IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 04:28

musta tuntuu että mä olen alkanut amerikkalaistumaan koska mä haluan draamaa jotta mä jaksaisin kirjottaa tänne :D lol.

noh, autos matkal kotii domi on meijän kyydis ja kaikkee sit se alkaa selittää kui on bileet tänä vkl ja tuleeks cee sinne ja kaikkee, sit cee on sillee no en mä pygee ku en saa enää bilettää. sit domi on ihan sillee EI VITUS DUDE!! MIKSET?!?!? sit cee sillee yrittää kiertää aihetta ja plaa plaa ja sit tulee selville et mä kerroin ja sit domi kääntyy taaksepäin ku mä istuin takaistuimel ja sit se alkaa huutaa mulle sillee VITTU OOTSÄ SEKASIN VITUN VAIHTARI MIKÄ SUN ONGELMA ON TAJUUTSÄ MITÄ SÄ OOT MENNY TEKEE VITUN DORKA!!!!!!! olin vaa sillee et öö ? anteeks, mut ceetä ei kyl haittaa eikä tää asia oikeesti kuulu sulle et... VITTU ETSÄ TAJUU ET ASIAT ON TÄÄL ERITAVAL?!?! SIIS TÄÄLLÄ, AMERIKASSA, ME EI KERROTA MEIJÄN VANHEMMILLE MITÄÄN!! MITÄÄN MITÄ ME TEHÄÄN!! SIKS ME VALEHDELLAAN KOKO AIKA!! ETSÄ VITTU TAJUU ?!?!?! MIKÄ SUN ONGELMA ON?!?! TAJUUKS LÄHESKÄÄ MITÄ SÄ OOT MENNY TEKEE?!?! VITTU MÄ OLISIN AINAKI IHAN VITUN VIHANEN JOS JOKU TEKIS MULLE NOIN!!!!! TAI SIIS.. KYLHÄ MUN MUTSI TIETÄÄ ET MÄ BILETÄN.. MUT SILTI VITTU!!!!! TÄÄLLÄ ME EI KERROTA VANHEMMILLE NIIKU MITÄÄ!!!! TÄÄ EI OO NIIKU SUOMI VITUN DORKA!!!! okei, no ehk sun ois kantsinu miettii ton selittämistä mulle ENNEN tätä hetkee. VITTU ETSÄ TAJUU ET SIKS ME AINA VALEHDELLAAN!!!! ME AINA VALEHDELLAAN MEIJÄN VANHEMMILLE!!! VITTU MÄ OISIN IHAN VITUN VIHANEN VITTU!!!!! okei.. VITTU ETSÄ AINA SELITÄ KUI SUN MUTSI ON IHAN VITUN KOVAKURINEN JA KAIKKEE TIUKKAPIPO MUMMELI?!?!?!?!?!? öö.. se on kiinalainen. VITTU EKS TAJUU ET JENKEIS ME OLLAAN PALJON TIUKEMPII VITTU!! VITTU MÄ OISIN NIIN VITUN VIHANEN!!!!!! (wtf mikä ton ongelma on?) okei.

en mä sit kuitenkaa jakanu ajatuksiani siitä, että tää on must kyllä ceelle parempi. ainii sit mä mainitsin et täällä ihmiset dokaa ja oksentaa. sit se sano et no eihä!! ei me aina!! mut kelaa kui sit on mageet vanhempana muistella kavereiden kaa et hei muistaks sen kerran ku oltii iha vitun kännis ja oksenneltii vaa ympäri seinii ja vittu oltii iha vitun sekasin ja kaikkee vittu!! olin vaa sillee, ahaa.. hmm. kiinnostava näkökulma. ehk ois pitäny mainita et on aika säälittävää jos ei osaa pitää hauskaa ilman alkoholii. mut domi on viel nuori, se on jopa 2 vuotta mua nuorempi. lapsentyhmyyttä, mä anna sille anteeks.

mut ei se mitää vaik ceeki oli räyhäs mulle vähäsen ku domi siin alko raivoo, kosk sen jälkee ne oli molemmat sillee et hahahahahaa, et eihä me tosissaan oltu, kai sä sen tiiät, et ei me oikeesti olla sulle vihasii. olin sillee et wtf? mikä näiden ongelma oikeesti on. jos joku sanoo monii kertoi et olis vihanen, ni eiköhän se kans oo vihanen. olin mä mistä maasta tahansa, ni toi on kyl aika universaali, ei millää pahal. mut ceeki on aika lapsentyhmä, ei se mitää, sillä mä tiiän että se osaa nousta tän yläpuolelle ja ymmärtää kui hyväks tää oli sille sitten vanhempana.

mut domi on kyl ihan mahoton nykyää, onneks mul ei oo golfii kevääl. huoh.

laskettelukeskukset on auennu. lunta tosin ei oo tarpeeks oikee.. huoh, pitäisköhä pyytää mun snoukkakamat tänne vai vuokrata. hmm.. riippuu kyl et kui paljon aion snoukkailla.

no mut ei se mitää ku aksu lähetti kukkii<3 ;)

mä oon nyt niin hyväl päällä että meen jopa balettiin, luen gov't quizii ja opiskelen matikan quizii kans ja teen läksyt. jos ehin! :P <3

oon löytäny uuden bändin: scandinavian music group. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.