IRC-Galleria

iu

iu

käy nykyään koulussa ja naamakirjassa

[Ei aihetta]Torstai 30.03.2006 03:08

Nuoria aikuisia houkutellaan monelaisiin toimiin. Minä kohtasin heidät kadulla. Kaiken sen loskan seassa pelokkaan näköinen mies poltti, vilkuili puun juurelle. Koitin pistää kaiken kohteliaisuuteni peliin, mutta ivallisuuteni ja välinpitämättömyyteni puskivat tyynen kuoreni läpi. Huomasin tyttörukan kasvoilta monta asiaa. Hänen nenänsä sanoi, ettei hänkään ollut aivan varma. Hänen silmänsä sanoivat, että hän näkee silmistäni suoraan sisään. Hänen suustaan kuului: "Haluaisin auttaa sinut eroon kyynisyydestä." Sitten hän käänsi huomionsa seuraavaan. Mies tuijotti meitä.

Illalla mietin tapahtunutta sängyllä istuen. Olin yllättänyt itseni sekoittamalla giniä ja mehukattia. Ihmiset puhuivat usein silmistäni. Oli varmaan vain ajan kysymys, milloin joku katsoisi niitten ohitse ja näkisi totuuden. Tiesin, että kello oli paljon. Mietin vain, mitä tyttö oikein oli nähnyt.

Toivoin, että yläkerran setä puuttuisi peliin. Tömistelisi jalkojaan sänkyni yläpuolella. Siirryin vaaka-asentoon, viimeinen jääpala suli hiljaa rinnallani. Presidentin miehen sukulainen tömisteli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.