IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Onnea Mummi!<3 59v.

tuli taas vähän otettuu !Lauantai 22.03.2008 13:04

Jooo!! No eka aloteltiin tässä hommakses ja siirryttiin siitä sit suvantoon,oli aika hiljanen meno siel toki tappeluit oli kiva kattella. Join ihme ja kumma VAAN 40e edest drinkkei :DD Oli kivaa! Sit päätin mennä röökille ja automaatille ( se on iha vieres) jännitti iha sikana et saanko ees rahoja ulos sielt ku en muista tunnuslukuu! Eka se näytti epätoivoselt yritykselt mut sit vikan kerran IHME JA KUMMA muistin sen. Sain siis 60e ulos . en tiiä mihi tarkotuksee ne nostin mut väliäkö sil nyt ainaki on käteist :DDD


Kiitos teemu,sanna,tatti ja muut ketä nyt tulitte moikkaamaan mua 3 vuoden takaan, Oli ihana nähä niinki pitkän ajan jälkeen. Ette oo muute muuttunu yhtään (hehe). Joo mutta jenni ei jaksa kirjotella enään. Pitäkää kivaa ja HAUSKAA PÄÄSIÄIST.!!!NYT ON MUUTE KIVA OLO! MENIN TÄNÄÄ VAST AAMU KUUDELT NUKKUU JA HERÄTYS OLI 8.00 JIPII.. kOHT VISSII VOIS SIT VÄHÄ ALOTELLA/JATKAA DOKAAMIST ELLEI MUUTA KEKSI.


-DARRA-

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 16:49

Kolmannelle meselistallasi:
"Läheks mun kaa sienestämään?"
Mitä vastasi?
"hä? :D"

Viidennelle meselistallasi:
"Moikka, oisko sulla mitää vinkkejä miten sais takamusta kiinteytettyy? =)
Mitä vastasi?
"JÖÖ ABKING PRO :D "

Kahdeksannelle meselistallasi:
"Heippa, mä sain tänään uudet sukat :) Sori oli pakko kertoa jollekkin ku oon niin onnellinen!!!!"
Mitä vastasi?
"anteeks mitä?!"

Kymmenennelle meselistallasi:
"MOI OON MOHIKAANI JA MUN NIMI ON MONNI"
Mitä vastasi?
"K :D"

Neljännelletoista meselistallasi:
"VOINKO TULLA TEILLEE?"
Mitä vastasi?
"Joo tule vaan,voinko tarjota kahvit :D"

justiinsa joo ...Maanantai 17.03.2008 01:30

Tarkempi tulos:

Hyveitä:

Oikeudenmukaisuus: 11
Urhoollisuus: 11
Kohtuullisuus: 10
Lojaalisuus: 10
Suhteellisuuden taju: 10
Anteeksiantavaisuus: 8
Viisaus: 8
Pyhä huolettomuus: 7
Rakkaus: 7
Hiljainen tieto: 4
Jalo joutilaisuus: 3
Syntejä:

Ahneus: 11
Vihamielisyys: 10
Kateus: 7
Murehtiminen: 7
Ylpeys: 7
Hekumallisuus: 6
Huumorintajuttomuus: 6
Vatsan palvonta: 6
Tietämättömyys: 5
Hengen velttous: 3
Välinpitämättömyys: 3


28.3!Sunnuntai 16.03.2008 18:53

Elikkä synttärit juhlittais lapinkyläs,kirkkonummella 28.3 :) Jos on halukkaita tulemaan nii ilmoittakaas siitä yhteisöön Juomapeli ;) <3 siel selvii lisää . Kysymyksii,asiaa,tiedotettavaa ihan mitä vaa tulee niin sinne kaikki noi jutut,kiitos!

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 22:09

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneensa muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Vaihtoehtoja on kaksi

1. Ole hyvä ja kopioi tämä päiväkirjaasi

tai

2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sinua!

Oinas 11.2-08Maanantai 11.02.2008 19:42

Jännitystä on luvassa, etkä haluaisi kertoa siitä ystävillesi. Älä syyllisty valkoiseen valheeseen, sillä he voivat nähdä sinut kesken salaisen tapaamisen.

Kuulet ällistyttäviä uutisia ystävästäsi. Älä niele niitä pureskelematta. Kannattaa kysyä asiaa suoraan, nyt on viesti muuttunut matkalla.

Tunnustat jotakin ystävällesi. Hän on jo odottanut sitä. Tänään avautuu hyvä hetki kahdenkeskiselle keskustelulle.

vittuuks tollasii tueta!Perjantai 08.02.2008 07:05

Hetkinen...

Ota kuppi kahvia ja rentoudu, sillä Kuvake.netissä on käyttökatko. Palaamme linjoille mahdollisimman pian.

Pahoittelut häiriöstä.

PS. Odotellessa voit tutustua vaikka Mikseri.netin musiikkitarjontaan.

Oinas - 06.02.2008 * apuwa*Keskiviikko 06.02.2008 04:15

Olet hukannut ainakin osan järjestäsi kieltäytymällä eräästä kutsusta. Älä hätäänny, asia ratkeaa, sillä eräs ystävä alkaa järjestää asioita puolestasi.


Tarjoa koko porukalle Runebergin tortut. Tai vaikka munkit. Joku huomioi sinut ihanasta eleestä. Nauti aikaansaannoksistasi työelämässä. Olet paljon vartija.


Saat hyvän vihjeen, jota kannattaa seurata. Se avaa sinulle uuden ulottuvuuden. Sellaisen, jota et aiemmin osannut käyttää hyväksesi.

Oinas-05.02.2008Tiistai 05.02.2008 06:23

Jännität erästä tapaamista niin että vatsaasi vääntää. Uudet tuttavuudet johtavat sinua kohti parempia aikoja, sillä nykyinen olotilasi on liian stressaava.