IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 14.09.2007 06:06

no hoho, kelasin jatkaa listaa mut mul on nii vitust läksyy et jää toiseen kertaan. :(

luin just national honor societyn säännöt, meijän pitää osallistuu tai järjestää ainakin 1 roskiekeräys, veritesti ja sit komitea, mä olen lapsille lukemisessa.

huoh, olin tänää golfis, sit näin norjaa, argh se on tyhmä paska. ja sitku olin siel jo 15.30 ja aloin puttailee 15.45 ni soitin paulille, isille, et tulee hakee 16.15 et pelaan just sillee 30min. sit eikös norja saavukin JUST sillon ku nään tahoen ajavan siihen eteen, sit oon sillee et moikka lähen nyt ku tahoe tuli, sit norja on sillee ai lähet? ai miks? siis lähetsä? ai siis .. häh? miks sä lähet? siis.. ootsä .. ootsä.. menos dddddd--ddddd-dddd-........ *miettii* DURANGOON vkl? sit olin et joo, tahoe tuli, oon menos durangoon (vittu se on dorka, kaikki menee durangoon niiku joka vkl ja sit se ei osaa ees sen paikan nimee, seki on ollu siel ainaski 2x). sit se oli ai courtneyn kaa?? durangoo?? siis ootsä menos durangoo?? "no ihan oikeesti näin just tahoen tulevan, oon edelleenki menos durangoo ceen kaa." ai siis.. mut siis miks sä meet sinne?? siis durangoon. siis hä? niiku ostaa homecoming mekkoo vai? ku ainaki niin courtney kerto mulle. siis ootsä menos? "joo olen menossa." siis lähetsä nyt niiku miks??

ei oikeesti voi olla yht vajukkii. aika paha jos courtney pyys sen meijän kaa durangoo, vittu se on hidas ja sit sil kestäääää ja kestääääää ja kestääääää!!!!!!! ainii, liz ei kyl tehny kovinkaa kristillist tekoo sillon maanantaina ku mentii powerlunchii kosk tavattii norja siin matkal ja se halus messii ja liz totes et sen auto on täynnä, se oli tosi pahoillaa. sen autos oli minä, ali ja liz. et hmm.. :/ mut oon edelleen sitä mieltä et liz on kiva. <3

ja puttailu meni ihan huonosti >__< huomen meen lyömää. sit on koulun jälkee.. oon ihan varma et mul on jtn, me kai mennää courtneyn kaa dunesille dokaa.. ja sit jotkut menee kai polttaa pilvee.. ja sit meen domin kaa kattoo tappeluu yyllä. :D:D näil on TAPPELUITA!!!!! oli eilen ja tänään, ja sit norja oli eilen kattomas, sit se sano mulle just sillee ainiin sini muistinko mä kertoo et olinki eilen kattomas tappeluu? et hei kerroinks mä jo siitä?? "öö et en nähny sua eilen (onneks)?" mut domi on ihan .. villi. :D:D se tietää aina kaikist tappeluist. :D ja sil on kamalasti kakshaarasii.

ainii, sit se aihe mist mun piti alunperin kertoo, sitku paul tuli hakee mua golfist ni käytii "nopee" pistäytymäs sen toimistol, vähintää 30min, ja sit mentii salon deshayesiin!! :D:D VITTU näil on JÄTTIMÄINEN salonki, siel on 3 solariumii, lasereit, kampaajii, hierojii ja kasvohoitoi. siis se oli niiku.. omakotitalon kokonen salonki! ja sit megan oli siel töis, mul on sen kaa gov't. ja ainii, kynsihoitoi kans. :D:D oli muute niiku VÄHÄN mageet. ja sit paul on niike vice president of business banking, sillee et .. iha jees. :D:D ja courtney saa uuden auton valmistujaisiks. se haluu sellasen nopeen urheiluauton jos ei oo kattoo tai sit ison auton jonne mahtuu paljon ihmisii, niiku näiden chevrolet tahoe. :D jes, et tälläst.. sit meen kans candacen synttäreille lauantaina, jolloin me mennään durangoo ostaa homecoming pukui. ainii mut kerroinki jo siit. ah, pääsen shoppailee. ainii, piti pyykätä.. :/ mut löysin lisää vaatteit ni ehken tee iha viel.. :D:D nähkäämme! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.