IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

koulujuttuja.Maanantai 29.08.2016 19:24

Jeejee, sain aloitettua täydellä teholla asiakassuunnitelman teon. Katotaan tuleeko bumerangina takaisin vai meneekö läpi. Noi koulun antamat ohjeet ei paljoo kerro mitään mistään... HH-jaksolla sentään opeteltiin tekemään hoitosuunnitelmaa, joka tuntuu tällä hetkellä olevan paljon simppelimpi kuin asiakassuunnitelman tekeminen ihmiselle, joka ei ole mun työharkassa hoidettavana. Mutta kaikesta selvitään kyllä, joko hyvin tai loistavasti.

Tänään on taas ollut sellainen touhukas päivä, vaikka yleensä maanantait on tahmeita. En inhoa mitään päivää erityisesti, mutta kyllä tää viikon eka on aina väsynein ja sellainen, et odottaa jo tiistaita. Tänään kuitenkin tein safkaa työharkkapaikalla, tiskasin helvetillisen määrän astioita, suunnittelin ja haastattelin ihmistä koulutyötä varten, vedin talkoot ja kirjoitin puhtaaksi erään jutun toiselle toiminnanohjaajalle. Kuulin myös olevani kiva mimmi, jonka pitäisi tulla sinne töihin. Kiitin ja kerroin, että haluan muuttaa toiselle paikkakunnalle valmistuttauni. Ei ole nimittäin Espoo mun pysyvä kotikaupunkini. Kerrostaloelämä välillä koettelee mua, sillä vituttaa naapureiden pianon pimputtelu iltaisin. Makkarin seinä on vasten naapurin olohuonetta tms, ja ärsyttää kuunnella iltakympiltä pianon vingutusta. (Joo, "tosi kamalaa", mutta iltaunisena arvostan hiljaisuutta ja sitä, että naapurit osaa ajatella muitakin kuin itseään.)

Huomenna pääsenkin kokeilemaan miltä tuntuu olla matalan kynnyksen päihdepuolella, jossa järjestetään AA-istuntoja ja joissa saa käydä ne ihmiset, jotka haluavat elää päihteetöntä elämää päihteidenkäytön jälkeen. Jännää. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.