IRC-Galleria

peukut pystyyn!Perjantai 30.11.2007 02:24

Laitoin pari päivää sit asunnonvaihto ilmoituksen ja tänään eräs nainen soitti jo! <hymy> Kolmiota mennään varmaan nyt vkoloppuna katsomaan ja se tulee katsomaan tätä kämppää. Toivotaan, että olis kiva ja hyvä ja ihana ja mukava ja hyvännäköinen ja hyväs kunnossa jne oleva kolmio!! <virne>
Pääsis uuden vuoden jälkeen muuttaa taas <hymy> ja isosysteri asuis siinä viereisessä talossa vielä!!! Ja neuvola olis ihan vieressä ja Lunan toinen mummo asuis 10min päässä ja olis suht lyhyt matka mun porukoille, Jonilla lyhenis työmatka ihan sikana, olis lähellä keskustaa jne! Pidetään peukut ylhäällä, että nappais!

perhana...Tiistai 27.11.2007 23:00

Muuten oli ihan loistava päivä, kunnes rakas tyttäreni teki jotain ikävää <totinen> olin juuri ottamassa siltä sitä pois ja sanoin, että annapa se tänne tai se menee rikki- sitten se kävi! Luna heitti digikameran suoraan lattiaan ja zoomi väänty niin ettei koko kamera toimi ollenkaan &lt;suru&gt; toivottavasti takuuta on jäljellä!
Eräänä kauniina päivänä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen seurusteluajan jälkeen he viettivät täydelliset häät. Luonnollisesti heidän avioliittonsakin sujui täydellisesti.

Eräänä lumimyrskyisenä jouluaattona tämä täydellinen aviopari oli ajamassa heidän täydellisellä autollaan pitkin mutkaista mökkitietä. Yht'äkkiä he huomasivat hätääntyneen hahmon tienpenkalla. Ollen niin täydellinen pari, pysähtyivät he auttamaan hädässä olevaa.

Tienpientareella seisoi surullinen joulupukki valtavan lahjapinon keskellä ilman poroja. Koska täydellinen pariskunta ei halunnut tuottaa lahjoja odotteleville lapsille pettymystä, lastasivat he pukin kanssa lahjat autoonsa ja lupasivat auttaa niiden jakelussa. Valitettavasti keli muuttui entistä kehnommaksi ja täydellinen pari sekä joulupukki ajoivat pahan kolarin.

Vain yksi joukosta selviytyi onnettomuudesta - kuka?
Vastaus:

Täydellinen nainen tietenkin! Hän oli ainoa joka on oikeasti olemassa. Kaikkihan tietävät, että joulupukki on taruolento eikä yksikään mies ole täydellinen.
NAISET: LOPETTAKAA TARINAN LUKEMINEN TÄHÄN. Miehet jatkakaa...

Eli, jos autossa ei ollut Joulupukkia eikä sen koommin täydellistä miestäkään, autoa ajoi nainen. Tämä selittää miksi yleensä ajettiin kolari.

Lisäksi, jos olet nainen ja luet vielä tätä tekstiä, todistaa se toisenkin seikan: Naiset eivät koskaan kuuntele mitä heille sanotaan !!!

lappuliisat...Lauantai 17.11.2007 01:55

http://kuvake.net/user/yrtti-x?image_id=1257608

joku tuttu sai kauan sitten samanlaisen auton tuulilasiin &lt;virne&gt;
Järvenpään ehkä kuuluisimman kaupunginosan reittiesittely turisteille löytyy tästä
> http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=115&conference=4500000000000226&posting=22000000027497571

[osoite kopioitu Adikselta &lt;kolmi&gt; ]

Järvenpään kaupunki lupaa ettet tule koskaan kokemaan samanlaista "elämys"matkaa kuin mitä tämä kierros tuo mukanaan! Tule mukaan ja kuuntele Järvenpään hurjimmat historiikkitarinat henkilöiltä, jotka työllistävät kaupungin virkavallan niin että työntekijöistä on pula!

P.s Järvenpään kaupunki ei korvaa kadonnutta muistia, näköä tai henkeä eikä kadonneita tavaroita.
Paikalliset eivät käytä tätä palvelua &lt;virne&gt;