IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

rymyriitta.Torstai 11.05.2017 08:22

Jeejee, kohta pääsen lähtemään kohti Lommilan bussipysäkkiä. Lähden mökkireissulle kolmen loistavan likan kanssa. Saa mukavasti irtiottoa arjesta, vaikka onnistuin järkkäämään ittelleni lisätentin kesäkuulle tällä aikaisella lähdölläni. Mutta mitä väliä.

Yritän tässä pähkäillä mitä ostaisin äitille äitienpäivälahjaks ja mitä hommaisin siskonpojille synttärilahjaks. Nuoremmalle hommataan lahjakortti putiikkiin, josta saa kalastusrompetta. Vanhemmalle pohdin jotain vaatetta, mutta hommaa hankaloittaa pojan huikee pituus (197cm) ja hoikkuus. Ehken vaatetta osta, vaan annan leffalippuja tai lahjakortin vaatekauppaan. Osaan nimittäin ostaa vaatteita vain omille, pikkuisille, pojilleni ja ittelleni. Ollaan kummipojan kanssa niin eri puusta veistettyjä, sillä onhan pituusero jo 40cm ja toinen on hoikka ja mää oon lukioiästä lähtien ollut kurvikas (ja nykyään pehmeä ja pyöreä). :D Pitää vaan hieroa harmaita aivosoluja, jotta keksin jotain kivaa ja hyödyllistä. 16-vuotias tuskin innostuu jalkapallosta lahjana, vaikka potkupalloa harrastaakin.

Yritän lievittää mun lähtöstressiä kuuntelemalla tän viikonlopun tulevaa musalistaa. Yleensä kuljen pitkät matkat omalla autolla, niin tää bussiin meneminen jännittää. Lähinnä ehkä se, että pohdin miten selviän ton putkikassin kanssa ilman, että hakkaan sillä muita matkustajia mustelmille. Lainasin kaiken huippuna K:n kassia, koska oma vetelee viimeisiään ja on se liian pienikin, koska en olis saanu kaikkea tarvittavaa roinaa tungettua sinne. No, jos joku samaan bussiin tuleva lukee tätä ja saa osuman mun kassista, niin pahoittelen jo etukäteen koheltamistani.

Huh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.