IRC-Galleria

johnnyotr

johnnyotr

Johnny on the Rocks

Ja taas herätään...Maanantai 02.04.2007 14:46

Ja kohta varmaan vielä torkutaan. Heräsin äsken mukavaan puhelinsoittoon kehäkolmosen sisältä. Ystäväni Qman siellä istui toimituksessa kahvikupposen ääressä ja kyseli kuulumisia. Tovihan siinä vierähti keskustellessa, vaikka pää oli niin jumissa ettei meinannut saada mitään sanotuksi. Nyt olisi edessä joko kahvin keitto tai siirtyminen takaisin sohvalle...Veikkaan että vaihtoehto B vie voiton tälläkertaa. Vapaa päivä, miksi nousta vielä.

Viikonlopun "lepäilyt" sai taas unohtaa. Perjantai ilta lähti hienosti käyntiin vietettyäni kevät päivää ihastuttavan tyttösen kanssa. Kahvittelua, kävelyä ja elämästä keskustelua puistossa eväiden kera, kuivien lehtien pyöriessä ympärillämme. Päivä jatkui myös mukavasti siskon kanssa joka pyysi minua kaljalle. Muutaman baarin ovella käynnin jälkeen löysimme omamme. Molly Malonesiin olustamaan ja kuuntelemaan kitaristin sielun maisemaa. Hieman oli potkukelkan jäljillä siloitellut kasvot ja takkuinen tukka tällä miehellä. Tunnelma oli valaistuksella laskettu niin hämyiseksi että soittaja kaivoi toisinaan taskustaan zipon nähdäkseen säätönapit.

Siskon kanssa puhuttiin kaikesta, ja kerrottiin toisillemme mitä olemme menettäneet kun emme ole hetkeen ehtineet näkemään. Siitä sitten laurille hakemaan mikkiä ja leffaa. Olut meni hieman hattuun ja juttua riitti. Laulettuakin tuli hälle uutta biisiaihiota.

Siitä sitten oli pakko soittaa siskolle että vielä sitä ollaan kaljalla. Mian ja siskon kanssa sitten tuli juotua yhdet. Heiden siirtyessä pois jäin odottelemaan "pikkuveljeäni" metalliliiton illanistujaisista ja vietin tovin Mukavien tuntemattomien ihmisten seurassa. Yksi tytteli kovasti jututti ja punasteli. Matka jatkui Villen kämpille ottamaan yhdet oluet ja kuuntelemaan Metallia. Siitä sitten Rockiin, Oldiin ja Wanhaan. Kunnon juuberit.

Lauantaina sitten tuli vietettyä tyttösen kanssa juoden ylämummossa siideriä ja pelaten silmäpeliä ikkunan lävitse. Keskustelua ja hymyjä. Illalla siskolle juomaan olutta ja viiniä ja katsomaan televisiosta ritarin tarinaa. Päätimme ettemme mene porukalla molliin koska olemme sielä aina...kiersimme kaikki baarit. Kaikki täynnä. Päädyimme kaupunkikierroksen jälkeen siis molliin. Istuskelua ja keskustelua muutaman tuopin voimin ja pizzan kautta kotiin. Pojat kaipasivat Rockiin mutta jäipä nyt väliin...puhelimessa viesti "siis mitä vittua?"

Kello 11:15 herääminen sängyn peitteeltä. Ovikellon sointi. Isä ukko tulee maksamaan laskujaan tällä ihmeellisellä netillä. sitten iskän ja siskon kanssa ravintolaan syömään. Kostea lounas. Siitä terassille jossa keväästä hullaantunut mies kaatuu niskaani ottaen mukaansa maahan muutaman penkin ja tuhkakupin. Terassilla muutama. Sisko menee kotiin. Minä ja isä keskustelemme myös elämästä ja lahdesta. Rosso 2 siideriä, Hanhi 1 neloskalja, Oldi 2 neloskaljaa, Teerenpeli 1 tumma Velco, 1 neloskalja, 1 siideri. Taksilla isukille. Saunapäälle ja pizzat tilaukseen. Muutama kalja, kovat löylyt, vatsa täyteen. n. klo 22.00 kummatkin nukahtavat sohvalle. Herätys klo: 00:00 nukahdin näemmä. Isä kysyy missä maassa ollaan ja jatkaa unia. Minä menen essolle ostamaan limsaa ja menen kotiin katsomaan elokuvia. Ajattelen häntä ja valvon n. 5 asti.

Siinähän tuo viikonloppu taas oli...Olihan siinä monta hyvää hetkeä. Nyt menen takaisin sohvalle ja laitan jotain leffaa pyörimään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.