IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

VittuLauantai 19.01.2008 11:53

EI KELLÄÄ OIS YLIMÄÄRÄST PUHELINTA? MULLA HAJOS OMA! :( JA SINNE MENI SIT KAIKKI NUMEROT ET JOS VAA VOITTE NII KERTOKAA NIIT :)

ILTASANOMAT - TESTEJÄ JA NIIDEN TULOKSIAPerjantai 18.01.2008 11:03

Millainen olet elämänkumppanina?

Parisuhteessa kahden erilaisen ihmisen pitää löytää yhteinen sävel. Välillä ristiriidat voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä. Aina vika ei kuitenkaan ole kelvottomassa kumppanissa vaan omissa epärealistisissa vaatimuksissa. Testaa millainen kumppani olet: niuho naputtaja vai joviaali kannustaja?

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 3 pistettä

Pisteitä 0-6: Olet joviaali kannustaja - rauhaarakastava ja hyväntuulinen ihminen, joka ei pienestä hetkahda. Osaat rakastaa miestäsi ja maailmaa sellaisina kuin ne ovat. Huumorintajullasi varustettu ihminen selviää vaikka millaisen mammutin kanssa.


Oletko hellyysrohmu?

Pienet rakkaudenteot liimaavat rakastavaiset yhteen. Joskus hellittelyroolit kuitenkin jämähtävät paikalleen parisuhteessa: toinen osapuoli hellittelee olan takaa, mutta saa vastalahjaksi vain murahduksia ja äyskintää. Leikkimielinen testimme paljastaa, pyritkö saamaan hellittelyä enemmän kuin antamaan sitä.


TULOKSET: Sait testissä yhteensä 6 pistettä

Pisteitä 0-6: Toinen nimesi voisi olla hellyydenantaja. Huomioit rakkaasi tarpeet ja hellit suhdettanne antaumuksella. Ole kuitenkin vähän varuillasi, ettei hunajapupusi ala pitää pyyteetöntä rakkauttasi itsestäänselvyytenä.


Millainen rakastaja olet?

Toiset ovat rakastajina kuin kesyttömiä kissapetoja, toiset osoittavat rakkauttaan hillitymmin.
Harvoin kumppanilta kuitenkaan tulee kysyneeksi, millaisena rakastajana hän sinua pitää.
Eikä tarvitsekaan, sillä nyt voit selvittää leikkimielisellä testillä, millainen rakastaja sinä olet!

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 6 pistettä

Pisteitä 0-6: Olet rauhallinen rakastaja, pystyt puntaroimaan ihmissuhdekuvioitasi järjen kanssa, etkä odota liikoja kumppaniltasikaan. Kun sinun kanssasi siirtyy sänkykamarin puolelle, tietää aina mitä saa. Olet löytänyt oman tyylisi ja tiedät mitä haluat - luotettavan ihmissuhteen ja tyydyttävää seksiä.

Onko parisuhteesi tasa-arvoinen?

Rakkauden alkuhuumassa eletään niin tiiviisti yhdessä, ettei tasa-arvoa ei tarvitse ajatella. Kun lemmen sumentamat silmät kirkastuvat ja vaaleanpunaiset lasit unohtuvat pölyyntymään pöydälle, tiskivuoret ja pyykkikasat alkavat ärsyttää. Kuhertelu yhteisessä lemmenpesässä kuuluu yhä asiaan, mutta kenen tilipussia vuokra keventää?

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 6 pistettä

Pisteitä 6-12: Onneksi olkoon! Olette onnistuneet jakamaan vastuun tasa-arvoisesti. Kun töitä on tasapuolisesti, myös yhteistä aikaa jää enemmän. Parisuhde voi paremmin!Oinas! -18.1-08Perjantai 18.01.2008 10:27

Vaikka itsetuntosi on huipussaan, mustasukkaisuus repii sydäntäsi. Epäilysi ovat kuitenkin täysin turhia. Yritä silti etsiä enemmän yhteistä aikaa.

Oinas - 17.1.2008Torstai 17.01.2008 08:44

Edessäsi on vihdoinkin ihminen, joka on nähnyt maailmaa ja jonka mieli on täynnä uudenlaisia ajatuksia. Hän piristää harmaan päivän.

hehe, onkohan totta :DDTiistai 15.01.2008 09:07

Varaudu, ettet selviä päivästä ilman arvostelua. Erottinen elämäsi ei näytä olevan oikeilla raiteillaan, siihen olisi syytä panostaa.

Oinas - 14.01.2008Maanantai 14.01.2008 14:05

Ilmaan heitetty ajatus ei ole niin pöhkö kuin aluksi tuntuu. Se saattaa johtaa sinut eroon liian jähmeistä tavoistasi.
KUKA ON HALUKAS LÄHTEE MUNKAA TÄNÄÄN

PERJANTAINA VIETTÄMÄÄN ILTAA DOKAAMISEN PARISSA?

ILMOITUKSET ENNEN ILTAA KIITOS!
joono tämä henkilö ei ollu tuttuni mutta tämän takia ystäväni makaa sairaalassa letkuissa, sattui menettämään yhden parhaimmista ystävistä ja joutui shokkiin. </3