IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

kaphy

kaphy

0110101101100001011100000110100001111001

NanananaTorstai 11.05.2006 06:00

Väsymys iskee takavasemmalta. Puuduttaa ensin kädet ja jalat, sulkee oikean silmän. Kolmiulotteisuus häviää, aistit sulkeutuvat yksi toisensa jälkeen. Sormet liikkuvat tahmeasti, yrittävät kuunnella lihasmuistia, koska aivojen ohjaus on hävinnyt aikaa sitten. Backspace kuluu. Teksti hoipertelee ruudulla kuin humalainen, tajuamatta omaa horjumistaan. Jossain elimistön kolkissa tauriini, kofeiini ja guaranauute potkivat nukahtavia soluja hereille. Jägermeister ja väsymys yhdessä pehmentävät hellästi mielen mutkia loiviksi kaarteiksi. Nivelet ja lihakset lähettävät pieniä pistoksia tuntohermojen kautta aivoihi, joka heittää niiden hostin tylysti ignoreen. Tänään aivot eivät jaksa välittää. Kipu kuuluu asiaan.

Humina korvissa vahvistuu sekoittuen tuulettimen pehmeään surinaan. Kylmänväreet juoksevat haukotuksen myötä polviin. Iho jää pistelemään. Kuivuneilla kämmenselillä näkyy verta. Onneksi valo on armelias, eivätkä silmät enää erota kunnolla. Maailma näytön ulkopuolella on sumuinen. Silmät seuraavat harottaen ruudulla liikkuvaa tekstiä, välillä muljahdellen ja pyörähtäen. Leukaperät kramppaavat ja särkevät jatkuvasta jännittämisestä. Kipu keskittyy vasempaan polveen. Se ei ole voimakas. Ei tänään. Vain pehmeä muistutus, joka siirtyy ylös lonkkiin. Eri lihakset muistuttavat olemassaolostaan turralla olemuksellaan. Värähdys, pistos, jännitys. Vapinaa. Sisällä.

Päivän teema: Cemetary - Closer to the Pain

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.