IRC-Galleria

Rakas päiväkirjani... ;DTiistai 15.11.2005 23:05

Kokeillaas sit jubailla ittekseen tovi, ku kerran iiärseessä on niin kovin hiljasta ja IRL vielä hiljasempaa... jos ei ota huomioon naapurin metelöintiä. Vielä joku päivä käyn sanomassa sille, että: "Hei, laittaisitko noita reteoita pienemmälle, kiitos!". Siinä en ajatellu säästää kiron sanoja!

Päivä kompaktissa muodossa: Herätys 3:40. Aamiainen ja pyörällä kimppakyytipaikalle, tietysti sataa. Piti ihan kettuuttaan käyvä heittelemässä pikkukiviä aamun pikkutunteina erääseen ikkunaan lähellä kimppakyytini lähtöpaikkaa, mutta jätin väliin. :) Töissä oli kovin leppoista ollakseen aamuvuoro... ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Sen jälkeen ei istuttu, vaan juostiin mitä ihmeellisimmissä palavereissa ja kokouksissa! Klo 14, vapaus. Unta kuulaan kotimatkalla (en ajanu) ja sit kotiin koneelle.

Yes, I have a boring life! Kaiken lisäks tuntuu, et tulis pipiks... siis normaalia enemmän ja muualta, kun päästä! ;) Tässähän tämäkin taas meni ruokaillessa. Sentään jotain sain aikaseks, RUOKAA! Hyvää oli, emännälle kiitos ja ole hyvä!

Huomena kouluun... onni onnettomuudessa on se, että menee aamuvuoro töissä "sivu suun", ku menee kouluun. Saa nukkuakki noin 4 tuntia pidempään.

Vaan oiskohan se taas siinä... my miserable life...jep.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.