IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 02:44

LOL ISÄNTÄPERHE ASUU SUSSEXIS EIKÄ SUSSEYS ONKOHAN MUN KORTTI MENNY PERILLE """"""""""""dddddddddd

so I'll stay/live at host family during language c(o)urse >: ) !

[Ei aihetta]Lauantai 10.06.2006 02:13

Katso kännykästäsi 5 viimeistä tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten ystäviäsi tekemään samoin.

en voi kert poistan ain kaikki samantien kert kännykkään ei mahdu rajattomasti viestejä. vaan kakskyt. mut pistän ne mitä siel on >=)) !

1. No olet """D Kauhee ahdistus arg tuntuu et tulis semmonen itkupotkulolraivari. En anna sille valtaa 8((( - cencuroidusta lähDstä.

2. Ei se mitään. Hauskahan sitä on tollasia saada ;) - hannalt lol joskus öö 2003

3. Kiitos samoin haloo - TÄÄ ON JARMO KOSKELT SIIS NALLE PUHKULT !

4. Joo huomasin:) Mitäs tässä,lomalla! Mitäs te, joko oot toipunu leikkauksesta?Mitä vauvalle kuuluu? - Joku ufo, en tiedä kuka. mulla ei ehkä ole vauvaa enkä ole vielä ollut leikkauksessakaan. ehk joku enne I____________O ?

5. Gesgeytit mu meiggaugsen!!1 hyvää syntymäpäivää mursuvanhus Iina =))) - viivilt yllättäen

HAASTAN EPEN.

moi oon dataamas epul !Perjantai 09.06.2006 19:38

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.06.2006 02:49

omg lähetin JUST äsken postia Awalle:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd. jestas mikä töks sähköposti siitä tulikaan mut ihan fiksu juttu tavallaan.

[Ei aihetta]Lauantai 03.06.2006 01:19

Mr Lordi said the band had "no links whatsoever" with Satanism, despite Hard Rock Hallelujah being released as a single in the UK on 6 June or 06/06/06, considered to be a Satanic number.

http://www.youtube.com/watch?v=M2roPaSJdk0

[Ei aihetta]Tiistai 30.05.2006 22:11

ohoh pikkukuvis jotain vammatähtiä ja -laatikoi merkkeinä sälistä ja niist reunustuslaatikoist :""""D.

KIITOS OLVI JA TRAVELLINK.Lauantai 27.05.2006 22:41

hiho toril oli kivaa tein maailmanennätyksen muutaman muun kanssa sekä sisäistin täydellisesti että rautanaamat eivät ole sen kovempia hyyppiä kuin muutkaan. Käänsin myös ehkäpä seitsemän seiskaa, sekä yhden katson.

ylivieskaan illal hirveen patistuksen alaisena, äiti oli ihan "NYT ON KIIRE P_OO!O!!O!" mut sit ku oltiin perillä vartin yli kakstoista ni havaittiin, että tosiaan, juna lähtee puol kahdelta vasta. Nukuttiin autossa tunti.

Junan uusi makuuvaunu oli iha pepu 8(. Aavistuksen jopa ahtaampi se sivukäytävä homma ku "aidoissa" ! Plussana siel olis ollu semmone paneeli mis oli radio sekä herätyskello jonka olisi itse saanut säätää (konduktööri ei olisi herättänyt). Ei myöskään kolissut mikään, koska sängyt oli kiinteästi seinässä kiinni. Toiseen sänkyyn ei myöskään ollut tikkaita, vaan semmoset portaat jotka oli kiinni. Junan äänet ei kuuluneet niin paljoa. Ei tuoksunut yövaunulta.
Yöl ovi aukes kaks kertaa olin vähä WTF, ekal kerral löin sen vaa kädellä kiinni, mut sit ku aukes toisen kerran ni nousin ja tönäsin sen voimalla kiinni polvitekniikkaa apuna käyttäen >: ). ei auennu enää itsekseen. Avainkortit olivat myös hieman r/hupsuja, yks oli semmone suihku-kuvalla merkitty, vaikka vain toisen kerroksen hyteissä on suihkut, ja sit ne kaks muuta korttia (vaikka olis pitänyt olla kolme) olivat keskenään erilaisia. Toinen ei toiminut.

Jostain pikkukioskista Iltalehti ostos, Seiska sekä Katso(Kitan kuva kannessa) kääntyivät. Lehden lukua rt-aseman penkeillä, jossa oli yksi paikka tilaa, taas meni vimmatusti päiväkotiryhmiä ohi o___O ! näin myös Unelmakämpän Saritan =)!
Kotoa tuotua makaroniruokaa Kompassilla, jonka jälkeen lähdin etsimään Tennispalatsia(?). Haahuilin jonkin verran väärässä suunnassa mut ehdin kuitenkin 20 min ennen elokuvan alkua (jonka olin siis hoxannut 100-lehdest et ei ihan turha lehti !) ja Da Vinci-koodi oli huono. Muutettu asioita niin vaan taas elokuvamaisen paljon mut Silas oli elokuvassa enemmän sympatiaa herättävä kuin kirjassa. Vähän se elokuvateatterisali oli bitun iso ja siel oli hyvät penkit. Sieltä oli myös hankala päästä pois O__O ! Hullua ku nyt rupesin aatteleen et se ovi oli kyl mun mielest ihan sama kuin mistä oltiin sinne tultukin mut ei se kyl tullu samaan paikkaan takas :--D. outoa.

einon kans käännettiin muutama seiska joo ja sit syötiin hyviä leipiä Kompassil ihq. Askarreltiin Lordi-naamarit Tiimarista ostetulla askartelusetillä :""D. Ärrältä ei saanut Pommaccia, K-marketist sai. NÄIN GALTSUJULKKIKSEN IHQ???+++??+?????++?++++++++????++ joku persenalus_pain varmaa tai joku niist kolmest kuitenkin.

Saimme <b>keräilyharvinaisuus-lööpit</b>, joita siis on painettu __kymmeniä tuhansia__. Normaaleja lööppejä painetaan parituhatta joten nämä olivat tietysti keräilyharvinaisuuksia kun niitä jaettiin niin kyllä aistin selvän mainostamis-logiikan.

Torilta "TAPASIN LORDIN hellsinki 2006" paidat, myyjä puhu enkkua, niin minäkin !! jee.

Asetuimme odottamaan, aika kivan eteen ja keskelle ! Hupaisa mummo yhdes vaihees tunki eteenpäin :""D. Se oli oikeasti koominen näky, nauratti hieman. Joku koviskoottihevariseurue, 3 ihmistä, 2 naista yks VÄHÄGOVA mies. Miehel oli naamassa rautaa enemmän kuin päässä aivoja, ja hän kuvitteli olevansa pelottava :--DDDDDDddddd. Hupaisaa. Jotain parikymppisiä siis olivat paitsi yks niist naisist joka oli varmaan tullu vartioimaan poikaansa joka meinasi koko ajan sytyttää tyttöystävänsä hiukset palamaan tupakallaan =))))))))!
Jotkut hyypät oli kiivenneet suojatiemerkkeihin ja noita ku on siis öö liikennemerkkeihin :
DDDDDDDDDdddddddddddd. Monet otti kuvia niist :""D.

Poiskävely, kovin nopeasti ei massa edennyt, meinas pienimuotoinen paniikki iskeä et iix mitä jos juna ehtii lähteä. Kun olimme edenneet aika monta kadunväliä, ehkä neljä, ja olimme risteyksessä, ni ku katso taakse, ni oli katu täynnä porukkaa, vasemmalle, ni katu täynnä porukkaa, oikealle, ni katu täynnä porukkaa, eteenpäin, ni katu täynnä porukkaa. Raitiovaunut ja autot eivät kulkeneet (paitsi yksi taksi) Hiipaisevaa. Baareista ja radioista kuului HRH:ta. Kivaa.

Lipunmyyntiluukut kiinni, eli junaan vain. Hirmusti lähiliikenneihmisiä siellä, koska lähiliikennejunat olivat myöhässä. Riihimäen jälkeen menin ostamaan makuupaikkalipun, niitä oli viel kivast jäljel, sain ihan oman hytin ! Kysyin konnarilt viel et mihin aikaan juna on ylivieskassa, koska lipussa ei lukenut, ja se sano jotai et kuuden maissa ja et puol tuntia ennen on sit herätys. Konduktööri sano kans et se <b>junan viemäristö-homma kolisee vähemmän jos siihen hanan alle laittaa vesipurkin, mitä on siinä kaapissa!</b>
Lueskelin ja söin rauhas sit hytis :=)! Kivast heitin koko pussin sit roskiin unohtaen täysin että haarukan olisi tosiaan voinut tuoda kotiinkin asti. Semmone kotipizza-haarukka :(((((((((.

Yöl kolisi vimmatusti, nostin ylimmän sängyn jalkopääritilältä semmosen jonkun metalli-hökötyksen kolmannen sängyn patjalle. Hiljeni.

Heräsin siihe et iskä soitti, näky Ylivieskan kylttei ikkunast ja juna kulki hiljaa. Oli lähdössä jo et kiva=))))! Eka kerta ku jäin junaan tolleen. Konduktööri oli unohtanut herättää vaik vimmatusti se teki merkintöjä paperiin. Koska olisin kyllä herännyt siihen et se olis oven avannu ja karjassu.
No Oulaisiin asti sitten, hyvin sieltäkin sitten kotiin selvittiin=)!

koton suihku ja en löytänyt verkkareit mistää 8((((((((((((((((((((.

Kaikki muu oli kuitenkin tullut kotiin asti paitsi se haarukka, mitään ei ollut tippunut matkalle.
(vaikka loorrddddi-paita meinasikin jäädä kompassin penkin alle, en tajuu miten se tippu sinne. Onneks huomasin sentään.)