IRC-Galleria

TEHTÄVÄNANTO:
Paljastan viisi omituista tapaani / piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. saan melkein kaiken huumorini kännisistä tai muuten vaan kujalla olevista ihmisistä. esimerkiks yöllä nähty vitun kännissä oleva äijä joka horjuu yksin jossain on vitun hyvä juttu.

2. en voi kävellä asfaltissa olevien halkeamien päälle. väistän niitä parhaani mukaan.. toisaalta jos väistäisin niitä kaikkia niin se näyttäis niin oudolta että yritän pitää sen mahollisimman huomaamattomana.

3. tykkään salaisesti joistain vitun omituisista ja huonoista biiseistä, mikä hävettää mua. tiedän niiden olevan kauheita mutta kuuntelen niitä silti.

4. mulla on helvetin outo miesmaku. mun mielestä hyvännäkönen mies on usein muiden mielestä tosi kuvottava. laura ja reetta tietää tästä enemmän..

5. kun juon, juon vitusti liikaa enkä muista aamulla mitään. se on ehkä paremminkin huono tapa, mutta on se kai myös aika outoo ettei tuhansien överikännien jälkeen vieläkään osaa juoda oikein. (#HUTI)

haastan:
reetta-
Lau-ryn
mkkko
+ SWEETLEAF (kaikki tietää ettet sä oo niin normaali mitä esität joten ala kirjottaa).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.