IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Tiistai 25.04.2006 00:50

Haaste: Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


1. RJD2 - Ring Finger
2. The Millionares - I Will Stay
3. Kent - Den Döda Vinkeln
4. Morcheeba - Blindfold
5. Kemopetrol - Everything's Fine
6. Craig David, Nate Dogg & Mos Def - Seven Days/ Oh No (Premier Remix)
7. Husky Rescue - Summertime Cowboy

Näitähän tulis sata!

Haastan:
johnblaze
eeegac
welllu
sweetleaf (voi vittu tee nyt)
tomcruispuikula
mitaji

myös mä.Keskiviikko 12.04.2006 00:27

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. se voi olla ihan mitä tahansa haluat- hyvää tai huonoa. kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.
TEHTÄVÄNANTO:
Paljastan viisi omituista tapaani / piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. saan melkein kaiken huumorini kännisistä tai muuten vaan kujalla olevista ihmisistä. esimerkiks yöllä nähty vitun kännissä oleva äijä joka horjuu yksin jossain on vitun hyvä juttu.

2. en voi kävellä asfaltissa olevien halkeamien päälle. väistän niitä parhaani mukaan.. toisaalta jos väistäisin niitä kaikkia niin se näyttäis niin oudolta että yritän pitää sen mahollisimman huomaamattomana.

3. tykkään salaisesti joistain vitun omituisista ja huonoista biiseistä, mikä hävettää mua. tiedän niiden olevan kauheita mutta kuuntelen niitä silti.

4. mulla on helvetin outo miesmaku. mun mielestä hyvännäkönen mies on usein muiden mielestä tosi kuvottava. laura ja reetta tietää tästä enemmän..

5. kun juon, juon vitusti liikaa enkä muista aamulla mitään. se on ehkä paremminkin huono tapa, mutta on se kai myös aika outoo ettei tuhansien överikännien jälkeen vieläkään osaa juoda oikein. (#HUTI)

haastan:
reetta-
Lau-ryn
mkkko
+ SWEETLEAF (kaikki tietää ettet sä oo niin normaali mitä esität joten ala kirjottaa).

No onhan se nyt munkin pakko :DTorstai 24.11.2005 00:11

Eli Jenna ja Reetta live perjantaina. Sean Paulin Get Busy! Ne jotka ei pääse tätä kuulemaan niin olisinpa kateellinen. Kyllä tästä myös varmaan perinteinen video otetaan.. mutta senkin saa vain harvat ja valitut. Yks on Mikko ja yks on ehkä Lassi jos käy mäihä. Onnea tytöt<3 Tequila-girls at Friday.

kaikille hudeille<3Maanantai 31.10.2005 20:54

jyväskylä talossa.. ei vittu tää päiväkirja on huti keksintö.
hutikolmikolta tänne tulee sit tekstiä! ei niinkään multa yksinään.
varmaan reetta pääsee myös joskus puikkoihin kun olen iloisesti unohtanut tunnarit niille ja täällä voi lukee jotain ihan hirveetä sen jälkeen :D
- Vanhemmat »