IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

hyviä uutisia.Keskiviikko 20.09.2017 21:00

Just ehdin täyttää 32 vuotta ennen kuin saan lähihoitajan paperit ulos koulusta. Vietän vielä kaks päivää mt-asumisyksikössä, ja sitten se on siinä. Näyttö on suoritettu, mutta lisäilen sinne viä parit jutut huomisen ja perjantain aikana. Taputan itteeni olalle, kun perjantaina pääsen kotiin, ja tajuan, että suoritin kunnialla koulun alusta loppuun. Miksi taputan itteeni? Siksi, etten ole kouluihminen ja purin hammasta monta kertaa, vaikka teki mieli heittää hanskat naulaan. Mutta selvisin kaikesta - jopa verkkokurssin miljoonalta tuntuvasta kesätehtävästä.

Viimeinen viikko on ollut mielenkiintoinen. Saatiin asuntotarjous vuokranantajalta, mutta ei tartuttu sitä. Ollaan tarjottu tiettyä rahasummaa omasta asunnosta. K puhaltaa kaiketi uudet tuulet. Mää valmistun ihan just. Varasin meille juhlapaikan häitä varten, jotka juhlitaankin huhtikuussa - ei helmikuussa, kuten ensteks suunniteltiin. Hyvin menee siis parisuhteessakin. Hymiö.

Kohta unta kuulaan, jotta aamulla jaksaa taas herätä viiden maissa. Ajattelin huomenna olla niinkin retee töissä, et leivon pullaa ja vietän mahdollisimman paljon aikaa kuntoutujien kanssa. Tulee ikävä kyseistä paikkaa, mutta onneks välillä voi heittää keikkaa sinne. Jeejee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.