IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

juhlia, juhlia.Torstai 23.02.2017 06:38

Työssäoppiminen alkoi maanantaina, ja toistaiseks oon ollut lähinnä toimistolla lukemassa työhön liittyviä oppaita & kirjoja. Odotan innolla tulevia viikkoja ja kaikenlaisia haasteita. Pakko se on myöntää, että mua ei ole luotu olemaan vain toimistolla, sillä selkä ja lonkat puutuu istumiseen hyvin pian. Yritän päivän aikana kävellä ja nousen välillä vaan seisomaan pöydän ääreen, jottei selkä jumahtais. Ehkä toimistojumppa olis paikoillaan?

Lauantaina pitäis taikoa kakku Eljakselle. Pidetään vasta nyt kahvikestit sukulaisille, sillä joulukuu on aina niin häslinkinen kuukausi joulun takia. Voisin tehdä TAAS värikkään kakun, koska Eljas on värikäs tyyppi ja kannatan itse värejä. Kiva oikeestaan päästä pähkäilemään millaisen kakun teen.

Hääpäivä on päätetty ens vuodelle. Jeejee. Sovittiin, että lähdetään häämatkalle paikkaan x, koska se halutaan kokea, kun ei kuitenkaan mitään juhlia haluta järjestää. Mitä järkeä on kuluttaa monta tonnia yhteen päivään, jonka aikana syödään jotain hikistä kalaa ja odotetaan kieli keskellä suuta morsiaman ryöstöä. S & P piti ikimuistoiset hääjuhlat toissavuonna. Ne oli sellaiset kemut, jotka kertoi hääparista ja heidän halustaan juhlistaa avioliittoaan hyvän porukan kesken. Ei ollu siis perinteiset hääjuhlat srk-talolla, vaan vuokratulla huvilalla. Lämpimiä muistoja. ❤

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.