IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

räpylät.Torstai 22.10.2015 21:17

Huomenna ostan uudet lenkkitossut. Menee lenkit aina munilleen, kun toinen kenkä kalvaa rakkoa kantapäähän (sen seurauksena pitää kävellä erikoisesti jos osuu ylämäki kohdalle) ja molemmat koivet on kuin ruuvipenkissä vääränlaisen lestin takia.

Käytiin siis lenkillä ja valitin kuin pikkulaps, kun jalkoihin koski ja vasen kenkä hiersi niin, että rakko tuli - rakkolaastarin läpi (paskan möivät). Sanoin K:lle, että ei sen tartte mua ottaa mukaan lenkeilleen, koska rutisin ja valitin niin paljon. Kuulemma se edelleen haluaa mut seurakseen, kunhan saan paremmat kengät jalkoihini. Tällä hetkellä lenkin paras osuus se, kun saan noi puristavat Niket pois.

Ostin eilen Halloween-kostyymit lapsille. Eelistä tulee koulun bileissä merirosvo ja Eljas sai lehmä-puvun. Pitäähän toisen pojista muistuttaa äitiä - saatte itte päättää oonko piraatti vai lehmä. Ittelleni ostan meidän yhteisiä kemuja varten pelkän naamavärisetin, jolla voi tehdä rupia ja arpia. Pitää tosin katsoo, etten mitään liian radikaalia arpea tee, ettei nuorempi herroista pelkää meikäläistä.

Kohta nukkumaan. On koko päivän kouristanut mahasta ja niskat on kireät kuin viulunkielet. Tänään ei oo ollut mun päivä olotilan puolesta. Ehkä huomenna on kivampi päivä, kun pääsen kenkäkaupoille ja käyn samalla ostamassa vanhemmille neljä lippua teatteriin. Elän ainakin toivossa. Ystäviäkin tulee kylään ehtoolla, niin ei kai silloin voi olla tylsää, eihän?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.