IRC-Galleria

jeeSunnuntai 25.11.2007 23:32

no huhu, puhuin äidin kaa, se puhu ceen kaa ja sit nyt me ollaa kavereit. kerroinko mä jo et cee oli aikasemmin joskus aikaa sitten valittanu sen äidille et oon ilkee. lol äksdee. mut nyt ollaan kavereit enkä mä voi puhuu pahaa siit. :) mut iha jees, kerroinks jo et kerroin sen äidille kaikki sen pahat tavat PAITSI et se kössii ja pakottaa mut valehtelee sen vanhemmille. nyt se ei saa enää olla shamayn ja tiffanyn kaa. ehkä ihan hyvä kaikille osapuolille mut epäilen että se tottelee tota sääntöö, el ou el. ei täs mtn, iha jees.

mä ostin just itunesist basement jaxxii mut ei se ollukaa nii hyvä, tuli vähä lömppö olo. mut sit aiemmin olin ostanu taylor swiftii, suosittelen kaikille! <3 se on tosi ihana ja vaa 16v. se laulaa countrya. ^^ oon ihan redneck, tykkään eniten sen laulust our song, kantsii vaik warettaa jos ei pygee ostaa kosk se on oikeesti tosi ihana laulu ja mä rakastan sitä. <3 eikä country ees oo hirveen nasaalist tai kamalaa, ihan hyvin mä sitä kuuntelen. :) iskelmäst en kyl vielkää tykkää.

okei mul on ihan sikana läksyy, arvaatkaa vaa oonko tehny. niiku 6-8 sivuu pitää kirjottaa gov't varten ens perjantaiks mut en oo perjantaina koulus ku mennää hakee viisumi meksikoo ja sit la on tyhmä SAT koe. :P en oo kyl siihenkää opiskellu. huoh. gov't ontyhmä ku en ees tiiä mistä kirjottaisin, tai tiiän ku mullahan on aihe, mut siis emt sisältöö ku ei hutsita tehä tutkimust sitä varten................ huoh.

nyt on vähän tälläi huoh olo. ehkä luen vähän enkun kirjaa. taidanpa jättää tanssin TAAS välii. >__< argh. tykkään kyl tanssii mut mul ei vaa oo aikaa sille :/ mut oon päättäny tanssii tän talven, ja sitku tulee tennis ni pidän vaa hip hopin ja stepin. aina ku tanssin balettii ni parit ekat kerrat on just parhait mut sit jtnki mun innostus lopahtaa ku seinää. huoh. ehkei baletti oo enää mun laji vaikka mä silleen kyl pidän siitä kovasti. monimutkasta.

elossa ollaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.