IRC-Galleria

johnnyotr

johnnyotr

Johnny on the Rocks
1. Ikäsi? Olen 24-vuotias. Henkisestä iästä ei ole hajuakaan...jonkun testin mukaan aika omissa. Uskon että minussa on jokin sisäinen masiina jonka nappulasta voin vaihdella kypsyyttäni tilanteen mukaan

2. Mitä hajuvettä käytät? En osaa sanoa...Äitiltä noita aina saa jouluna, ei yleensä ehdi käyttämään edes puoleenväliin ennen uutta. Eli haisen muulta kuin itseltäni n. 2-4 kertaa kuussa.

3. Lempilehti? Yksi vanha poke, mutta päivittäin luen iltalehdet

4. Lempijäätelö? Ei vaan pysty vastaamaan. Eli pitäisi luetella tyyliin: uuniomena, mangomeloni, minttusuklaa...jne jne.

5. Tupakoitko? Kyllä, olisin jo kessulla mutta jäin kirjottaa tätä ja odottolemaan kahvin tippumista.

6. Viimeisin saamasi koenumero? En osaa sanoa. Voihan päättötyötä kutsua kyllä ultimate kokeeksi, joten K5

7. Pidätkö kivennäisvedestä? Pidän, kesällä menee omenanmakuisia matalahiilihappoisia Ihan SIMONA!!! terveellisempaa kuin ne hiton limut.

8. Mitä radiokanavaa kuuntelet yleensä? Himassa Rock, mutta töissä joutuu kuuntelee sitä hemmetin Novaa...AArrGH!!

9. Juotko kahvia? Kahvi tippui juuri joten juon sitä parhaimmillani.

10. Onko koululiikunta mukavaa? Olihan se. Riippui kyllä siitä sattuiko olemaan jotain erittäin vastenmielistä liikuntaa. Tätä oli kuitenkin harvoin. Eikä sekään nyt niin pahasta ollut.

11. Aijotko mennä armeijaan? kokoajan tunnen että tämä kysely on suunnattu hieman nuoremmille. Kävin jo TJ n. -1000. Lääkintämiehenä sekoilin hennalan metsissä toppatakissani, kessuhuulessa kun toiset tärisivät korpossa metsässä.

12. Millainen sää on nyt? Kuvaisiko täydellinen tätä hyvin....kyllä. Täydellinen kevätpäivä. Menen sitä kohta tapaamaan ja asetan kasvoni tuohon valoon.

13. Mitä aijot tehdä viikonloppuna? Varmaan suutelen, vedän kännit, kiipeän 2 tönön katolle...en kyllä välttämättä tuossa järjestyksessä. Mutta erittäin varmasti.

14. Mitä ruokaa söit viimeksi? Lasketaanko kurkkupastilli? söin aamulla Toastin ja mustikkajogurtin.

15. Monen tunnin koulupäivä sinulla oli? Käyn elämänkoulua...päivät vaihtelee 16 tunnista 20. viikonloppuna se oli aikalailla 20 tunnin menetelmällä ja humalassa.

16. Omistatko mopon? Edellisen vastaajan vastaus oli "en vielä"...Minulla "En enää". Voi rakas Suzukini...onkohan sinut pistetty jo romuksi...niisk niisk.

17. Oletko jo heittänyt talviturkin? no huh huh en...käyn uimas sitten kun satun rannalle jossain vaihees kesää. Aurinkoa kyllä olin ottamassa jo sunnuntaina rannalla. naama palo.

18. Millainen tyyli sinulla on? Voi jeesus, tässäkin luki jotain niin onelineriä... öööh. Vedän päälle vaatteita joita löytyy toimistotuolilta, keittiöstä, sängyltä ja toisinaan mutta harvoin vaatekaapista. Olen ehkä hieman Rock-ahtava. Mut jos ei puhuta vaatteista niin...Todella hyvä tyyli vetää, tilanteessa kuin tilanteessa.

19. Paljonko kulutat rahaa kuukaudessa? Tili tuli tili meni...ennen meni enemmän, nykyään vähemmän. en nyt rupee kaivaa tiliotteita ja kuitteja. Mut mukavasti palaa.

20. Oletko menossa kesätöihin? Minne? Kesät talvet sitä ollaan töissä...painetaan ja painetaan viikon lomaa odotellessa. Olen kyllä nuorempana ollut...ärsyttävän vaikeeta saada.

21. Oliko sulla tänään jotkut kokeet? Joo, heräsin yöllä, luulin olevani töissä. Olin hiestä märkä ja kääriytynyt peittoon rullalle. Tilanteen hahmottaminen ja todellisuuden tajuaminen oli todellinen testi.

22. Käytätkö meikkiä? No juu, oon vetässy kajaalit aika monelle keikalle ja joskus ihan hyvin vuoksi...on mut naisetkin meikannut muutaman kerran. Mutta en mitään perusmeikkejä. Mul on hyvä iho ja ihan tarpeeksi piirteitä kasvoissa.

23. Oletko ikinä värjäyttänyt ripsiäsi? no siis ripsarilla...mut en kai mä nyt siihen mitään teho blondia laita. Siin onkin jokaiselle hullulle mission...ei muuta kuin robin hoodin kautta värjäämään.

24. Onko sulla kuvia irc-galleriassa/ii2? Onhan täällä...ei kyllä ii2 sano yhtään mitään. Kohta on varmaan sielläkin. Mulla on myös kuvia albumissa ja koneella. Varmaan äiteelläkin.

25. Pidätkö valokuvaamisesta? Kyllä, on tullu harrastettu hieman taidekuvausta ja keikkakuvauksia...pidän myös kameran edessä pelleilystä.

26. Kirjoitatko päiväkirjaa? Kirjoitan tänne tietyin väliajoin. Paperisia runo- ja päiväkirjakokoelmia keräätyy kokoajan lisää ja lisää.

27. Mikä mietityttää sinua nyt? Mitä hittoa mä ajattelin kun rupesin tekemään tätä kyselyä?

28. Onko huoneesi sekainen? Tää koko kämppä on niin mellakan jäljiltä että kävi mielessä jaksaisko siivota vai siirtäskö huomiseen.

29. Jännittääkö mikään juuri nyt? Eipä juuri...Tai ehkä tuo mursuviiksinen mies joka vääntää mosaiikkia pesuhuoneeseen. Ei kyllä sekään.

30. Miksi vastaat tähän gallubiin? Taidan olla hieman sekaisin.

31. Olitko tänä vuonna/aiempina vuosina demipäivässä? Siis mikä hitto on demipäivä? Aijon ottaa selvää ja osallistua! Siskolla oli joskun 15 vuotiaana yksi demi missä oli kannessa joey frendeistä...siinä kosketuspinta koko hommaan.

32. Käytätkö converseja? Käytän Graviseja...on mulla conutkin joskus ollut.

33. Oletko koskaan ollut umpikännissä? Voi voi voi voi...umpikänni on lievä sana muutamiin tinutuksiin. Olen ollut känässä kuin pikku apina.

34. Jos juot, millainen olet humalassa? Aluksi fiilistelija, sitten uskomaton flirtti, armoton bilettäjä, kovaääninen spede, hyytyvä sankari, sohvalle tai lattialle tuupertuva söpöliini.

35. Omistatko Kalevala -koruja? En, enkä ole ajatellut hankkia.

36. Mitä tv-ohjelmia seuraat? Nykyään jäännyt harvemmalle. Ja moni hyvä loppunut. En siis oikeestaan

37. Mistä vuodenajasta pidät eniten? Kaikissa on se oma kauneus ja hirveys. Liian kuuma, liian kylmä. Kevät on ihanaa. Myös syksy.

38. Mikä on englannin numerosi todistuksessa? öööh, kyllä se on aina ollut 9-10 peruskoulussa ja myöhemmin pelkkää K5:sta

39. Oletko ollut/aijotko mennä kielikurssille? En kyllä ole ollut...mielessä on käynnyt. suomi on jo itsessään niin loistava kieli mölytä ulkomailla että ei paljon muuta tarvita.

40. Harrastatko ilmaisnäytteiden tilailua? En ole ikinä tilannut. Mitä hitto niillä tekee? kerran taisin hieroa itseeni jotain lehteä ja haisin aivan naiselta.


41. Lenkkeiletkö? Ennen lenkkeilin. Varsinkin Intissä. Nykyään kävelen paljon.

42. Mitä näet kun katsot taaksesi? huonekasvin jonka ruukun olen päällystänyt sanomalehdillä Sekä rakkaani, eli kitarani.

44. Onko sinulla mottoa? Otetaan sille.

45. Onko footbaggaily kivaa? On, enne tuli vedettyä päivittäin. Täytyy varmaan kesäksi ostaa uusi bagi.

46. Ovatko sormesi jäässä? eivät oikeastaan koskaan. ellen sitten kaiva pakkasesta jotain tai tee liikaa lumipalloja.

47. Oletko kipeä? Harvoin, nyt taitaa kyllä olla pieni flunssa.

48. Oletko saanut jälki-istuntoa tällä viikolla? Hah! en... nuorempana joka toinen päivä.

49. Kiroiletko? Miksi? Kiroilen. voimasanoilla tulee korostettua lauseita hieman liikaakin. yritän päästä siitä eroon. Mutta kukapa ei sano Prkl jos potkaisee varpaan ovenkarmiin.

50. Missä opiskelet? En tällä hetkellä missään muussa kuin siinä elämänkoulussa... syksyllä toivon mukaan AMK:ssa.

51. Ketä ihailet? Ystäviäni ja kauniita ihmisiä...en välttämättä ulkoista kauneutta. Mutta kyllä naiskauneus on tässä maailmassa yksi hienoimpia asioita.

52. Pidätkö ukkosmyrskyistä? Itseasiassa kyllä. Kunnon pauke on mukavaa kunnes sähköt menee. Mutta vietän kyllä niin paljon aikaa muutenkin kynttilänvalossa että ei haittaa sekään.

53. Mitä sinulla oli tänään päällä? Farkut, t-paita ja katto.

54. Onko sinulla lävistyksiä/tatuointeja? kumpiakin...korvissa korut ja nilkassa vänkyrä jonka hakkasin pentuna huppelissa.

55. Jos ei ole, haluaisitko ja mihin? Läväreitä en varmaankaan. Taskoja on kyllä ollut aina suunnitteilla...on vaan niin ailahtelevainen mieli.

56. Monelta olet herännyt tänään? 16:00 olin yön töissä joten oli vedettävä sikeitä. Onneksi heräsin viellä aurinkoiseen aikaan.

57. Seuraatko Suurta Seikkailua? En todellakaan...onks sitä tullu edes vuosiin? Kuinka hiton vanhaa kyselyy mä täytän ja kuka hitto tätä edes lukee?

58. Onko sinulla jotain tiettyä idolia? Tuota tuota...Olen itsekkin aikamoinen idoli. en voi nimetä tässä ketään. Pidän kyllä monista.

59. Ärsyttääkö pissaliisat? Ei niin yhtään. harva asia mua ärsyttää. Pissa ja Liisa on mukavia sanoja.

60. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? On päiviä jolloin olen. Omasta ulkonäöstä ei oikeen voi sanoa kummempia. Toisilta saa kuulla asioiden laidan. Olen kyllä tyytyväinen palautteeseen.

61. Onko sisaruksia? Sisko rakas. Vieläkin hävettää kun pentuna huijasin sitä kaverin painostuksesta kätkemään karkkipaperiin kiven. en koskaan ole päässy yli.

62. Onko parturissa käyminen kivaa? Onhan se. Varsinkin se tukanpesu ja päänahan hieronta. Siihen vois nukahtaa. Harvemmin käyn kun on tälläinen pitkä malli.

63. Lempi koulu-aine? Kuvaamataito ja seksioppi...tai miksikä sitä nyt kutsuttiin.

64. Oletko huomannut tässä gallubissa yhtään kirjotusvirhettä? En ole paljon katsellu. itse olen niitä varmasti viljellyt, kuten tapanaannanni on.

65. Onko kylmä? Ei, täydellistä, sopivaa.

66. Kyllästyttääkö? No eipä tässä...kohtahan tää on ohi ja kamu tulee kahvittelemaan.

67. Oletko hyvä piirtämään? Pidän paljon osasta tuotoksistani. Kyllä mä oon...erittäin hyvä. Pakko se on muun maailman painostuksessa sortua itsekehuun.

68. Oletko punkkari? Keskusteltiin tästä yksi ilta tuttavani kanssa...kyllä. Punk on sydämessä, ei ulkonäössä.

69. Hevari? En kyllä taida olla...heavyä tulee kyllä kuunneltua.

70. Rokkari? Tähän kategoriaan mut on leimattu usein...olen kuitenkin vain taiteilija.

71. Nörtti? Voi hitto, olin nuorena pahakin kun olin niin pirun ujo. Kaikissa meissä asuu pieni nörtti...mut mua ei pysty nörtittää kukaan!

72. Luonnonsuojelija? Joo, kyllä mä roskapaperit yleensä vien roskikseen. Ja joskus tullu lannotettua puistoja koiran kanssa.

73. Oletko kasvissyöjä? Kyllä mä niitä toisinaan syönkin...eli olenhan minä. Lihaa menee kyllä enemmän.

74. Boikotoitko mäkkäriä? Vitut, tommonen on ihan pelleilyä. Antaa ihmisten tehdä just niinku tykkää. Käyn mäkissä hyväl säkäl kerran kuussa. Eli en ole mikään suurkuluttaja.

75. Oletko utelias? Ihmine on luonnoltaan utelias, ja mä olen todella luonnollinen.

76. Vihaatko uteliaita kyylämummoja? En, niile on kiva turista...ja jos ne on vaan murisevia kyyliä niin hauska nauraa.

77. Pidätkö testeistä? Joo, näähän on pirun jees...en kyllä eläintesteistä enkä kuupperista.

"Näet mummon tiputtavan lompakkonsa huomaamattaan kadulle. Mitä teet?
a) viet lompakon mummolle niin nopeasti kun voit
b) OTAT RAHAT JA JUOKSET
c) mietit etkä osaa päättää joten kävelet ohi"
Juoksen mummon kiinni ja annan hänelle lompakon. Saan vastapalveluksi hämmästyksen, hymyn ja hyvän mielen. Jos kohtaan tiellä yksinäisen lompakon eikä paikalla ole ketään niin taskuun menee.

78. Uskotko horoskooppeihin? En usko, nauran niille.
79. Uskotko Jumalaan? En usko, nauran myös sille. en kuitenkaan halua loukata muitten uskomuksia.

80. Lempimusiikki? Rock, grunge...mitä vaan

81. Oletko rikas? Olen erittäin rikas. En kyllä rahallisesti

82. Odotatko koulujen loppumista? Joo, silloihan alkaa kesä ja hyvä meinikin. Pitäs varmaan mennä rantaan kiusaa skidejä.

83. Mitä duunailet kesällä? Dokaan, saunon, grillaan, palan, pussailen, sekstaan, festaroin, painan duunia.

84. Mitä olet ostanut viimeksi? Ruokaa ja tupakkaa.

85. Onko kalastaminen kivaa? On, hyvällä porukalla ja hyvillä ilmoilla. Kalaa en kyllä oikeestaan syö ikinä.

86. Skeittaatko? En enää. enne tuli skeitattu. Spurgu-spotti foreva!

87. Oletko tehnyt tänään jotain kehittävää? Sain hieman siivottua ja siinähän se tais olla. Kirjotin runonkin muuten!

88. Oletko äänestänyt maybelline 3 tyttöä? Hemmetti miten mä nyt oon tonkin missannut! Varmasti olisin äänestänyt!

89. Miksi? No kun en tiennyt koko hemmetin skabasta. Varmasti olisin ainakin vertaillut tyttöjen meikkejä.

90. Millainen on unelmiesi tyttö-/poikaystävä? Ei kannata heittää ilmoille mitään...Jokainen "ihastus" on ollut niin erinlainen että olen kadottanut "unelman" merkityksen.

91. Oletko pinnallinen ihminen? Jos tarvitsee olla. Olen hyvä näyttelemään.

92. Ärsyttääkö sinua itseään täynnä olevat ihmiset? Ei, mä nauran niille!!!! hahahahaaa.

93. Naksutteletko sormiasi? Aina kun naksuttaa. En kuitenkaan päivittäin. Omaan löysät nivelet joten välillä on pakko niksauttaa.

94. Kengänkokosi? 43 -44... en tiedä tarkkaa. Mut ton kokosia kenkiä löytyy hyllystä.

95. Oletko tyytyväinen itseesi? Juuh, olen mielestäni hyvin tasapainoinen ja onnellinen ihminen.

96. Mitä eroa on ystävillä ja kavereilla? Ei mulle ainakaan mitään. Pelkkiä sanoja. Ystävät, kaverit, kamut...tiedän itse miten niitä kohtaan tunnen. Käytän kaikkia sanoja.

97. Oletko koskaan seurustellut? Olen...Ajattelin kirjoittaa kirjan : Elämäni väärät naiset

98. Millaisen kanssa et mistään hinnasta voisi seurustella? Jonkun jonka kanssa en haluaisi seurustella...en tiedä. Joku tosi hirviä ihminen.

99. Oletko hiljainen vai äänekäs? Kumpaakin...oikeissa tilanteissa.

100. Millainen olet aamuisin? Töistä kotiin rämpivä lauleskelija.

Jes!!! tää on ohi!!! jäi näköjään yksi kysymys jäikin pois...Jes!!! Löytyhän sekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.