IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.07.2007 00:01

oon niin kaivannut tätä! en edes muistanut kuinka ihanaa on vaan viettää päivä kokonaan jonkun hyvän kaverin kanssa. olin tänään lauran kanssa ihan kahdesta päälle kahdeksaan asti, ei olla juteltu moneen kuukauteen, mut juttu ei loppunut hetkeksikään ,,,ihanaa.
oon niin kaivannut tätä, en ees tajunnut kuinka paljon,aaaaaaaaa!!!!!! tässä ne oikeat kaverit sitten kait punnitaan, monen kuukauden breikki mutta tuntu kun olis just vasta eilen viimeksi nähnyt :)
nyt kamala ikävä sitten tässä näkemään muitakin kavereita. Soitin minnalle ja se kerto miten se ja mira on ollut melkeen vihasia mulle kun mua ei kuulemma enään näe :DD
Mutsi lähtee joskus 20. päivä kuusamoon viikoksi, pakko järkätä pippalot kaikille käpyläläisille, vanhoill kavereille ja tietysti ynkille :DD ah tätä päivää ei voi edes tarpeeks hehkuttaa.
oltiin eka istumassa ruotsalaisella, jauhettiin tyttöjen juttuja (parasta!) poltettiin tupakkaa kuin korsteenit ja yritettiin etti varjoa. Mentiin kaupunkiin ostamaan lakulle sortseja ja siitä syömään mansikoita ruttiksen penkille ja taas tietysti polttamaan tupakkaa, on se ihanaa kun on 18v. ystävä joka ostaa tupakkaa :) mansikoihin tosin meni maku ja nyt sattuu mahaan ://
mutta aaaaah, tällasta lisää laku! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.