IRC-Galleria

jennyw

jennyw

Thinking about the things that made me a sad panda.

np. Perfect Circle - PetPerjantai 10.11.2006 11:29

Neljän viikon sitkeä odotus palkitaan huomenna. Vielä 36 ja puoli tuntia, ja vartti. Ei, en ole sairas, olen vain uponnut virtsaan ja muuhun ureaan - enkä osaa uida.
Runoilen aamuisin tupakalla, kun ilma seisoo ja savu jää leijailemaan kasvojen ympärille. Pitää osata puhaltaa kovempaa.
Eilen pääsin eroon viikon kestäneestä suhteesta oikkuilevaan viisauden hampaaseen. Luulen, että kasvoimme vain erilleen. Suhteesta jäi tosin kipeät jäljet, aika paljon verta ja pari tikkiä. Mahdollisesti myös muutama mustelma poskeen, mutta mitäpä sitä ei pieni tyttö vapauden eteen tekisi.
Ajattelin palkita itseni uudella lävistyskorulla, kun mummikin muisti minua ennen kuin on ehtinyt edes kuolla. Pitää myös rangaista itseäni suuvedellä ja kasalla särkylääkkeitä viikonlopuksi.

Perfect Circlestä tulee aina mieleen ne kylmät aamut kun ajoin keväällä-06 YO-kirjoituksiin. Ja Lotta oli edellisenä iltana jättänyt Fiestan vänkärinpuolen oven auki, ja auto ei koskaan lämminnyt. Perfect Circlestä tulee mieleen Pyry/pyry.

"I'll be the one to protect you from
Your enemies and your choices son
They're one in the same
I must isolate you
Isolate and save you from yourself"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.