IRC-Galleria

Että näin. Keskiviikko 09.11.2005 17:32

Ehdottomasti tykkäsin siitä Ketä kiinnostaa? kirjasta. En ehkä tykänny siitä et ne kaikki löysi sitten tyttöystävän siin melko lopussa (ne kirjan henkilöt oli siis lähinnä tyttöjä) mut siis muutoin kirja tuntui aika realistiselta ehkä ja sit se oli aika pelottava. Itkettäväkin. Oi hitsi tykkäsin. Mut kirjan teksti ei tuntunut pitkitetyltä vaik siin oli vähän yli 200 sivua tekstiä. Se ei toistanut itseään, ja siinä ei kerrottu ns. turhia asioita. Oli aika raakaakin tekstiä aina välillä. Mut tykkäsin kirjasta tosiaan juu.
Viime yönä luin sitä sit kahteen asti ja sit vasen puoli päästä tuntu ihan oudolta o_____O. Semmoselta puutuneelta. Jokseenkin pelottavaa.

Tänään ois Jali ja suklaatehdas Ylivieskan elokuvateatterissa. _TÄNÄÄN_ ja vain tänään. Hullua et vaan yhen päivän. No oon kyl jo nähny sen nin ehkä se ei kirpaise hirveästi jos jätän katsomatta. Siel on sitäpaitsi niin pieni elokuvateatterikin. Tai siis se kangas. Ja jos sen ostaa (LUE: ostattaa) sit kun se ilmestyy DVD:nä, ni ehkä selviän ilmankin.

En ollu tänään koulus kun neljän tunnin yöunet ei oikeen virkistäneet, niin jäin kotiin. Oon laiska, tyhmä ja saamaton. Mut ei siel ois ollu ku 4 tuntii valinnaisii, kaks liikkaa, ja sit enkkuu ja yhteiskuntaoppia. Nin ehkä ei ollut suuri menetys en tiä.

Näin yöllä semmosta unta että junat, siis normaalit junat, meni tuol raiteilla ylösalasinkin ja sit niis penkeissä oli simmoset turvakaarijutut mitä kaikis tommosis pää alaspäin-laitteis on yleensäkin.

Ja nyt päiväl simmost et PMMP:n mira ja paula oli jossain, joka oli luultavasti meidän koulu mut ei se kyl näyttäny meiän koululta, ja sit ne piti meille jotain tunteja, jotain i-kirjainta opettelin piirtään taululle siin unes ._. . Oli aika hupsu uni.

Hmm. Mitäköhän meille tuli läksyksi enkusta ja hissasta?

Huomen kässää koulus jeejee. Aloitan tekemään semmost dinosaurus-lelua, kun pakollisis töissä on lapsen lelu, ja sit toi näyttää ainakin tos kirjassa suhteellisen söpöltä, niin jos se vaikka onnistuis. Ohjeet enkuks, mut kyl tost sit ymmärtää ihan tarpeeks. Pin and then stitch round the shaped edge.

Ja illalla ompelu ja sit alan tekeen sitä potter-viittaa jeejee. Iskä vähän niinkun lupas lainata mulle kauluspaitaa kun toi mun oma on tommonen ärsyttävä pidätä-hengitystä-paita. Tai no ei mut viihdyn ehkä paremmin isommassa paidassa. Ja sit housu-vaihtoehdonkin ehkä löysin, mut noi housut on kyl vähän mietinnän alla vielä. Kun ne on simmoset hupsun malliset. Mut on ne ihan hyvät ehkä.

Ja atte kysy lupaa lainata jollekin kaverilleen SIM-kaupungin .____O. Voi herttileijaa epäilen että en tule saamaan peliä ikinä takaisin toimivana. Kun ostin sen viime kesänä kirpparilta (oo koo koko perheelle ehkä) mut on se silleen periaatteessa mun.PS. eka pitkä kirjotus galtsun päiväkirjaan.

pps hmm. En ehkä pitänyt Mariskan murha videosta. Tai ei videossa sinällään mitään vikaa. Mut en pitänyt laulutyylistään. Kuulosti simmoselt että neiti haukkoo henkeään ja sit saa vaivalloisesti sanottua asiansa. Ei kuulostanut "luonnolliselta". Kuulostais et se vääntäis ääntään koko aika :X. Mut en sit tiä onks hänellä niin outo ääni. Mut kuulosti silti vähän tyhmänoudonkauhealta.

ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppps. Hmm. simmonen olo et haluaisin ehkä siivota >:O!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.