IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2007 18:48

"Tärkeää tietoa modausten käyttäjille

Mikäli käytät IRC-Gallerian tyylitiedostoja modaustesi pohjana, tästä lähtien sinun tulee käyttää idahotheme.css-tiedostoa idahostyle.css:n sijaan. Jos et ymmärtänyt tästä tiedotteesta mitään, voit jättää sen huomiotta. :) "

repesin lopulle aika huolella :"D
datailen koulun kirjastossa, täällä on kummallinen näppis.

näin viime yönä unta, että olin lenkillä ja olin jo palaamassa kotiin (mulla oli Vittelin pullo vesipullona mukana), ja sitten polkua pitkin tuli karhu, ja se alkoi jahdata mua ja koitin juosta, mutten päässyt eteenpäin. se oli aika vinhaa, koska mulla ei oo ollut varmaan viiteen vuoteen sellasta, ettei olis päässyt etenemään unessa jos on vain koittanut.
Tai ainakaan en muista moista tapahtuneen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.08.2007 22:30

Näin yöllä unta, että kuolin. Railasin jossain vuoristossa maasturilla (siis ei pyörällä vaan autolla) teiden kaiteita pitkin, iskä ajoi. Tipuimme tipuimme tipuimme ihan vitun kauan, viimeisiksi sanoikseni jäi heihei koska ehdin miettiä senkin, mitä sanoisin viimeisiksi sanoiksi, ja ne tuntuivat kivoilta. Mietin myös, miten paljon eräs ihminen pettyisi, kun olisinkin yhtäkkiä kuollut. Ja uni-mua ärsytti sekin, että kuolin jonkun muun typeryyden takia.

Ei tuossa vielä mitään, uni kuin uni, mutta kun yleensä tiedän unessani olevani unessa, mutta tossa jouduin oikeasti pelkäämään, kun en yhtään tiennyt sillä hetkellä, oliko se unta, vaikka tiesinkin hetkeä aiemmin, että se on, mutta en muistanut sitä ihan juuri sillä hetkellä. Vitutti, että tähän tää nyt loppuu kun iskä on tyhmä. Pahinta oli kuitenkin se, että korvissa tuntui alati kasvava paine kun auto tippui alemmas ja alemmas. Siis mitä hittoa, miten ihmeessä korvissa voi fyysisesti tuntua painetta, kun on kyseessä uni X___________X se oli pelottavaa.

Onneksi tajusin yrittää itseni heräyttämistä (tai mahdollisesti murskauduin, mutta luulen, että heräytin itseni) ja onnistuin siinä. Korvissa suhisi, mutta ei sattunut ainakaan paljoa, ja sekin meni ohi, kun sain rauhoitettua itseni. Siihen tosin tarvitsin kirjoituspaperia ja lähetin kaksi tekstariakin.
Rauhallisesti hengittely auttoi, ja sain unen päästä kiinni uudelleen puoli seitsemältä.


Näin muutenkin aika levottomia unia yöllä.
pakollinen merkintä :')

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 04:12

Colmarin keikka näytti tuiben perusteella hienolta, vähän sääli. Tuli sellainen olo, että voin sortua epätoivoisiin tekoihin päästäkseni katsomaan vuoden 2009 touria.
A&J-dvdtä odotellessa voisin angstailla toimimattomia taustavideoita.

// indochinesta kyse siis d44.

teinkö tän jo o__O?Sunnuntai 12.08.2007 00:46

1. Minkä bändin/artistin levyjä sinulla on eniten?
- Jos lasketaan singletkin ja vaan siis fyysisesti mitä mulla on, niin varmaan Rasmus. Muuten Indochine.

2. Mikä on viimeinen biisi, jonka kuuntelit?
- Indochine - L'Aventurier on lopuillaan.

3. Mikä levy cd-soittimessasi soi nyt?
- Indochine - Unita

4. Mikä on viimeinen näkemäsi keikka?
- öö no siis öö. varmaaan bercy 363 eheh. öö siis Rasmus varmaankin @ Ruis?

5. Paras näkemäsi keikka?
- epäilemättä PMMP @ Sun Pampas

6. Huonoin näkemäsi keikka?
- Öö no koulun "ah esitämme artisteja playbackina<3__<3!" ei oikein iskenyt mutta sitä ei varmaan lasketa? en tiä.

7. Paras festari?
- Main square festival @ arras ==))) no ei. en tiä, ruissi olis kiva jos ei tarttis kävellä niin paljon. Tänä vuonna Ruissi ei oikein iskenyt tosin.

8. Mitä keikkaa odotat eniten?
- Indochine @ 2009-tour

9. Mikä on viimeisin levyhankintasi?
- Indochine - Wax

10. Suosikkibändipaitasi?
- No tykkään siitä Rasmus-paidasta, missä on vihreäsävyinen kuva, mutta en tiedä, onko se suosikkini kun en käytä sitä paljon koskaan. Indochine-huppari varmaan.

11. Jos saisit, kenen bändin/muusikon kanssa viettäisit päivän?
- Ari Koivusen<3<3<3<3<3333<21498. Ei. Öö no tarttisin tulkin mukaan, joten päätelkää siitä.

12. Kenen muusikon tai bändin toivoisit tekevän comebackin?
- Dominique Nicolasin paluuta en pistäisi pahakseni, Oli voi syödä päänsä.

13. Minkä bändin olet aina halunnut nähdä, mutta et ole saanut mahdollisuutta?
- -

14. Nimeä neljä "täydellistä" albumia:
Ei sellaisia olekaan o__O Ei ole mitään albumia mitä kuuntelisin ihan ihan ihan kokonaan.

- Indochine - Unita (le best of)
- Rasmus - Playboys
- The Rasmus - Into
- Indochine - 3

15. Kuinka monta musiikkiaiheista DVD- tai VHS-tallenetta omistat?
- VHSiä varmaan joku miljoona jos lasketaan nekin, johon on itse äänittänyt telkkarista x__x DVD:itä viisi (rasmus, indo, indo, indo, tryo).

16. Kuinka monella keikalla olet yhteensä ollut?
- festarit, ja en jaksa todellakaan laskea.

17. Minkä bändin/artistin keikoilla olet eniten käynyt?
- rasmus tai pmmp

18. Mikä on suosikkisoundtrackisi?
- En kai ole kuullut muita kuin Pahat Pojat-st:n :
D lol. Se.

19. Mikä on edellinen "musiikillinen kautesi" ennen kuin viisastuit?
- Öö en tiä.

20. Mikä on "salainen musiikillinen perversiosi", josta harvoin kehtaat myöntää pitäväsi?
- HUORA ON HELENA PESOLA!! HELENA PESOLA ON HUORA!! Ja Helsinki city boy. Ja tykkään erittäin matalalla miesäänellä lauletusta OII JOOOOUUUULUYÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ OOOII AAUTUAAASS SÄÄÄ HEEEEEEEETKIstä.

Minusta tuntuu, että tarvitsen hakan.Sunnuntai 05.08.2007 06:35

Jos ei lasketa niitä ensimmäisiä muutamia sivuja, jotka luin juna-asemalla, jotka kertoivat siitä, miten kaikki alkoi, vaikkei oikeastaan mikään alkanutkaan, niin luin kirjan yhdeltä istumalta järkyttävästä pissahädästä huolimatta. Se kertoo jotain kirjan tasosta. Kyseessä oli siis Supernaiivi, jonka ostin kirpputorilta muutamia päiviä sitten.

Se sisälsi pelkkiä hyvin yksinkertaisentapaisia lauseita, lyhyitäkin kaikenlisäksi, mutta silti niin suuria. Niin hienoja. Miksi en ole ajatellut niitä kaikkia ennen itse? En halua kertoa kirjasta oikeastaan enempää, sillä se oli lukukokemuksena varsin hieno. Positiivinen. En tosin tiedä, sopisiko se edes kaikille. Pidin päähenkilöstä, mutta toisaalta ihailin Holden Caulfieldinkin viisautta, mutta sitten sain kuulla, että hän on angstinen teini, yhteiskuntaan sopeutumaton, jonka pitäisi muuttua, että pärjäisi elämässään. En halua ehkä romuttaa käsityksiäni Supernaiivin päähenkilöstä, vaikka kirjan nimi antaisi kyllä aihetta olettaa, että häntä ei kannattaisi uskoa.

Mutta voi hurja, miten hänestä pidinkään. En ihastumistasolla, mutta taas sellaisella tasolla, että pidin hänen ajatuksistaan.
Nauroin, vedet olivat myös silmissä jossain vaiheessa, mutta en ole täysin varma, oliko se naurun vuoksi. Asia korjaantuisi pallolla. Minä taidan tarvita pallon.

Tajusin myös, että faksi olisi hirveän kiva laite, miksi en ole huomannut sitä aiemmin?

ps. http://www.t3-group.net/papado/files/products/brio%20hakka%5B1%5D_m.jpg

Huomenna teen listoja. Minä teen oikein paljon listoja. Mistä saan paperia?

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.08.2007 06:29

Tiedättehän sen surinan, mikä korviin jää laskettelupäivän jälkeen? Hiihtohissit jatkavat yhä matkaansa.

Makoilin tänään laiturilla ainakin viisi tuntia, joten jos korvat voivat ottaa tartunnan, niin miksei sitä sitten voisi tehdä muukin keho. En pidä tästä keinuvasta olosta, mikä kyljellään maatessa tulee, vaikka laiturilla pidänkin satunnaisista aalloista. Miten hitossa mun on muka tarkoitus nukkua moisessa allokossa?

Tänään olin tyytyväinen, että aikoinaan tuskailin framilon-nauhan kanssa. Löysin vaatehyllyn takaosasta vähintään kolme vuotta vanhan bikinien yläosan, jonka joskus ompelin. Ne olivat valmiiksi niin pienet, ettei niitä olisi voinut kuvitellakaan käyttävänsä missään julkisella paikalla, mikä oli jokseenkin harmi, mutta ehkä minun onneni: eihän niillä olisi voinut edes sukellella rauhassa. Kävin tosin uimassakin niillä tänään, ja tarpeeksi hyvin pysyivät päällä. Enimmäkseen otin kuitenkin aurinkoa ja luin. Sain rusketusrajat, ja selkä näyttää hassulta kun siellä menee valkoinen viiva.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 06:12

OLEN KUUNNELLUT 5000 INDOCHINE-LAULUA LAST.FM:SSÄ !!! (TOTAL 9,882)

5,000. laulu oli Dancetaria.

[Ei aihetta]Lauantai 28.07.2007 04:25

I wanna die
you wanna die
you wanna smile
you wanna live


//http://youtube.com/watch?v=TVlzhP5Qh54

[Ei aihetta]Lauantai 28.07.2007 04:19

Kävin Rymättylässä. Mistä lähtien Turun Sanomilla on ollut TV-kamera O____O? Enemmän ihmetystä tosin aiheutti se, että ne kuvasivat ehkä 20sek kirkolle päin, käänsivät kameran, ja saman verran tielle päin, that's it kamat kyytiin takaisin Turkuun päin.

Ehkä sillä oli joku suuri tarkoitus.