IRC-Galleria

Viksua toimintaaKeskiviikko 28.02.2007 10:42

Olin sitten eilen viettämässä baarissa iltaa hyvän ystäväni paluun kunniaksi 3 viikon reissusta ja juoruamassa. Tuli sitten juotua 2 karpalo lonkeroa, 2 olutta ja 4 mustikka/dooleys shottia...
Olen nukkunut kaikki 2,5 h viime yönä ja olokin on sen mukainen...Päätä ja silmiä särkee ja yritän todellakin skarpata. Ajaminen töihin oli varmasti huvittavan näköistä. *huom en siis ole rattijuoppo* :P Ja työ matkalla kuuntelin sitten Kissiä ja tarzan kisaa. Samalla juontaja ja tuottaja kysyivät valkosipulista...mitä mieltä, syötkö vai et jne... Ajattelin sitten elämäni ensimmäisen kerran soittaa radioon ja antaa kansan kuulla miellyttävää ääntäni *itsekehu haisee*... No tämä juontaja syö valkosipulia ja tuottaja ei....Joten juontaja kysyi minulta miksi en syö....totesin yks kantaan että valkosipuli on pahaa ja näin ollen juontaja kysyi onko minulla traumoja valkosipulista...Kerroin tosi tarinan siitä kun matkustin äitini kanssa Turusta Mikkeliin junalla ja yhdessä vaunussa oli ihminen joka oli syönyt valkosipulia ja näin ollen koko vaunu haisi siis HUOM nimenomaisesti haisi jopa äitini mielestä (joka syö valkosipulia) ja sitten juontaja kysyi ilmeneekö muita tilanteita missä valkosipuli haittaa/ärsyttää...
Tosi asian toin esille ja esitin sen näin:
-Jos minulla olisi oletettava poikaystävä joka söisi valkosipulia en suutelisi häntä
(en kuitenkaan maininnut että ex mieheni vältti valkosipulin syöntiä minun takia...:))

Soittoni jälkeen tilanne oli seuraava:
juontaja/valkosipulin syöjät 5 ääntä
tuottaja/ ei valkosipulin syöjät 2 ääntä

Tasoitusta...


www.kiss.fi

Eroanalyysi- KalatMaanantai 26.02.2007 14:09

Rakastuneena vaivut hurmioituneena haaveisiin, etkä erota toisistaan seksiä ja rakkautta. Haluat sulautua ja yhtyä kumppaniisi. Olet viettelevä ja romanttinen etkä näe mitään rajoja itsesi ja rakastettusi välillä. Aivan liian usein kuitenkin haaveesi osoittautuvat kuitenkin vain harhakuviksi.

Olet parantumaton romantikko. Mielessäsi rakkaus ja seksi liittyvät kiinteästi toisiinsa. Seksi merkitsee rakkautta ja rakkaus merkitsee seksiä. Partnerisi saattaa aluksi pitää suhdetta unelmiensa täyttymyksenä, sillä olet runollinen ja romanttinen kumppani. Häilyväisenä ja unelmiisi vaipuneena osaat olla juuri sitä mitä rakastettusi haluaa. Uskot löytäneesi todellisen sukulaissielun aina kun rakastutut tai tunnet himoa. Sinun on vaikea erottaa näitä kahta tunnetta toisistaan. Annat rakastetullesi sekä ruumiisi ja sielusi. Unelma voi kuitenkin helposti muuttua painajaiseksi kun viimein tajuat, että kaikki ei olekaan sitä miltä alussa näytti. Sinun on äärimmäisen vaikea irrottautua suhteesta, sillä olet kietoutunut siihen tiukasti.

Olet erittäin intuitiivinen. Vaistoat mitä rakastettusi ajattelee, tuntee ja toivoo. Tiedät sanomattakin kumppanisi eroottiset tarpeet ja osaat ottaa ne vaistomaisesti huomioon. Sinulle on tärkeintä seksissä kumppaniin sulautuminen. Heittäydyt suhteeseen täysillä ja kadotat usein oman itsesi heijastaessasi rakastettusi tunteita ja ajatuksia. Voit tulla niin hajanaiseksi, että sinun kumppanisi eivät enää saa sinusta otetta. Häilyväisenä tarvitset kumppaniasi kanavoimaan syvät tunne-energiansa seksuaalisesti kootaksesi siten itsesi uudelleen.

Valitset valitettavan usein erittäin epäsopivan kumppanin ja sinusta tulee nopeasti rakkauden uhri. Kuvailet usein tilannetta tähän tapaan: "En vain voinut torjua häntä, parka oli niin kovasti rakkauden tarpeessa". Tai sitten: "Tämä on aivan upeaa, me olemme luodut toisillemme, juuri tätä olen odottanut koko elämäni". Tämä on hallitsevan planeettasi neptunuksen vaikutusta. Se edustaa mystistä liittoa, illuusioita ja harhakuvitelmia, haaveita ja petoksia. Se hämärtää joskus totuuden. Olet vaikutteille altis ja kaipaat kiinteää, mystistä yhteyttä, jonka uskot olevan mahdollinen oikean kumppanin kanssa. Katselet rakastettuasi ruusunpunaisin silmälasien läpi.

Olet toiveikas ja optimistinen. Ajelehdit suhteesta toiseen ja uskot aina, että uusin rakastettusi on etsimäsi täydellinen kumppani. Rakastut hullun lailla kerran toisensa jälkeen, toivut pettymyksestä harhakuvan romahdettua ja aloitat jälleen uuden suhteen. Jonain päivänä kuitenkin löydät sen todellisen rakkauden ja silloin tunnet tulleesi kotiin.

Olet muuttuva ja luonteeltasi kaksijakoinen ja kellut tunteidesi kuljettamana. Usein luonteesi kaksi eri puolta kiskovat sinua eri suuntiin, etkä mahda sille mitään.

Dualistisena sinun on helppo pitää kahta suhdetta yhtä aikaa. Etkä myöskään ole sopiva kumppani uskollisuutta vaativille kumppaneille. Syrjähyppy ei kuitenkaan merkitse sinulle, että rakastaisit kumppaniasi yhtään vähemmän kuin aikaisemmin, joskin tämän on luultavasti vaikea uskoa sitä. Sinun mielestäsi kaikki on vain rakkautta! <----HÄHÄÄÄ....

Rakastuneena sinulla on nenälläsi ruusunpunaiset lasit ja katselet maailmaa kuin kauniin sumun läpi. Kaikki on ihanaa ja täydellistä, unelmasi ovat toteutuneet. Rakastat rakastuneena olemista. Romanttisena nautit suunnattomasti seurustelun yksinkertaisista rituaaleista: rakkausviesteistä, kukista ja lahjoista. Eikä romantiikka lopu siihen, kun seurustelu muuttuu avo- tai avioliitoksi. Järjestät mielelläsi suhdetta piristäviä tapaamisia jossain kodin ulkopuolella.

Saatat tulla niin riippuvaiseksi kumppanistasi, että kadotat oman itsesi. Sinusta voi tulla helposti rakkauden uhri. Uhraat kaiken rakastettusi vuoksi. Haluat tuntea itsesi tarpeelliseksi, ja siksi herkät ja apua kaipaava ihmiset vetävät sinua puoleesi. Valitettavasi suunnaton rakkaudenkaipuusi voi tehdä sinut sokeaksi kumppanisi vioille. Ensirakkauden kuuman haihduttua syytät rakastettuasi puutteista, joita et alussa huomannut tai joiden uskoit korjaantuvan rakkauden ansiosta.

Haluat miellyttää kumppaniasi etkä tahdo missään nimessä loukata tämän tunteita. Tästä seuraa toisinaan rikottuja lupauksia. Vastaa hetkeäkään epäröimättä ja harkitsematta "kyllä". Lupaat kumppanillesi vaikka kuun taivaalta, jos uskot, että se tekee kumppanisi onnelliseksi. Kun et sitten pystykään pitämään lupauksiasi, toivot, että kumppanisi vain unohtaisi asian. Et yleensä selittele käytöstäsi, sillä et kestä nähdä rakastettusi pettynyttä ilmettä.

Et ole kovin uskollinen. Hellän sydämesi ja romanttisen luonteensa vuoksi ajaudut usein syrjähyppyihin. Suhteen lopettaminen on sinulle niin vaikeaa, että aloitat usein uuden suhteen ennen kuin olet selvittänyt tilanteen entisen kumppanisi kanssa.
<
*IHMETTELEE*, VAIK EI EHKÄ TARVET SIIHEN....

Jalkaterät ovat sinulle erogeeninen alue. Sinusta on ihanaa, kun jalkojasi sivellään, hierotaan tai vain pidellään. Varpaiden imeminen saa sinut suorastaan villiintymään.
<--WTF??!!??

Häilyväisenä et aina tiedä tarkkaan, mistä pidät, eikä sinun ole myöskään helppoa kertoa eroottisista tarpeistasi. Odotat kumppanisi vaistoavan ja tyydyttävän ne. Sitten saatat kyllä sanoa: "juuri tuota minä halusinkin" tai "ei, en pidä tuosta". Suostut auliisi partnerisi ehdotuksiin ja fantasioihin. Joskus sinusta voi tulla kumppanisi oikkujen uhri, mutta useimmiten opit siten tuntemaan itsesi ja mieltymyksesi paremmin.

Romantiikasta olet pitänyt aina. Rakastat sydämiä ja kukkia, ja kaipuusi herättää parhaiten kumppani, joka kuiskailee korvaasi helliä sanoja, lausuu eroottisia rakkausrunoja ja ylistää kauneuttasi. Tunnelmallinen paikka, hämärä valaistus, kynttilät viini ja sopiva taustamusiikki - ne saavat sinut eroottiselle tuulelle.

Toteutat mielelläsi fantasioitasi, mitä eroottisempia ja aistillisempia, sitä parempi. Arvostat suuresti kumppania joka pystyy sukeltamaan mielikuvitusmaailmaasi.
<--NÄINHÄN SE MENEE

Inhoat sitä, että sinut palautetaan takaisin maanpinnalle. Karkea käytös ja julkeat puheet murskaavat sinun kauniit kuvitelmasi. Sinusta on erittäin ikävää joutua kohtaamaan jokapäiväinen todellisuus. Et halua harteillesi suurta vastuuta, ja inhoat kaikenlaista painostusta. Syyllisyydentuntoisena ja todellisuuspakoisena et myöskään haluaisi kohdata tekojesi seurauksia., vaan sisäinen ahdistus riittää sinulle. Ahdisteleva kumppani saakin pian huomat, että lähdet vilkkaasti toiseen suuntaan.

Sinulla on rikas ja vilkas mielikuvitus, ja fantasiamaailma tuntuu sinusta usein todellisemmalta kuin ulkomaailma. Vietät usein "kunpa vain"- elämää ja haaveilet aina siitä, millaista olisi elää täydellisessä rakkaussuhteessa. Tosielämä ei tietenkään yleensä vastaa kuvitelmaasi, eikä kumppanin kanssa synny mystisen syvää yhteyttä, josta olet aina unelmoinut.

Eloisan mielikuvitusmaailmasi vuoksi sinulla on toisinaan varsin korkealentoisia fantasioita, joissa astut myyttien ja magian maailmaan. Sinua kiehtoo kuvitelma satumaasta tai vedenalaisesta valtakunnasta.

Et tyydy vain haaveilemaan, vaan luot usein myös oman fantasiaympäristösi. Pidät ehkä kylpyammetta eroottisena ympäristönä. Toisaalta mielikuvituksekkaana voit tehdä mistä tahansa paikasta eroottisen. Lisäät sinne ehkä nonparelleja, kermavaahtoa ja hilloa…
<
HILLOA??

Rakastat vettä ja romanttisia paikkoja joten loistoristeily Intian valtamerellä tai Karibianmerellä sopisivat sinulle erinomaisesti romanssin miljööksi. Muutenkin pidät kaikesta veden, etenkin meren, läheisyydessä olevista paikoista. Sinussa on enemmän kuin aavistus mustalaista, joten sinulle voisi sopiva ympäristö olla myös romaanien asuntovaunu, jossa soittaa unkarilainen viulisti.
<---MUSTALAINEN, NO EI HELVETIS!

Takerrut menneisyyteen ja rakastettuusi, etkä koskaan katkaise välejäsi kokonaan. Suhteesi voivat jatkua jatkumistaan päättymättä koskaan kunnolla. Vanha suola janottaa sinua usein, mutta se on sinusta vain hienoa vain vähän aikaa.
<---TÄMÄKIN TOTTA TAVALLAAN, MIKS EI MUKA YSTÄVIÄ TAI EDES KAVEREITA VOIS OLLA...

Kiinnyt kumppaniisi niin tiukasti, että irrottautuminen on tuskallista. Lähdet ja palaat, kerta kerran jälkeen. Et kestä ajatusta, että loukkaisit jonkun tunteita, etenkään ihmisen jota olet joskus rakastanut. Siksi teeskentelet rakastavasi yhä kumppania, vaikka tunteet olisivat kuolleet jo ajat sitten. Vaikka harhakuvitelmat olisivat särkyneet, toivot silti, että kaikki kääntyy vielä hyväksi. Kun viimein päätät lopettaa suhteen, luultavasti livahdat ulos ovesta sanaakaan sanomatta. Et kestä välikohtauksia, ellet ole itse suunnitellut niiden sisältöä.

Rakastat kaikenlaisia lahjoja. Mitä romanttisempi lahja on, sitä parempi. Pidät lahjoja rakkaudentunnustuksina, ja rakkaus on sinulle äärimmäisen tärkeää.


http://www.erosanalyysi.com/index.html <
SIELT VAAN TESMIMÄÄN

ILMOITUS MIESPUOLISILLE VERONMAKSAJILLEPerjantai 16.02.2007 11:32


Verouudistus alkaen 1. marraskuuta 2006
ARVOISA VERONMAKSAJA!
Ainoa asia, jota veroviranomaiset eivät ole vielä
verottaneet, on penis.
Nyt tämän epäkohdan poistamista on pohdittu ja on
vakaasti harkittu veropohjan laajennusta. Tämä johtuu
siitä, että: 80 % ajasta se roikkuu työttömänä. Myös
yöttömyysetuudet ovat verotettavaa tuloa. Vuorokaudesta
10 % se seisoo, on kova ja liikkumaton, vaikkakin
toimeton. Vastaavasti, jos työt seisovat yrityksessä lakon
vuoksi tai kylmän ja joustamattoman henkilöstöpolitiikan vuoksi, ja miehet ovat toimettomina, ovat
lakon aikaiset ammattiliiton maksamat korvaukset verotettavaa tuloa.
Penis on 5 % ajasta ulospäin suuntautunut ja aktiivinen ja hoitaa työsuoritusta, joka on verrannollinen
mm. paloviranomaisten verovelvollisen tehtäväkuvan kanssa. Noin 5 % ajasta penis toimii pimeissä
olosuhteissa, jotka voidaan myös tulkita hämärähommiksi tai kuutamokeikkailuksi. Sitä paitsi, sillä on
parhaimmassa tapauksessa kaksi (2) siitä riippuvaista uloketta. Riippuvaisuussuhde voidaan tulkita
huoltosuhteeksi, jossa maksetut etuisuudet saattavat olla jossain määrin verotuksen ulkopuolella
(lapsilisät, elatusmaksut), mutta koska tässä tapauksessa verovelvollinen ei pysty osoittamaan
varsinaista kustannusvastaavuutta, on verottajan ollut syytä harkita ko. riippuvuussuhteen
veroetuisuuden harkintaverotusta. Tämä tosiasia tekee sen, että veroviranomaiset katsovat
peniksenne olevan verotettava objekti. Sen vuoksi on päätetty, että 1. huhtikuuta 2007 alkaen teitä
verotetaan peniksenne koon mukaan. Selventääksenne kategorianne, asettakaa peniksenne
tasaiselle alustalle ja mitatkaa viivoittimella sen pituus. Tämän jälkeen vero lasketaan käyttäen apuna
taulukkoa A.
Pieni 10-15cm Jäännösvero 500€
Suuri 15-20cm Huvivero 1500€
Suurempi 20-25cm Lisävero 5000€
Eevan surma 25-30cm Pinta-alavero 10000€
HUOM! Jos on käynyt ikävä tosiasia, että omanne on lyhyempi kuin 10cm, olette oikeutettu
alijäämähyvitykseen.
Jos taas mitta on yli 30 cm, joudutte neuvottelemaan verotoimistossa virkailijan kanssa
henkilökohtaisesti mukavuuslipun alla kulkevasta varainsiirtoverosta. Olkaa ystävällinen ja älkää
pyytäkö lykkäystä. Sitä voi tehdä vain silloin, mikäli viranomainen itse sitä verovelvolliselta virastossa
vaatii. Kaikki muutokset on saatettava välittömästi veroviranomaisen tietoon. Mikäli ette toimita
veroilmoitusta määräaikaan mennessä, joudumme suorittamaan verotarkastuksen.
Verolautakunta käsittelee mielellään epäselviä tapauksia tunnustellen asioita huolellisesti joka
puolelta. Ko. verotuoton maksimoimiseksi kunkin alueen veropiiri on velvoitettu järjestämään
virallisen mittauksen, johon henkilökunnan kvalifikaatiovaatimuksena on max. 20 vuoden ikä,
"muodollinen" pätevyys, sopiva sukupuoli (vaihtelee tapauskohtaisesti) ja kokemus vastaavista
peniksenkäsittely tehtävistä. Toistaiseksi ko. kvalifikaatiovaatimukset täyttävää henkilökuntaa on
verotoimistoiden piirissä jostain syystä niukanlaisesti.
Edellisen lisäksi on säädetty toimintatapa ja käyttövero: mikäli verovelvollisen verovuoden aikana
suorittamista yhdynnöistä yli 70 % tapahtuu takaapäin, on henkilö velvoitettu maksamaan koiraveroa
verovuodelta.
Kunnioittavasti
Eero Heinäluoma
Seisova valtiovarainministeri

[Viikon sanontoja]Perjantai 16.02.2007 11:29


>
>>>
> >- Mitä lukee Gigantin työntekijän tilinauhassa?
> >- Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa!
> >
> >- Miksi kutsutaan isoa töppäystä Pauligilla?
> >- Juhlamokaksi
> >
> >- Mitä seuraa Nokian ja tampaxin fuusiosta?
> >- Langaton tamppooni.
> >
> >- Miksi suntio lukitsi kirkon ovet?
> >- Seudulla liikkui Raamatun kääntäjä.
> >
> >- Kuka oli skotlantilaisten esi-isä?
> >- Förskotti.
> >
> >- Miksi tanssinopettaja otti loparit?
> >- Hän ei kestänyt sitä rumbaa.
> >
> >- Miten Riverdance syntyi Irlannissa?
> >- Pubeissa on vain yksi vessa.
> >
> >- Mikä on nimeltään naimaton diplomaatti?
> >- CD-single.
> >
> >- Miksi kannibaali ei ottanut lopareita?
> >- Työnantaja tarjosi lämmintä kättä.
> >
> >- Mihin Ruotsin laivasto arkistoi tiedot maan saarista?
> >- Mappi ööhön, luonnollisesti.
> >
> >- Mitä vaaditaan avaruusasemalle lähteviltä astronauteilta?
> >- Että he ovat harrastaneet seksiä kerran kuussa.
> >
> >- Miksi kenguruäidit vihaavat sadepäiviä?
> >- Lapset haluavat silloin leikkiä sisällä
> >
> >- Mitä dementiapotilaat laulavat jouluna?
> >- Koska meillä on joulu?
> >
> >- Mitä yhteistä on atomipommilla ja Vesivehmaan jenkalla ?
> >- Siinä meni nuoret sekä vanhat samanlailla
> >
> >- Mikä on puolalaisen orkesterin kokoonpano?
> >- Kosketinsoittaja, vokalisti ja konsonantisti.
> >
> >- Miksei Meksikolla ole olympiajoukkuetta?
> >- Kaikki juoksu-, hyppy- ja uimataitoiset ovat jo USA:n puolella.
> >- Miksi naiset panostavat enemmän ulkonäköönsä kuin älyynsä?
> >- Koska miehet ovat pääsääntöisesti tyhmiä muttei sokeita.
> >
> >- Mitä Mervi sanoi Matille lyötyään häntä halolla päähän?
> >- Siinä sinulle pilkettä silmäkulmaan
> >

Pakko ol kopsata....Perjantai 16.02.2007 10:53


1. 17 kuukauden päänsärky on ongelma. Mene lääkäriin.

1. Mikä tahansa, mitä sanoimme puoli vuotta sitten on kelpaamaton argumentti. Itse asiassa kaikki kommenttimme mitätöityvät viikossa.

1. Jos et pukeudu kuin Charlien Enkeli, älä odota meidän reagoivan saippuaoopperoiden kavereiden tapaan.

1. Jos olet mielestäsi lihava, niin todennäköisesti olet. Älä kysy meiltä.

1. Jos jokin, mitä sanoimme voidaan tulkita kahdella tavalla ja toinen niistä saa sinut surulliseksi tai vihaiseksi, me tarkoitimme sitä toista.

1. Voit pyytää meitä tekemään jotain tai kertoa, miten haluat sen tehtävän. Et molempia. Jos kerran jo parhaiten tiedät, miten tehdä se, tee se itse.

1. Milloin suinkin mahdollista, sano sanottavasi mainosten aikana.

1. Kristoffer Kolumbus ei tarvinnut ohjeita emmekä mekään tarvitse.

1. KAIKKI miehet näkevät vain 16 väriä, kuten Windowsin oletusasetukset. Persikka esimerkiksi on hedelmä, ei väri. Kurpitsa on myös hedelmä. Eikä meillä ole aavistustakaan, mikä malvanvärinen on.

1. Jos se kutiaa, sitä rapsutetaan. Me teemme sitä.

1. Jos kysymme, mikä on vialla ja vastaat "ei mikään", me käyttäydymme kuin mikään ei olisi vialla. Me tiedämme sinun valehtelevan, mutta se ei vain ole kaiken sen hässäkän arvoista.

1. Jos kysyt kysymyksen, johon et halua vastausta, odota vastausta, jota et halua kuulla.

1. Kun menemme jonnekin, ehdottomasti kaikki, mitä päällesi pistät on hienoa. Oikeasti.

1. Älä kysy, mitä ajattelemme, ellet ole valmis keskustelemaan aiheista, kuten jalkapallo, juominen, tai autot ja moottoripyörät.

1. Sinulla on riittävästi vaatteita.

1. Sinulla on liikaa kenkiä.

1. Olen hyvämuotoinen. Pyöreä on muoto.

1. Kyllä ja Ei ovat täysin hyväksyttäviä vastauksia lähes kaikkiin kysymyksiin.

Mirilt pöllästy...Perjantai 16.02.2007 09:48

*testaa*

|G|R|E|E|N| |E|Y|E|S|
-Sex Addicts!!! People with green eyes have the most passion put into relationships, they have long lasting relationships. People with green eyes are also the horniest and most beautiful. They long for the touch of another. People with green eyes are very sexy and very attracted towards the opposite sex. You will meet the person you're going to spend the rest of your life with if you repost this.

|B|L|U|E| |E|Y|E|S|
-People with blue eyes last the longest in relationships. They are kind, pretty or handsome,very good kissers and are really hot. They always fall in love with their closest friends and never understand why. They are very funny, outgoing and don't care what people think or say. They are very satisfying and love to please. If you repost this and you have blue eyes you will have the best kiss sometime in the next 5 days.


|H|A|Z|E|L| |E|Y|E|S|
-People with hazel eyes are very loveable. They are really hot and are awesome to be around. They don't enjoy 'pet names'. They don't care what people think or say. They are very satisfying and they love to please. They can exceed your pleasure standards. They are very laid back, chilled and love to just be around. If you repost this and have hazel eyes then you will be happy soon with the person who is on your heart.

|B|R|O|W|N| |E|Y|E|S|
-Sexy as hell are adorable, love to make new friends. Their relationship tends to be very honest cause if they aren't truly in love, then the relationship won't work. They fall easily for their bestfriends. Will do anything for that special person. Kind and polite. Can make ANYONE laugh or cheer them up. Loves to please the one they care for or love,VERY good kissers, are straight up WARRIORS. Repost this if you have brown eyes and you will find the one that you are meant to be with within the next 7 days

IhmisgeneraattoriMaanantai 12.02.2007 10:51

http://koti.mbnet.fi/pikpak/ig/index.htm


Lynn päätti syntyä maailmaan eräänä miellyttävänä aamupäivänä. Aika nopeasti näki että hänestä tuli ihminen.. Perhe oli hermoton ja he kiertelivät maailmaa. Koulussa hän suorastaan loisti taidoillaan, siellä hänelle oltiin kateellisia hänen varpaistaan.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kuvottamaan vihannekset, niinpä ammatiksi tuli leikkiviemäröintijärjestelmät.

Lynn kehittyi viidennelläkymmenellä varsin naiselliseksi. Päähänsä hän sai punaiset hiukset, sekä vihreät silmät.
B-Luokan kansalaisista huolimatta hän oli melko fantastinen. Lempiruokaansa makaroonikeittoa hän sai työskennellen ruutujentäyttäjänä.

Lynn ei tupakoi eikä nuuskaa koska on terveysaktivisti. Alkoholia hän juo tappaakseen aivosoluja.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa luuli menevänsä naimisiin.

Sen pituinen se
ILMOITUKSIA, JOITA NÄHTY KAUPASSA:
Mämmiä saatana! (saatavana) mainos kaupan ikkunassa
Gifu-aski (Sisu-aski)
Mansi- ja mustikoita (aivan huippu!)
Äidinpakastus pusseja
Roilerinleike
Naistennahka hanskat
Kodinkoneliike mainostaa: Pakastinarkku ja ruhonleikkaaja sekä lasten päästä vedettävä sänky
Abbelsiinit
Joulukusimyynti
Mahdolliset puutteet ja virheet hinnassa huomioitu
Tamppoonitarjous, koot mini, maxi ja meedio
Äitiys-hortsit
Kissanliha pullia
Torin kalamyyjä mainostaa: Tuoretta mulkkua (muikkua)
Torin kahvilanpitäjä mainostaa: Luteeton piirakka (Gluteeniton)
Kukkiva ruukkupervo
Pekonia (kukkakaupassa)
Mainos tienvarressa: "Poikkeaville kukkia"

KIRPPARIMYYJIEN KOOTUT:
Lasten pori, lasten podi (Body)
Fleesy-paita, fliitsi-pusero (Fleece)
Golitsi-pusero
Rotteepyyhkeitä

RAVINTOLA- JA KAHVILASANASTOA:
Kasvisgranaatti (gratiini)
Reindeer Balls (Poron pallit!! Eli siis lihapullia haettu)
Mummonliha pullia
Lapsille Välilihapihivi (välikyljyspihvi)
Pitsalaissi ja cocis (pizza slice) pitsa-clisee (pizza slice)
Jättipäivän pizza
Ilmoitus turkkilaisten ravintolan ikkunassa: "Sulettu, ei kanata!"

KOULUN RUOKALASSA:
Saatana Hyla (saatavana)
Ruohoripuliperunoita
Paistettua tuskaa (turskaa)
Kalaa ja vakokastiketta

MAINOKSIA LEHDISTÄ, TV:stä
Kuolinilmoitus lehdessä: Syvästi kaivaen, lastenlastenlapaset
Lehti: "Lindhin murhasta pidätettyä vartioidaan itsemurhan ehkäisemisen välttämiseksi"
Asuntoilmoitus: 3 huonetta, keittiö, kakkahuone ja kylpyhuone (olisiko kuitenkin takkahuone...)
TV: "Kursk edelleen merenpohjassa. Ankkureina Leena Kaskela ja Urpo Martikainen."
Mainos lehdessä: "Yllätä vaimosi, lähde matkalle!"
Lehden kuvateksti: "Timo TA Mikkonen ja hänen perseensä" (Perheensä)
Mainos lehdessä: "Nyt saavat mulkut kyytiä!" (muurahaiskarkoitetta mainostetaan)
Mainos TV:ssä (Mummot ja papat siemailevat kahvia puutarhassa): "Päättäkää päivänne K-kaupan kahvilla!"

MUUALTA:
Esitelmä koulussa: Lapasen psyykkinen kehitys (lapsen)
Esitelmä koulussa: Mikro-orgasmit (organismit)
Konsertin ohjelmalehtisessä: Panokoulu esiintyy (pianokoulu)