IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 22:09

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.

Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneensa muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Vaihtoehtoja on kaksi

1. Ole hyvä ja kopioi tämä päiväkirjaasi

tai

2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sinua!

Oinas 11.2-08Maanantai 11.02.2008 19:42

Jännitystä on luvassa, etkä haluaisi kertoa siitä ystävillesi. Älä syyllisty valkoiseen valheeseen, sillä he voivat nähdä sinut kesken salaisen tapaamisen.

Kuulet ällistyttäviä uutisia ystävästäsi. Älä niele niitä pureskelematta. Kannattaa kysyä asiaa suoraan, nyt on viesti muuttunut matkalla.

Tunnustat jotakin ystävällesi. Hän on jo odottanut sitä. Tänään avautuu hyvä hetki kahdenkeskiselle keskustelulle.

vittuuks tollasii tueta!Perjantai 08.02.2008 07:05

Hetkinen...

Ota kuppi kahvia ja rentoudu, sillä Kuvake.netissä on käyttökatko. Palaamme linjoille mahdollisimman pian.

Pahoittelut häiriöstä.

PS. Odotellessa voit tutustua vaikka Mikseri.netin musiikkitarjontaan.

Oinas - 06.02.2008 * apuwa*Keskiviikko 06.02.2008 04:15

Olet hukannut ainakin osan järjestäsi kieltäytymällä eräästä kutsusta. Älä hätäänny, asia ratkeaa, sillä eräs ystävä alkaa järjestää asioita puolestasi.


Tarjoa koko porukalle Runebergin tortut. Tai vaikka munkit. Joku huomioi sinut ihanasta eleestä. Nauti aikaansaannoksistasi työelämässä. Olet paljon vartija.


Saat hyvän vihjeen, jota kannattaa seurata. Se avaa sinulle uuden ulottuvuuden. Sellaisen, jota et aiemmin osannut käyttää hyväksesi.

Oinas-05.02.2008Tiistai 05.02.2008 06:23

Jännität erästä tapaamista niin että vatsaasi vääntää. Uudet tuttavuudet johtavat sinua kohti parempia aikoja, sillä nykyinen olotilasi on liian stressaava.

VAROKAA!Maanantai 04.02.2008 21:56

hullu liikkeellä!

Saattaa olla mielenvikainen tyyppi ja vielä rumakin.

http://irc-galleria.net/archive.php?album_id=1984883

Poistakaa kaikki hänen lähettämät kommenttit, ja ilmoittakaa ylläpidolle niistä
koska tuo on kyllä niin perverssin olonen!

Lisätään kaikki tämä omaan blogiinsa nii toivottovasti toi tyyppi katoaa galleriasta!!

[Ei aihetta]Maanantai 04.02.2008 17:46Juuri ennen häitä..

Nainen: Hei Rakas
Mies: No vihdoinkin, olen odottanut jo niin kauan !
Nainen: Haluatko että lähden ?
Mies: EN ! Mistä nyt tuollaista sait päähäsi ? Jo pelkkä ajatuskin kauhistuttaa !
Nainen: Rakastatko minua ?
Mies: Tietenkin, kaikkina vuorokaudenaikoina !
Nainen: Oletko pettänyt minua koskaan ?
Mies: En ikinä ! Miksi kysyt tuollaista?
Nainen: Haluaisitko suudella minua ?
Mies: Kyllä, aina kun minulla on tilaisuus siihen !
Nainen: Löisitkö minua koskaan ?
Mies: Oletko hullu ? Tunnethan sinä minut !
Nainen: Voinko luottaa sinuun ?
Mies: Kyllä, kulta..
Nainen: Rakas..

7 vuotta häiden jälkeen:
Lue teksti alhaalta ylöspäin ! ^^

Luettuasi tämän kopioi tämä päiväkirjaasi ja saat loistavan parisuhteen

VittuLauantai 19.01.2008 11:53

EI KELLÄÄ OIS YLIMÄÄRÄST PUHELINTA? MULLA HAJOS OMA! :( JA SINNE MENI SIT KAIKKI NUMEROT ET JOS VAA VOITTE NII KERTOKAA NIIT :)

ILTASANOMAT - TESTEJÄ JA NIIDEN TULOKSIAPerjantai 18.01.2008 11:03

Millainen olet elämänkumppanina?

Parisuhteessa kahden erilaisen ihmisen pitää löytää yhteinen sävel. Välillä ristiriidat voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä. Aina vika ei kuitenkaan ole kelvottomassa kumppanissa vaan omissa epärealistisissa vaatimuksissa. Testaa millainen kumppani olet: niuho naputtaja vai joviaali kannustaja?

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 3 pistettä

Pisteitä 0-6: Olet joviaali kannustaja - rauhaarakastava ja hyväntuulinen ihminen, joka ei pienestä hetkahda. Osaat rakastaa miestäsi ja maailmaa sellaisina kuin ne ovat. Huumorintajullasi varustettu ihminen selviää vaikka millaisen mammutin kanssa.


Oletko hellyysrohmu?

Pienet rakkaudenteot liimaavat rakastavaiset yhteen. Joskus hellittelyroolit kuitenkin jämähtävät paikalleen parisuhteessa: toinen osapuoli hellittelee olan takaa, mutta saa vastalahjaksi vain murahduksia ja äyskintää. Leikkimielinen testimme paljastaa, pyritkö saamaan hellittelyä enemmän kuin antamaan sitä.


TULOKSET: Sait testissä yhteensä 6 pistettä

Pisteitä 0-6: Toinen nimesi voisi olla hellyydenantaja. Huomioit rakkaasi tarpeet ja hellit suhdettanne antaumuksella. Ole kuitenkin vähän varuillasi, ettei hunajapupusi ala pitää pyyteetöntä rakkauttasi itsestäänselvyytenä.


Millainen rakastaja olet?

Toiset ovat rakastajina kuin kesyttömiä kissapetoja, toiset osoittavat rakkauttaan hillitymmin.
Harvoin kumppanilta kuitenkaan tulee kysyneeksi, millaisena rakastajana hän sinua pitää.
Eikä tarvitsekaan, sillä nyt voit selvittää leikkimielisellä testillä, millainen rakastaja sinä olet!

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 6 pistettä

Pisteitä 0-6: Olet rauhallinen rakastaja, pystyt puntaroimaan ihmissuhdekuvioitasi järjen kanssa, etkä odota liikoja kumppaniltasikaan. Kun sinun kanssasi siirtyy sänkykamarin puolelle, tietää aina mitä saa. Olet löytänyt oman tyylisi ja tiedät mitä haluat - luotettavan ihmissuhteen ja tyydyttävää seksiä.

Onko parisuhteesi tasa-arvoinen?

Rakkauden alkuhuumassa eletään niin tiiviisti yhdessä, ettei tasa-arvoa ei tarvitse ajatella. Kun lemmen sumentamat silmät kirkastuvat ja vaaleanpunaiset lasit unohtuvat pölyyntymään pöydälle, tiskivuoret ja pyykkikasat alkavat ärsyttää. Kuhertelu yhteisessä lemmenpesässä kuuluu yhä asiaan, mutta kenen tilipussia vuokra keventää?

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 6 pistettä

Pisteitä 6-12: Onneksi olkoon! Olette onnistuneet jakamaan vastuun tasa-arvoisesti. Kun töitä on tasapuolisesti, myös yhteistä aikaa jää enemmän. Parisuhde voi paremmin!Oinas! -18.1-08Perjantai 18.01.2008 10:27

Vaikka itsetuntosi on huipussaan, mustasukkaisuus repii sydäntäsi. Epäilysi ovat kuitenkin täysin turhia. Yritä silti etsiä enemmän yhteistä aikaa.