IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 20:40

lol apua vähä mariko oli gootti jossain televisio-liitteen kuvassa tanssii tähtien kanssasta :--DDDDDDDDDDDDD LOL GOOTTIMARSA.

// voin jo nyt sanoa että ihmettelen myöhemmin että mitä vittua mun päässä on liikkunut tätä kirjoittaessa, vaikka tämä ei ole vielä edes edit vaan viestin loppuosa.

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 08:25

7 jaksoa älkoodia.
menee se pe-la yö näinkin. ajattelen ehkä ainakin viikonlopun ajan englanniksi tämän englantivyöryn vuoksi.
kiitos platta.net

[Ei aihetta]Maanantai 19.02.2007 18:39

iik cdonista on tullut vastaus en uskalla lukea O____XXXX

EDIT // haista muna cdon.

HANOI <3__________<3 !Lauantai 17.02.2007 18:13EI HITTO HANOI ON ILMESTYNYT.


lähetin jo postia cdonille vaikka toisaalta olisin ehkä voinut kysäistä levykauppa äxästä muttakun cdonilla on jo muutenkin indochinea niin ehkä paremmat mahdollisuudet.


mutta <3___________<3 TUPLA-DVD JA TUPLA-CD <3_________________________<3 http://www.last.fm/user/Kaminarinokami/journal/2007/02/17/346718/ tossa on selostus ja kannet

http://youtube.com/watch?v=6lP_kYw49nA pink water siltä dvdltä, oikeen kunnon orkesteri ja huh täytyy waretella iloisesti jos ei tule cdoniin piakkoin =)

toivottavasti cdon on riistotyöpaikka jossa on henkilökuntaa vielä ennen neljää lauantaina vastaamassa kysymykseeni ;__;

ainiin cdoniin oli tullut lisää inccaria tai sitten en vain ollut huomioinut niitä muita niin tarkkaan jostain syystä. haluaisin hiivatisti Nuit Intimen ja Unitan, kuulostaa hyvältä (KRKRÖRKRHÖHÖH niin siis tietenkin että kuulostais varmaan he EHEH =)))))))))))

EDIT // lähetin levykauppa äxäänkin kysymykseni. mietin sitä hiiskatin kolmea riviä niin kauan että ehtivät luultavasti jo lähteä, en usko että ovat niin työintoisia että kellon lyödessä neljä kun heidän työnsä olisi juuri loppumassa he enää jaksaisivat kiinnostua siitä kun sähköposti piippaa uuden viestin merkiksi, kun viesteihin luultavasti on kuitenkin vastattu aika kiitettävästi päivän aikana.


vitjakka. pakko saada noi.

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 05:03

http://youtube.com/watch?v=cbwtsNnzv8M

vittu sponssatkaa mut indochinen keikalle <3__________<3

Je suis rentré d'Indochine hier matinPerjantai 16.02.2007 19:51

Koin jälleen Indochine-herätyksen <3__________<3 nam tää on hyvää. Erityisesti olen iloinen Paradize-albumin hankinnasta.

Siivosinpa kätevästi työpöydän samalla, nyt se on siisti ja järjestynyt taas seuraavan kaksi viikkoa jonka jälkeen sitä ei näykään taas luultavasti kahteen vuoteen.

np.Indochine – Un singe en hiver

[Ei aihetta]Perjantai 16.02.2007 00:16

Näin unta melkein koko yön että Amen jahtasi välillä Harry Potteria ja välillä mua ja olin kyllä se Harry Potterkin. Yritin hukuttautua mutta en pystynyt hengittämään vettä sisääni koska Amenilla oli sellainen voimakenttä että ei voinut itse tappaa itseään, vaan ilmeisesti sen olisi pitänyt tappaa jotta olisi voinut kuolla.
Amen oli pelottavan punasävyinen. Piilouduin joihinkin paraativaatteisiin ja osallistuin paraatiin mutta Amen oli katsomassa paraatia ja tunnisti mut ! apua !
Sit olin kai Rocktaurantissakin, tai ehkä Leather Heavenissa, ja siellä oli kuuma.

Välillä kävelin supermarketin alakerrassa, kun joku aasialais-nainen lapsensa kanssa huusi nimeäni, ja lähdin heidän luokse, jolloin tulinkin jollekin koululle jonka kierreportaisiin menin istumaan. Paikalle tuli poliiseja, jotka kielsivät portaissa istumisen, mutta jäin sinne silti piiloon.


mut huh se amen uni oli pelottava ja ahdistava ja mietin herätessäkin että oliko se totta. Hitto, en oo koskaan ennen osannut pelätä lordin jäseniä, tuntemus tämäkin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.02.2007 23:17

saatananperkeleenvittu en siivoa enää ikinä arhghghghg h bvjutih


siivosin vittu neljä tuntia ainakin ehkä viisi ja järjestin ja heitin turhat rojut vaatekaapista.
katoin matonkude-roinia kaapista autotallin takahuoneeseen vietäväksi, kolmisen muovikassia. järjestin pöytien laatikoita silleen et tyhjensin tavarat lattialle ja tuumasin että voi vituuuuuu ja pistin osan roskiin ja ladoin kiireesti kaiken takaisin.

pyyhin myös lipaston päällyksen jota en ole pyyhkinyt ehkä kahteen tai kolmeen vuoteen. on saattanut mennä neljäkin. En kyl usko et niin kauaa. Mut kaksi ihan kepeästi. Hyi vittu minkä näkönen rätti oli sen jälkeen :
D.


huomenna ompelen tai ainakin jotain käsitöitä teen tai täst ei tuu mitään paitsi en voi koska lattiat on ihan täynnä :GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG perse.ah heitin niin pal tavaraa roskiin (ainakin kolmasosa roskillinen ja se on paljon koska en heitä mitään koskaan pois).

no huomen heitän enempi koska käyn kirjahyllyn kimppuun.

ja:


LÖYSIN VIHREÄN KANSION MISSÄ OLI PMMP:N AKROBATIA-JULISTE NIMMAREILLA!!1
ah oon miettiny suunnilleen siitä keikasta asti että missä se on, oon tienny et minkä värisessä kansiossa se on koska se näkyy pmmp-herutuksessa mut nyt löyty ja oo oon niin iloinen.