IRC-Galleria

jenisku_

jenisku_

sähkösauna ;D chkissssss...

Kaksosen vuosi 2007Keskiviikko 17.01.2007 16:28

Kaksoset

Yleisnäkymät:

Jupiterin oppositio ja Uranuksen neliö vaikuttaa merkkiisi koko vuoden ja tulee aiheuttamaan melkoisia häiriöitä sellaisilla alueilla, jotka jostain syystä sitovat sinua liikaa tai herättävät sinussa jatkuvaa tyytymättömyyttä. Kapinamielialasi nousee kovimmilleen tammikuussa, toukokuussa ja lokakuussa, jolloin tuo kuvio on tarkimmillaan. Tarkkaile omaa käyttäytymistäsi ja pyri näkemään oma aggressiivisuutesi merkkinä vakavasta muutoksen tarpeesta tuon hetkisessä elämässäsi. Heti kun saat itsellesi vähän lisää tilaa, voit tunnistaa valtavan helpotuksen olotilassasi. Tänä vuonna kaikki muutokset vievät parempaan suuntaan.

Menestys:

Menestysnäkymät eivät ole parhaat mahdolliset näin kumouksellisena vuotena, sillä pakolliset muutokset kuluttavat luovaa energiaasi sitä enemmän, mitä voimakkaammin yrität pitää vanhoja juttuja kasassa. Suosiollisinta on pitää tietoisesti kiinni omista uudistussuunnitelmistasi, vaikka ne aivan varmasti herättävät voimakkaita reaktioita läheisissäsi. Mars vaikuttaa merkissäsi 7.8 - 28.9 välisen ajan ja tässä on sinun suuri mahdollisuutesi pistää vauhtia muutosten rattaisiin ja kerätä paras mahdollinen saalis tältä vuodelta.

Rakkaus:

Rakkauselämä on aina koetuksella tällaisen vuoden aikana, mutta niinhän sen pitääkin. Liian sitova suhde alkaa ahdistaa pahemmin kuin vuosiin ja silloin on pakko tehdä jotakin. Venus saapuu merkkiisi 11.4 - 8.5 väliseksi ajaksi ja silloin levottomuus purkautuu yllättävinä ihastumisina sellaisiin ihmisiin, jotka uskaltavat pitää kiinni omasta vapaudestaan ja nauttivat elämästään täysin siemauksin. Ihastumiset eivät yleensä johda toimivaan suhteeseen, ellet ole jo sitä ennen vapauttanut itseäsi aikaisemmasta toimimattomasta suhteesta. Parisuhteesi säilyy sitä parempana, mitä reilummin uskallat olla täysin oma itsesi ja tehdä aivan omia juttujasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.