IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Routa ei lopu koskaan...Sunnuntai 08.01.2006 23:17

Sitä vaan sattuu ja tapahtuu, kun menee, eikä meinaa...! :) Taas on yullu mentyä ihan huolella hetken aikaa. Vapaata töistä ja "kaikki" aika kulutettu opiskeluun... juu juu! Ihan oikeesti...! No yks projekti kolmesta alkaa olemaan valmis.

Huomena pitäis jaksaa töihin taas herätä. Eilinen ravintolailta hieman painaa silmissä... Eikä se keskiviikkonenkaan oikeen oo vielä hellittäny. Mut keskiviikkona oli pitkästä aikaa oikeesti hauskaa! :) Night of my life, taas tähän väliin! Eilinen oli semi-kiva, ihan kelpo iltana, mutta jotenkin hidastemponen. Johtu kai siitä, että koko päivän oli taas painanu tukka (lyhyt sellainen) putkella ja sit koitti "rentoutua" kavereitten kanssa... yritys hyvä kymmenen!

Nyt vaan istuamöllöttää sit lopun iltaa koneella ja käyttää kaikkia sosialisoinnin kanavia, eli iiärseetä ja mesee (yllättyny itekki, kuinka paljo sitä on tullu käytettyä!). Kyllä se on hienoo, miten ihminen voi keskustella toisen kanssa näin helposti! :) Mutta edelleen peräänkuulutan perinteisiä keinoja ja vanhanaikaista kasvokkaista konfrontaatiota! Aika vähissä sellanenkin nykyään... faceless communication...

Mutta juuh, eiköhän päivän valitukset oo taas annettu. Jos vaikka keksis jotain muuta tekemistä... esim. menis kerrankin ajoissa nukkumaan, siten, että aamulla klo 5 ois skarppina! ...ja pashat! :)

Voi ny suppilovahvero...!Torstai 29.12.2005 23:59

Tais olla jollain p****leen nistillä taas tylsää... kuudes kerta tänä vuonna, ku joku murtautu autoon! Pistää lievästi sanottuna vihaks!

Rammarivehkeethän ne pirulaiset oli taas vieny. Tulee sit taas kurkku kipeeks, ku joutuu ite laulamaan ajellessaan... tai sit se johtuu siitä työpaikan ilmastoinnista... tiä häntä.

Ois kuitenkin kiva tietää, että mitä v***n Torspoja siä oikeen on käyny?! Edellis kerralla saivat saaliikseen rikkinäisen, noin 5 euron arvosen vaihdekepin nupin ja kymmenisen poltettua levyä! Tällä kertaa tais kallein nyysitty osa olla se kuuden millin ss-teräsketju, jolla olin kiinnittäny boksin takatolppien ympäri. Harmi vaan, että oli liian heikot lukot kettingissä.

Munistaan tollaset sais hirttää. Joskin, oli sit ilmeisesti unohtanu hanskasa sinne autoon ja oon kuullu ja antanu itteni ymmärtää, että miehen peukalon koosta voi päätellä myöskin miehen seurustelulihaksen koon... mikäli näin on, ni vois päätellä, että rosmo olikin nainen! :)

Ehkä paras tapa ois kuitenkin vanha kunnon saunan taa ja tunti turpaan- metodi, vaikka on joku koittanu sitäki paikallisiin kykyihin. Ei vaan tehoo kuulemma, tyhmänä ku eivät opi. Toisaalta taas nappi otsaan vois olla kans hyvä, mutta kun niistä piripäistä saa poliisin mukaan ihan saman tuomion, ku ihmisistäki.

Mut sellasta taas tällä kertaa.

Ai nii, teinhän mä nyt sit vakkarisopparin töihin! Jotain hyvääki...

Päivävuorossa on kivaa!Tiistai 20.12.2005 23:24

Eli maanantaina se alko, muutaman viikon setti päivävuoroo ja sit taas vuodenvaihteen jälkeen vuorotyötä... tällä kertaa (ekaa kertaa elämässä) vakituisessa työsuhteessa!! \o/ *WHII*

Eli pääsee tekemähän inssityönsä alta ja samalla työskentelemään.

Ja joulu se painaa päälle... kauhia ressi ja hirmu hätä koko ajan! Kun ei keksi, mitä ostaa, ni ei keksi! KYLLÄ TE NAISET OOTTE NIIN VAIKEITA, kun teille ei keksi mitään lahjuksia... :) Noh, ei oo kyl viä kummipojallekkaan... eikä sen veljelle... eikä niitten äiteelle... eikä isällekkään! :O *Stressi-Erkin suoni alka jyhmiä otsassa*

Mutta muuten sitten... "terveenä" on saanu olla, ei siinä valittamista. Tässä koneella kun istuu, ni ainut, mikä voi tarttua on tietokonevirukset! Minuunhan ei tartu kärpäspaperikaan, sano äijä, ku lentsun sai...

Nii ja melkein unehtus... oli ne pikkujoulutki! :) Mitenköhän ne voi jo tollai unohtaa, ku ei niistä paljoo muistakkaa... paitti sen, että oli kylymä, ku jääkarhun per***ssä! Ei sentään, nastaahan siellä ja krapulakin on jo hellittäny! Ja tutustu moniin uusiin immeisiin!

Vika tentti tuli tehtyä tossa taannoin kans. Nyt ei oo enää, ku uusintoja! ;)

Mut eiköhän tuo indikaattori tuolla oikealla meinaa sitä, että on parempi säästää ens kertaan... tulee liikaa jutua taas...!

'Till nxt time my dearest diarrhea! :D

Tylsä hetki elämässä... (taas)Lauantai 03.12.2005 00:17

Se ois sitten tipaton marraskuu ohi...! \o/ Jei! Tänään kokeilla varovaisesti kai mennä ihan ravinteliin ja kahtoo, mihin kuntoon sitä päätyy. Kovasti pitäis reenata, kun joulukuu on aina menoa ja melskettä täys.

Ainakin firman pikkujouluja odotan jo mielenkiinnolla... jotain yllätyksellistä mahdollisesti luvassa, näin olen antanut itseni ymmärtää!

Muuten mennään ihan samalla vanhalla kaavalla, töitä, koulua... koulua, töitä ja sit satunnainen vapaa, jollon saa nukkua. jippii. Elämäksikin jotkut tätä kutsuvat.

Vaan huomena sit kattomaan, mitä Hämeenlinnan iltaelämällä on tarjota! Gettin' my hopes up too soon...? Saa näkeä.

Kohta pitäis mennä varmaan kampaamaan naamansa, että kehtaa lähtee ihmisten ilmoille... sinne siis, tässä kai muutakaan oo...

-->

Illan päätteeksi opetus: ei kannata mennä perjantaina baariin, siä ketään oo...

P.S. Viidejo-proggis on ouver! \o/ Kaikki kolme osaa valmiina... sit vaan odottelemaan seuraavaa...
Ei taas futaa yhteydet tutille... eikä sen paremmin hutille, joten pakko kai kirjotella jotain turhaa tähän tilaan. Tyhjä tilahan on aina täytettävä! :)

Se ois sit taas pitkästä aikaa vapaata, kaikki neljä päivää. Eikä mitään ihmeempiä proggiksia kesken, jos ei koulun projekteja ja tota yhtä viideo-projektia lasketa... ei kai niitä... vaikka niihinhän se aika kuitenkin kuluu.

Reiskan kaheksan päivän päästä aukee sit hanatki taas... :) Ei sillä, että minä laskisin tipattoman kuun jäljellä olevia päiviä...! Ei ollenkaan! Toisaalta, alotin kyllä ennen kuun vaihdetta, ni vois varastaa saman verran lopusta... tai ei sittenkään. Kun on kerran itelleen luvannu!

Ja se on nyt sit päätetty, että influenssarokotetta en ota enää ikinä! Perkale, sehän tekee kipeeks! Nytki kunnon flunssa päällänsä. Se taas estää (tai ainaki rajottaa/hillitsee) urheilemista. Ei kiva.

Muuta...? Nope, I gues...

Firman pikkujouluja odotellen eteenpäin...

Rakas päiväkirjani... ;DTiistai 15.11.2005 23:05

Kokeillaas sit jubailla ittekseen tovi, ku kerran iiärseessä on niin kovin hiljasta ja IRL vielä hiljasempaa... jos ei ota huomioon naapurin metelöintiä. Vielä joku päivä käyn sanomassa sille, että: "Hei, laittaisitko noita reteoita pienemmälle, kiitos!". Siinä en ajatellu säästää kiron sanoja!

Päivä kompaktissa muodossa: Herätys 3:40. Aamiainen ja pyörällä kimppakyytipaikalle, tietysti sataa. Piti ihan kettuuttaan käyvä heittelemässä pikkukiviä aamun pikkutunteina erääseen ikkunaan lähellä kimppakyytini lähtöpaikkaa, mutta jätin väliin. :) Töissä oli kovin leppoista ollakseen aamuvuoro... ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Sen jälkeen ei istuttu, vaan juostiin mitä ihmeellisimmissä palavereissa ja kokouksissa! Klo 14, vapaus. Unta kuulaan kotimatkalla (en ajanu) ja sit kotiin koneelle.

Yes, I have a boring life! Kaiken lisäks tuntuu, et tulis pipiks... siis normaalia enemmän ja muualta, kun päästä! ;) Tässähän tämäkin taas meni ruokaillessa. Sentään jotain sain aikaseks, RUOKAA! Hyvää oli, emännälle kiitos ja ole hyvä!

Huomena kouluun... onni onnettomuudessa on se, että menee aamuvuoro töissä "sivu suun", ku menee kouluun. Saa nukkuakki noin 4 tuntia pidempään.

Vaan oiskohan se taas siinä... my miserable life...jep.
...Eli kokeillaan nyt tätäkin sitten!

Isänpäivä. Helpotuksen huokaus, kun ei ollut onnittelukortteja postilaatikossa! ;) Vitsi vitsinä...

Tuskastelu koneen kanssa jatkuu. Nyt takana jo useita tunteja, eikä mitään näkyvää tulosta. Tarkotus oli siis tehä kaverin häävideoo, mutta kuinkas kävikään...? No hommahan ottaa vissiin oman aikansa, mutta että yli 12 tuntia!!?! Jotain on pielessä...

Mitääs muuta tänään... no eipä ihmeitä. Kotona syäpöttelemässä, kavereitten kanssa Suomen- Ruotsi- pelin ekan erän ajan kahvilla... ollamöllöttelyä kotona. Eli sitä samaa vanhaa...

Tipaton marraskuu on pitäny toistaseks. Eikä oo ees tehny vaikeeta!

...ja jo ylihuomena takas töihin... *blah*

Kai tämä tältä päivää piisaa. Jatkaa tuskastelua ja olemista... etsiä elämä jostain...
« Uudemmat - Vanhemmat »