IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 01:31

http://www.youtube.com/watch?v=Hvtz9q1rcW0&feature=related


Matti Nykänen kännissä, ja naamassa mustelmia, selittää Norjalaiselle haastattelijalle Mika Kojonkoskesta eli Norjan mäkihyppyvalmentajasta.... suomeksi tietty. ja voi voi. Tulkkina toimii Mattia näytellyt Jasper Pääkkönen. Mahto olla hauskaa kääntää, muutamissa kohdissa aika hyvät ilmeet Jasperilla.

Matti : Mika Kojonkoski vie nuorilta rahat. Jasper rupee naureskelee.. hehhehehh. ja kääntää englanniks haastattelijalle : öö, Mika Kojonkoski takes money out of young people.

haastattelija : how?
Matti: Koska hän.... nuoret päät.. (?) ..on tullu ilman Mikaa ja ois noussu ja on huipulla ennenkin ollu. Norja on maailman paras mäkihyppy maa. Elikkä ei täällä tarvita Mika Kojon..(epämäärästä mölinää).. Parempi ku piätte sen täälä. Nii teillä rupee menee kohta huonosti.

Jasperin käännös : Aluks se sanoo jotain et ehkä vähän vaikea kääntää tätä, mutta. The Norway is the best ski jumping country and the young kids have done their work and mika shared according to him as big.. tai jotai he said that best for you to keeping him here, so the team Norway will falling down

Haastattelija sanoo, että ennen kuin Mika tuli Norjaan, Norja ei pärjännyt, mutta Mikan tulon jälkeen Norja on paras, ja kysyy Matilta, että sinä et pidä sitä Mikan ansiona?

Jasper kääntää sen matille. Matti heti lataa : Mitäs Mika on voittanu.... - ei mitään muuta perk..persettä nuollu... ja kaikilta muilta vieny rahat.

Jasperin käännös : He said that Mika has won anything as an ski jumper... (Jasperin ilme siinä kohtaa aika hauka. :D

Haastattelija sanoo, että eihän se tarvitsekaan osata, niin kauan kuin hän neuvoo ja auttaa muita.

Matti : Niiiin, mutta kun hän tekee sen minun opeilla, koska minä opetin mikaa. :DDD Mutta Mika ei oppinut.. elikkä pitää urheilla, pitää olla lahjakas, pitää treenata. Mika vie teiltä vaan rahat ( heh, montakohan kertaa Matti tuonkin jo sanonut) Uskokaa mua, hän on perseenreikä! :DD Un Shit ! :D
Okay, ja lähtee menee. Jättää Jasperin yksin. :DDDDD

Jasper on varmaan aika repeämispisteessä. Miettii, että mitäs nyt vastais, ja raapii leukaansa.
Well, what i can say. He Mention something about.... plaa plaa. ja lopuks I don't know :DDD

Vittu että repeilin, hyvin kuitenki toi Jasper hoiti ton lopun :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.