IRC-Galleria

perhana...Tiistai 27.11.2007 23:00

Muuten oli ihan loistava päivä, kunnes rakas tyttäreni teki jotain ikävää <totinen> olin juuri ottamassa siltä sitä pois ja sanoin, että annapa se tänne tai se menee rikki- sitten se kävi! Luna heitti digikameran suoraan lattiaan ja zoomi väänty niin ettei koko kamera toimi ollenkaan &lt;suru&gt; toivottavasti takuuta on jäljellä!
Eräänä kauniina päivänä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen seurusteluajan jälkeen he viettivät täydelliset häät. Luonnollisesti heidän avioliittonsakin sujui täydellisesti.

Eräänä lumimyrskyisenä jouluaattona tämä täydellinen aviopari oli ajamassa heidän täydellisellä autollaan pitkin mutkaista mökkitietä. Yht'äkkiä he huomasivat hätääntyneen hahmon tienpenkalla. Ollen niin täydellinen pari, pysähtyivät he auttamaan hädässä olevaa.

Tienpientareella seisoi surullinen joulupukki valtavan lahjapinon keskellä ilman poroja. Koska täydellinen pariskunta ei halunnut tuottaa lahjoja odotteleville lapsille pettymystä, lastasivat he pukin kanssa lahjat autoonsa ja lupasivat auttaa niiden jakelussa. Valitettavasti keli muuttui entistä kehnommaksi ja täydellinen pari sekä joulupukki ajoivat pahan kolarin.

Vain yksi joukosta selviytyi onnettomuudesta - kuka?
Vastaus:

Täydellinen nainen tietenkin! Hän oli ainoa joka on oikeasti olemassa. Kaikkihan tietävät, että joulupukki on taruolento eikä yksikään mies ole täydellinen.
NAISET: LOPETTAKAA TARINAN LUKEMINEN TÄHÄN. Miehet jatkakaa...

Eli, jos autossa ei ollut Joulupukkia eikä sen koommin täydellistä miestäkään, autoa ajoi nainen. Tämä selittää miksi yleensä ajettiin kolari.

Lisäksi, jos olet nainen ja luet vielä tätä tekstiä, todistaa se toisenkin seikan: Naiset eivät koskaan kuuntele mitä heille sanotaan !!!

lappuliisat...Lauantai 17.11.2007 01:55

http://kuvake.net/user/yrtti-x?image_id=1257608

joku tuttu sai kauan sitten samanlaisen auton tuulilasiin &lt;virne&gt;
Järvenpään ehkä kuuluisimman kaupunginosan reittiesittely turisteille löytyy tästä
> http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=115&conference=4500000000000226&posting=22000000027497571

[osoite kopioitu Adikselta &lt;kolmi&gt; ]

Järvenpään kaupunki lupaa ettet tule koskaan kokemaan samanlaista "elämys"matkaa kuin mitä tämä kierros tuo mukanaan! Tule mukaan ja kuuntele Järvenpään hurjimmat historiikkitarinat henkilöiltä, jotka työllistävät kaupungin virkavallan niin että työntekijöistä on pula!

P.s Järvenpään kaupunki ei korvaa kadonnutta muistia, näköä tai henkeä eikä kadonneita tavaroita.
Paikalliset eivät käytä tätä palvelua &lt;virne&gt;

7vkoaTorstai 15.11.2007 22:45

Juu, eli meille on tulossa perheenlisäystä &lt;hymy&gt; "möykyn" pitäisi heinäkuussa, kuukausi ennen Lunan 2v synttäreitä, tulla maailmaan &lt;hymy&gt; kesälapsia molemmat siis! Joulukuussa pitäs alkaa neuvolassa käydä, jos vaan saan neuvolatädin kiinni! En ole saanut edes puhelintunneilla!
Lunan odottamisessa ei ollut alussa mitään ongelmia, mutta tämä tapaus on kyllä laittanut äidin koetukselle! Joka päivä tulee useaan kertaan kauheat pahoinvoinnit ja oon ollut ihan sairaan väsynyt. Ja vessassa on saanut ravata!! Mutta onneksi niiden pitäis kohta puolin helpottaa ja loppua &lt;kolmi&gt;