IRC-Galleria

jont-fu

jont-fu

kiinan herkkutiikeri

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 10:04

Luulet katsovasi elokuvaa tai musiikkivideota, mutta jotain on pielessä. Ääniraita on ankea ja oikeastaan juonikin puuttuu. Ajatte mopolla kilpaa radan viereistä pyörätietä, kohta ollaan Pasilan asemalla. Helsinkiin kai pitäisi päästä, täällä on tietyö tai remontti meneillään, mutta ensimmäinen raide ainakin on tässä. Kiipeät työmaa-aidalle, toinen käsi pitää puhelinta korvalla, aita vaappuu ja notkuu. Laskeudut kun junaa odottavat ihmiset kääntyvät katsomaan.

Onko jossain tapahtunut onnettomuus, kuinka kauan tässä on oikein jouduttu odottamaan? Havahdut kun ihmiset kääntyvät katsomaan väärään suuntaan, sieltä tulee lähijuna, mutta se menee Keravalle, sinähän olit menossa Helsinkiin. Miksi et katsonut tarkemmin? Lähellä on raitiovaunun pysäkki, istut vaunuun ja vaivut ajatuksiisi. Tämä on kai viitonen.

Joku soittaa, näytössä on vain numero. -"No hei, kyselen vaan nyt sitä haluatko sä sen lipun..." Vieressäsi istuva nainen nousee poistuakseen vaunusta mutta unohtaa penkilleen kapean laatikon, nouset ja huudat hänen peräänsä, puhelimessa kysytään missä olet, laukkusi kaatuu käytävälle. "Joo, voin mä ottaa sen lipun, puhutaan myöhemmin, oon sporassa". Aiot viedä naisen unohtaman laatikon kuljettajalle mutta samalla nainen ryntääkin hädissään sisään. Puhelimessa kerrotaan osoitetta, kysytään saitko sen nyt varmasti ylös, pyydät toistamaan.

Vaunu ajaa Töölön läpi, raiteita on siirretty uudelle reitille, et tunnista paikkoja. Katsot ikkunasta kun kaduilla maleksivat nuorisojoukot. Ryhmä tummaihoisia poikia on sonnustautunut kiiltävänvalkoisiin pilottitakkeihin ja pyörivät tuunatun Toyotansa ympärillä. Vanteet on kromattu.

Jäät pois ja astut sisään taloon, aulassa lasket tavarasi penkille. Kaivat puhelimesi esiin, se on uusi mutta kookas ja kömpelö. Alat kirjoittamaan tekstiviestiä mutta se on hankalaa. Onko tässä ennustava tekstinsyöttö päällä? Tuskastut ja menet vessaan. Oven yläpaneelissa on ikkuna ja verho puolittain sen edessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.