IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 06.08.2007 23:05

yks paiva nain niiku joku.. 5 parii. silleen uutta. lahti kaikki jollekki kavelylle. eri aikaan. sit asken nain yhen parin imuttamas ruokalas. se poika on tan paikan parhaimman nakonen mut en kyl tajuu, ei se tytto nyt niin hyvannakonen ees oo. :) mut en ees tajuu miks pariutuu ku ei ne ees saa panna ku ei saa olla poikii tyttojen huoneis, tai ees dormseis eika toistepain et eihan niille jaa ku joku.. metsa? ja me lahetaan taalta perjantaina et niiku vois yrittaa ees vahasen kontrolloida noit hormonejaan. duh. pliis.

ke on vika ja seuraava mall trip. aika perseest. jaksaakoha ees yrittaa. vittu mua angstittaa mun kone adapteri ja naa. argh.

taal on ollu pari viileeta paivaa, mul on itseasiassa kylma. vaik ulkona on salee lahemmats 30 ku 20 astetta ni silti. pitaa olla pitkahihanen ja farkut. :(:( eika oisinkaa oo enaa niin kuuma.

sit kavin asken postis, vittu siel on joku n00b eika se tiia et saaks eurooppaan lahettaa pakettaja. niiku r u kidding me?!?! oikeesti niiku PLIIS. vahan grippii tahan hommaan. kavin sit asken siel taas ku se sano et tuu takasin 30min kuluttuu ni voin kysyy sen pomolta, sen pomon pitais tietaa... no ei se pomo ollu siel. sen pomo vittu syo joku vitun fiestan tata menoo. eiku siesta, sori. :D:D pyys et tuun siel kayamaan uudestaa 30 min kuluttuu. vittu mul oo aikaa tallaseen paskaan. ne on sitapaitsi auki klo 9-15, joka on kans aika perseesta kosk mulla alkaa koulu 9 ja loppuu 15. vittu miten ma lahetan mun vaatteit suomeen sitku palaan taalta?!

ja vittu mul on vatsa ihan sekasin tast vitun ruoast. vittu.

teijan pitaa kysyy hyvii kysymyksiin mihin ma voin vastata kosk just nyt en keksi mista kirjottaa. katottii taas youtubee hissan tunnil mut ei taaskaa herunu karkkii. jeanin, enkun, tunnil pelataa kai baseballia. :D:D

sit ma tota.. lahen taalta perjantaina, mut emt mihin aikaan ku ei oo niit tyhmii lentotietoi ku se yks tyhma ei antanu niit vittu senki kaa. on seki niiku yks!

sit meil on tanaa hr kisat, vittu siinkaa mitaan vitun jarkee vittu ku ei ees tiia kui mont pistetta meil on ja kuka johtaa. siis ihan turhaa niiku oikeesti. VITTU. ja ne on jtn ihan tyhmii pelei kuten kirjota ef nenallasi, joka on taynna huulipunaa. mua ei vittu kiinnosta. jos mua kiinnostais, ni ma tekisin sita nain vapaa-ajalla mut arvatkaa teenko. sit huomen mennaan baseball matsiin ja keskiviikkona on talentshow. ei oikee kiinnosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.