IRC-Galleria

namiPerjantai 21.11.2008 01:31

ei vitsi vihdoinkin paranemaan päin! jes! vihdoinkin! taas.
oon ollu ihan paskana pelkästä lässynlässyn kurkkukivusta koska tunnetusti oon ihan hullun harhaluulonen kaikkien pikku ihottumienkin kanssa..aina välillä.
oon tyhmänä mennyt kattomaan sitä vitsin jorvin sairaalasta kertovaa sarjaa, joka siis on mulle sama kun useimmille ihmisille hc kauhuleffat. no siin oli sellanen tyttö jolla oli tullu aivokalvontulehdus ja verenmyrkytys sellasesta bakteerista joka ihmisillä on kai kurkussa ja sillai siis ihan harmiton mut jos se bakteeri joutuu väärään paikkaan ni seuraukset oli noi. olin ihan törky paniikissa himassa ja etin itestäni pikkusii mustelmii. sit yritin lohdutella sillä että okeiokei jenny ei sulle enää tuu uudestaan aivokalvontulehdusta koska se kummitustauti tuli ja meni jo, mut sit tajusin et ei herne!!! se oli sillon vaan viruksen aiheuttama ja nyt se siis vois tulla ton mörköbakteerin aiheuttamana!!!
ei ziisus!!!
kuljin himassa paniikissa alasti koska halusin huomata sen ensimmäisen möllimustelman josta sit huomais aivokalvontulehduksen ja ehtisin huutaa niin kovaa et ambulanssi tulis ajossa. noh äiti sit muutaman tunnin päästä alko ihmettelemään mun panikointia ja kerroin sille stoorin tuskahikeä valuen ja siihen se vastas vaan et joo ei sulla tollaseen hätää oo ku se on vaan kurkkukipu mut kai sä tiesit et nyt on suomessa joku aika rankka epidemia joku E:llä alkava missä tulee suu ja kurkku täyteen rakkuloita.... ei lohduttanut yhtään!!!
nyt istun toista päivää sohvalla käsipeili kädessä. etin rakkuloita.
Mut nii, lukuunottamatta panikointia kaikki menee oikeesti aika hyvin! voisin jopa ehkä kohta palautua normaalielämään!!! jau! vaatii kyl vähän totuttelua :D ainut vaan mikä on oikeesti aik perseestä on se, että joutuu oikeesti ehkä uudelleen arvioimaan vanhoja ystävyyssuhteita...hyi, ällöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.