IRC-Galleria

BuzzadorLauantai 01.11.2008 00:13

Mitä Buzzador tarkoittaa ?

Sana Buzz tarkoittaa surina-huhu. Buzz markkinoinnin - huhu markkinoinnin avulla leviää tieto tuotteesta ja palvelusta ja täten vahvistaa tavaramerkkiä jos tuote tai palvelu on hyvä.Viimeinen osa sanasta Buzzador tulee sanasta ambassador. Eli Buzzador on siis tavaramerkkilähettiläs.

Mitä Buzzador tekee?

Buzzador:
lukee kampanjainfon (joka tulee sähköpostitse)
ilmoittautuu netissä
ottaa vastaan paketin
kokeilee itse
keskustelee ystäviensä kanssa tuotteesta sekä jakaa (toisinaan) tuotenäytteitä
raportoi netissä mielipiteensä kampanjasta ja tuotteesta

Miksi Buzzadoriksi?

Buzzadoriksi tullaan jos:
haluaa kokeilla uusia tuotteita ilmaiseksi
haluaa keskustella ystäviensä kanssa
haluaa vaikuttaa uusien tuotteiden kehitykseen


Mitä Buzzadorina olo maksaa?

Buzzadorina olo ei maksa mitään.

Kuinka Buzzadoriksi tullaan?

Klikkaamalla alapuolella olevaa rekisteröintilinkkiä.

http://www.buzzador.com?refstr=jadelles&lang=fi

KoliikkiPerjantai 31.10.2008 20:31

Voi hemmetti. Onneks unohdin eilen antaa pojalle Devitol d-vitamiini tipat. Tänään en myöskään aio antaa. Tänään ei ollenkaan niin pahana vatsa.
Tarttee käydä sit vaan ostamassa niitä Jekovit tippoja,
ovat kuulemma vesipohjaisena parempia massulle.

Naise elämää?Perjantai 31.10.2008 06:56Jos sää ole itsenäine, sää ole pelottava.

Jos sää ole ystävälline ja ymmärtäväine, sää ole liian kiltti. Ku sää sano,
mitä sää ajattele, sää ole rääväsuu.

Jos sää ole hiljaa, on sus jotta kummallist.

Jos sää anna, sää ole helppo nakki. Jos sää pihtaat, haeta joltain muult.

Yritä täsä sit olla. Jua pari lasi kuaharii.

Venytel tualis semmottos, et pää menee taakse ja kattelet maailmaa
ylösalasi.
Hiukka hianon näköst. Ei iloseks tulemiseks enemppä tarvita.


Kyl o helppo ol naine!!!!

Heli Laaksosen runo naiseudesta

Imetys <3Keskiviikko 29.10.2008 00:02

Laitokselta kotiin lähtiessä oli tippunut 8 kg. Ja kahden viikon aikana kotona 5 kg.
Eli vaaka näyttää vähemmän kuin ennnen raskaaks tuloa :)

LastenneuvolaMaanantai 27.10.2008 23:05

Paino noussut 1½ viikossa huimat 770 grammaa! Eli syntymäpainoon on tullut kilo lisää.
Pituus noin 54-54,5 cm.
Pulauttelu johtuu siitä että multa tulee niin kauheella paineella maitoa että vauva saa jo muutamassa minuutissa vatsan täyteen ja näin ollen pulauttelee "ylimääräiset" pois.
Pulauttelu tarkoittaa myös sitä että näin kaasut poistuu vatsasta.
Disflatylin aloittamisen jälkeen on kyllä pojalla peppu paukkunut enemmän.
Jäntevä poika, kehuja tuli neuvolatädiltä muutenkin paljon.

*päivittää myöhemmin jos unohti jtn*

HuitsiiLauantai 25.10.2008 02:42

Ollaan vauvan kanssa ihan ekaa kertaa kotona kahdestaan kun iskä on humputtelemassa.
Ihan outoa kun ei oo ketään kenelle puhella (paitsi vaava joka nyt ei vastaa ihan toivotulla tavalla takas) niitä näitä. Tuntuu että vauvakin vaistoaa sen et ollaan kahdestaan ja ei viihdy ollenkaan yksin. Tupakalla kun käyn niin täys huuto on päällä kun tuun takas sisälle ja eipä mun tartte mennä kuin viereen niin rauhoittuu. Mietityttää miten Petri mahtoi silloin viime viikon perjantaina oikein "selviytyä" yksin. Jänskättää kun Petri menee maanantaina töihin kun isyysloma loppuu ja oonki sitte yksin. Ihan hyvin varmasti mut kaikkea tulee pienessä mielessään pohdittua :)Tämänkään kirjoittaminen ei onnistu ilman että vauva alkaa itkemään kun jäi yksin. Normaalisti vauva on jo nukkumassa tähän aikaan, mutta eipä tänään...
Jatketaan siis taas...

PulipulipulipuliTorstai 23.10.2008 21:54

Voi että mun käy vauvaa välistä niin kovin sääliksi. Se puljaa joka ruokailu kerran jälkeen niin suuria määriä et itku tulee. On se rankkaa syödä eka vatsa täyteen ja sitten puljata puolet ylös ja vaatteetkin sitte ihan märkänä. Toki kun ajattelee itte kun oksensin sen 3½ kk raskauden alussa niin osaan kuvitella millanen olo pikkasella on ;(
Ja silmä, se rähmii ihan hulluna. Onneks ens ke saa siihen tippoja neuvolalääkäriltä jos helppais.

VkonloppuMaanantai 20.10.2008 02:13

Olipa tää mami sitten perjantaina viihteellä ja joi oikein urakalla. Loppu illasta on muistikatkoksia et mitä kaikkea sitä on tehny ja sanonu mut onneks mulla on matkassa yks yhtä kännissä oleva mut selväpäisempi ystävä joka ties kertoa miten ilkeä oon ollu <3 :D
No eniveis, hauskaa oli ja kahden pvän krapulanki sain ni fiilis on sitä luokkaa ettei tartte kyllä pariin kuukauteen mitään ottaa. Olinhan mä sitä ennen melkein kymmenen kuukautta juomatta ni ei pitäis tehdä tiukkaakaan, mut tiedä sitten. Aika nopeasti se krapula kuitenkin unohtuu ja tekeekin mieli juoda. Onpa ollu varsinkin tänään ihana pitää vauvaa sylissä ja imettää <3 Ens viikonloppuna onki sitte iskän vuoro tuulettua kun on työpaikan saunailtakin tiedossa.

Kohta pitää kait koittaa mennä nukuksimaan kun vauva on nyt pari yötä heränny tunnin välein syömään. Jaksoi muuten tänään valvoa 3,5 h putkeen tossa päivällä :O
Nostaa mukavasti päätään ja jaksaa sitä pitää jopa ylhäällä sekä katsoo isoilla jäämeren sinisillä silmillään niin telkkua, kuin iskää ja äiskääkin.

NeuvolaKeskiviikko 15.10.2008 20:12

Vauvalla kaikki hyvin.
Napatynkä irronnut.
Paino noussut 290g perjantain kotiin lähdöstä.
Sektio haava ok näköinen.
Synnytyskertomuksen mukaan synnytys kesti 18.38 h. Huh no siltä se tuntuikin!

Synnnytys rV 40+4Lauantai 11.10.2008 02:44

No nyt se on takana...huooh, oli se kyllä koettelemus.
Ensin synnytin melkein 1½ vuorokautta kunnes lääkäri päätti tehdä sektion kun katsoi synnytyksen pysähtyneen vaikka mulla oli edelleen supistuksia ja olin -8 cm auki. Yks pahimmista peloista kävi sitten toteen. Leikkaushaavakin sitten oli tikattu päin vittua. No onneks on pillereitä mitä popsia ja aina saa lisää jos loppuu kesken.
Vaava syntyi 5.10.2008 klo 11.37.
Poika painoi 3740 g ja pituus 53 cm. Päänympärys 35,5. Apgar 9/9/9 keltaisuuden vuoksi. Lastenlääkärin mukaan jäntevä terve lapsi. Ihan isänsä näköinen, samanlainen kuoppakin löytyy leuasta ja ihan jäämeren siniset silmät <3 Kaikki loistavasti, meinas tänään päästä itku koti ovesta sisään astuessa. Tissit on kuin Niilin virta, maitoa ois vaikka kymmenelle lapselle...Oli pakko käydä ostaas sähköpumppu vaikka kotona oli käsikäyttöinen, mut se määrä mitä multa tulee ois täys mahdottomuus käsikäyttöisellä pumpata pois. Boobsit on kuin Dolly Partonilla konsanaan. Eipä oo toivoa enempää kuin max 3 h yöunista yhteen putkeen kun tissit alkaa huutaa kuolemaa ja on kuin kiven murikat ellei pumppaa pois. Vauvakaan ei jaksa syödä niitä määriä mitä maitoa on. Mutta onneks tämänkin asian pitäis ajan myötä tasoittua ja ei tarttis pumpata niin paljoa pois.
Laitokselle jäi sitten noin 8-9 kiloa. On se massu outo nyt. Vauvalla kun on hikka ja makaa mun rinnalla niin muistan oikein miltä massu näytti ja miltä se tuntui kun vauva hikkas siellä. Hassua.
Ja tiedoksi että vauvasta on turha kysellä kuvia koska yhteisellä päätöksellä Petrin kanssa tultiin siihen tulokseen että ei haluta laittaa vauvasta kuvia mihinkään (ei edes tänne) esille. Koska meille tärkeet ihmiset yms. ovat nähneet/tulevat näkemään lapsen ihan livenä ja näin ollen ei oo tarpeen levittää netissä niitä. Tää ei kuitenkaan tarkoita etten kertois kuulumisia...myös vauvasta... ;)