IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 03:29

okei mua masentaa taas jtn mun täytyy sortuu kirjottaa tänne. TAAS.

kerroinks jo et tiffanyn pikkusisko ei ookaa raskaan? se oli sen tekosyy karata kotoo!

sit kaikki vaa kelaa et se on tyhmä horo ku valehtelee tiffanylle tollee ku ei tiffany ansaitse tollast kohteluu. hei duh, miltä susta tuntuis jos sun äiti on jossai huitsin nevadas, et ees tunne sitä, sun äitipuoli muutti pois vauvan kaa, sun 2 isosiskoo on molemmat pois kotoo. asut siel YKSIN sun amfetamiini-isukin kaa. miltä susta tuntuis? kyllä mäkin valehtelisin karatakseni pois kotoo. mut täällä asiat ei toimi niin, tiffanyn pikkusisko on nyt hirvee horo jota kaikki vihaa, miksei keneltäkää heru myötätuntoo? miksei ihmiset välitä toisistaa. :(

mua vaan masentaa.

juttelin tänään mun senate open ms. calvertin kaa et hankittais kummilapsi, sponsor child. sit se oli sillee et hei vähäks mageet, sehä on sellai joulukuusi johon kaikki ripustaa omat name taginsa! sit olin et ... öö.. SPONSOR CHILD. sit se oli sillee, ai siis se onki sellai joulukuusi johon laitetaa enkelit, kaikki ripustaa ittensä tekemät enkelit! sit olin sillee siis se on oikee ihminen ulkomailla. sit se oli sillee mee puhuu mr. hoernerille, se on meijän toinen ope senates. se hogas heti ja oli sillee wau vähäks magee idis! ^^ eli nyt pitää tehä proposal ja esittää se luokalle, ja kelasin tietty et hei kysynpä ceeltä apuu, sit se katto mua ku jtn vajukkii, et ooks tosissas? mikä tää homma ees on? älä kato muhun päin senkin tyhmä vaihtari, en tunne sua.

et emt.. ehkä kysyn sen äidilt apuu..? en tiedä. en oo tottunu tälläsee perhe-elämään.

mul on taas iha vitusti läksyy, alan nyt tekee niitä. heihei<3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.