunut petetyksi?: useasti.
163. Rikkonut lakia?: en tunnusta.
164. Juossut poliiseja pakoon?: en pakoile niitä vaan pyrin autoon vaikka sanan väkivahvalla säilällä.
165. Varastanut jotakin?: yhen pienen jutun.
167. Yrittänyt oksentaa pakolla?: en, koska oksentaminen on ilkeetä puuhaa.
168. Huijannut vanhaa miestä?: en.
169. Itkenyt, jotta pääsisit helpolla?: luultavasti, mutten muista.

MILLOIN VIIMEKSI...
170. Halasit kaveriasi?: eilen.
171. Autoit kaverisi pulasta?: pikkuveikan tänään.
172. Kaverisi auttoi sinut pulasta?: koko mun elämä on tovereitteni ansiota, varsinkin jaben.
173. Käytit punaista paitaa?: eilen.
174. Joit kahvia?: muutama päivä sitten mummulassa.
175. Sait tekstiviestin?: ehkä eilen.
176. Kirjoitit kirjeen?: hmm vuos sitten baut.
177. Kirjoitit kutsukortteja?: konfikseen.
178. Soitit kaverillesi?: idag.
179. Joku kehui sinua kauniiksi?: viime viikolla taru.
181. Poltit tupakkaa?: noin reilu tunti sitten.
182. Imuroit?: ei muistikuvaa.=)
183. Nauroit kunnolla?: eilen kingfisherin vaaleille raidoille ja korvakorulle.=D
184. Muutit?: reilu vuosi sitten.
185. Söit suklaata?: liian kauan aikaa sitten.
186. Hiihdit?: muutama vuosi takaperin.
187. Kävit lenkillä?: tänään.
188. Katsoit Kauniit ja Rohkeat?: en kato.
189. Itkit?: viime lauantaina.
190. Joko riittää?: ei,en ole viel saanu ilmasta itseäni tarpeeksi!!

VIISAS HAMPAANITiistai 14.03.2006 15:32

basically homma meni näin:

vein ystini Hannan kanssa isäni töihin ja sain auton itselleni. raahauduin apoteekkiin ostamaan särkylääkettä hammaskipuuni, mutta minut passitettiin sieltä hammaslääkäriin. lekurissa itkin vastaanotto-tädille kuinka minua niin kovasti koskee enkä millään voi keskittyä Yo-kokeisiini jos suuni on näin pipi. siispä en voi odottaa siihen että aikoja kesäkuussa on vapaana. täti sääli heiveröistä olemustani ja söpöä ulkomuotoani ja hivutti minut jonon ohi, ja heti tutkintaan. lääkäri-täti taasen ilmoitti ongelmani:

Minulla on vasemmanpuoleisen alaleukalohkon viisaudenhammas kasvamassa ulos ikenestä, mutta koska elämäni on paskaa, onkelmaksi kehkeytyi tilanne, jossa viereinen hammas on sen verran uuden tulokkaan tiellä ettei se pääse kasvamaan kokonaan ulos. tämän johdosta se tyrkkii koko ala-hampaiston riviä ja aiheuttaa tavatonta tuskaa. kuitenkaan sitä ei voida repiä pois, koska se ei ole kokonaan ulkona (typerää, jos se olisi, koko ongelmaa ei olisi olemassa).

niinpä niin...noh, täti kirjoitti minulle reseptin, ja laskun sukkelasta kolmen minuutin tutkimuksesta. ei se mitään. pappa betalar, ja ainakin saisin suuni tunnottomaksi. konteilleni sain antibiootti-kuurin, läjän särkylääkkeitä ja jotain jota sanotaan Corsodyliksi...

AINEISSA !!

RotkoTiistai 14.03.2006 15:17

Kuka (poika-/tyttöystävä, kaveri, perheenjäsen..)?
poikkikseni Teemu Jeremias Ranta

Silmien väri?
vihreen ruskeet nätit<3

Hänen syntymäpäivänsä?
24.7

Nimipäivänsä (ÄLÄ LUNTTAA!)
...ei mitään havaintoa (sori rakas)

Lempivärinsä?
mustaa se käyttää, mut koska mä saan päättää ni vihree.

Lempiruoka?
se syö melkeestä mitä vaan, mut tietty kaikki mitä mä teen!!^^ LASAGNE !!

Lempijuoma?
se juo sikken vettä.

Inhottavin ruoka?
silakka ja silli ja sienet.

Entä juoma?
ehkä se ei juo piimää...

Hänen mielestään paras bändi?
joku lama...tai guns´n roses!!=)

Hänen lempivaatteensa?
minä.

Omistaako hän sarjakuvahahmo-alusvaatteita?
joo snuupei ja semmosii pirui...

Löytyyykö hänen lompakostaan/takataskustaan/laukustaan kondomi?
aina.

Kuuluuko hän johonkin seuraan/järjestöön tms..?
joo kyl se joo.

Hänen paras ystävänsä?
minä.

Ensirakkautensa?
minä. (pare olla)

Jos hänella on sisaruksia, tiedätkö heidän toiset nimensä?
käsi.paha. öö Katja...Viivi...Kirmo...mut ei hajuakaan toisista nimistä. (mut Teemu sun pitää jo nyt olla ylpee musta. mun nimimuistin tuntien tää on jo saavutus)

ONKO HÄN KOSKAAN:
ollut liikenneonnettomuudessa?
pienessä.

kokeillut/käyttänyt huumeita?
EI !! =D

menettänyt perheenjäsentään/läheistään?
jonkun mummin ehkä joskus.

ENSIMMÄINEN:
koti?
................jäke?? =o

känni?
sitä sei salee muista itekkään enää!!

työpaikka?
jotain roudaus/varastohommii.

NYKYINEN:
tyttö-/poikaystävä?
minä.

kirja jota lukee parhaillaa?
maantiedon kurssikirja.

VIIMEISIN:
nähty elokuva?
se menee nii omiaan et voi sanoo vaa et evt.

teatterikäynti?
vaarallisia suhteita?? (jos puhutaan leffoista...)

tavattu sukulainen?
sen kummitäti.

KITTI !! ja teehän nyt Teemu musta...katotaa kummal enemmän oikeita...>=)

jab3 pölläs jostain...Perjantai 10.03.2006 23:36

1. sukupuoli - tyttis.
2. ikä - yhreksäntoista.
3. missä asut - tuusulan hyrylän rusutjärvellä isukin tykönä.
4. millaisessa talossa - valkoisessa harjakattoisessa isossa.
5. kuinka nörtti olet - en myönnä olevani yhtään.
6. harrastukset - lumilautailu, ratsastus...öähh...
7. millä pelaat tällä hetkellä eniten - men oikeen pelaa.
8. kuinka kauan sitten tulit tietokoneen ääreen - puolisen tuntia sitte.
9. Pituus - 168cm
10. Silmien väri - sini-vihree-keltaset ja musta piste keskellä. valkosta reunoilla.
11. Horoskooppi - kalat.
12. Lemmikkieläimet - (Inari <--kiitti jab3!!) koira Amos ja kissa Leijonamieli !!<3
13. Minkä kirjan luit viimeksi? - Anna-Leena Härkösen Loppuunkäsitelty on vielä kesken.
14. Minkä leffan katsoit viimeksi? - taitaa olla vielläkin sen The Butterfly Effect
15. Kuinka monta limonaatipulloa näet tällä hetkellä? - en yhtään, mutta tiedän että sipsipussin takana niittarin vieressä on tyhjä Edi.
16. Koska viimeksi söit 'roskaruokaa'? - lasketaanko sipsit ruoaksi??
17. Kesän lempijäätelösi? - mehujää.
18. Minkä pelin ostit viimeksi? - en törsää olemattomia rahojani peleihin.
20. Kaukaisin paikka jossa olet käynyt koskaan? - Sveitsi.
21. Mitä radioasemaa kuuntelet mieluiten? - Groove jos kuuntelen.
22. Koska viimeksi kävit vapaaehtoisesti ulkona? - tänään.
23. Jos olisit supersankari, mikä olisi voimasi - taito lentää!!^^
24. Noudatatko mitään erikoisruokavaliota - en, vaikka ehkä pitäis.
25. Mitä nettiselainta käytät netissä surffailuun - Opera.
26. Poltatko/juotko - Kumpaakin hieman.
27. Lempinäyttelijä - monta...Russel Crowe, Tom Hanks, Julia Roberts, Haley Joel Osment...
28. Lempipeli - pippeli.
29. Lempibändi ja kappale - yritän olla jumittumatta liikaa yhteen...
30. lempiruoka? - potut.
31. mitä elokuvaa odotat nyt? - Brokeback Mountain<3
32. kengänkoko - 39-40
33. Uskotko Jumalaan? - en ainakaan minään pilven reunalla hilluvana harmaapartana.
34. mottosi - "Toistolla tehoa ilmoitteluun ja desibelillä painetta meluun jotta menee jakeluun!"
35. suosikki TV-ohjelma - O.C. ja Everwood. Kameleontti oli rakkain.<3
36. Koska viimeksi kävit elokuvateatterissa? - liian kauan aikaa sitte.
37. lempi kouluaine - kuvis ja jotku satunnaiset muut.
38. Mitä keräilet? - muistoja, kuvia.
39. Oletko oikea- vai vasenkätinen? - Oikea.
40. Lempikengät - ylilötköt ja likaset ja haisevat muppettikenkäni...lööb!!